Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Утежнения за блесни и воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Утежнения за блесни и воблери
Е сега вече, рибата наистина ша гушне ...оловотоgeleznia написа:... монтирай си след блесната една по-лека чебурашка ...begleca_sv написа:а направо подвижно оловце на кордата неможе ли след това металния повод и блесната ......

Аз там съм пораснал...
- daniel defoe
- разбира нещата
Многоуважаеми Колеги,
мноу ви са мола, оспамихте темата, ааа, за магазин не видех и четвъртин мнение

Последно промяна от daniel defoe на Пет Дек 21, 2012 11:18 am, променено общо 1 път.

-
- вече хвърля и на тежко
Питай ги в Майсторски риболов ,кога ще имат налични,после ги поорязваш/позапилваш до желания грамаж и си готов. ;D
-
- научил се да хвърля
Да съм се хвалил,че съм уловил най-много щуки във форума...не нали?А мнението ти в случая беше неуместно и си беше спам.Лично аз рядко използвам утежнения,но все пак ползвам и исках да помогна на колегата-това е.А откъде знаете колко аз съм уловил и къде?Така че не спорете за глупости.Отново едни и същи хора осират темите сакън някой да се изкаже и веднага го емвате.То затова и много колеги спряха да пишат спирам и аз."Срещу силен вятър и прост човек не се върви"-народна поговоркаVid написа:Виждал съм почти всичко, вярвай ми...geleznia написа:Относно колегата Вид вече не се сдържах-ами за щука сигурно ти ако не си виждал някои хора даже и ловятbegleca_sv написа:а направо подвижно оловце на кордата неможе ли след това металния повод и блесната ......
А, относно темата, вече не ползвам никакви утежнения и никакви флуорокарбонови или метални поводи... то щото така ме кефи риболова. А всички щуки де съм уловил до момента съм го направил така, че влакното не опира в зъбите на рибата...
А, относно "железния", само мога да му кажа, че кога улови моята бройка щуки и си ги пусне за сезона де, тогава да ми пише и критикува на лични.... Щото имам свидетели и то тук в този форум...
На риба като на война.
Видя ли в БУлит 2000 - скролни по-надолу до LAV MD - LEAD SNAP - само, че 6 грама май ти идват голям грамажdaniel defoe написа:Многоуважаеми Колеги,
мноу ви са мола, оспамих те темата, ааа, за магазин не видех и четвъртин мнение

- daniel defoe
- разбира нещата
Благодаря за инфото, но са много тежки и не ме устройват, а не ми се пили и преправя после - не съм човек от типа "направи си сам"JettroniX написа:Видя ли в БУлит 2000 - скролни по-надолу до LAV MD - LEAD SNAP - само, че 6 грама май ти идват голям грамажdaniel defoe написа:Многоуважаеми Колеги,

-
- научил се да хвърля
Колега виж тук http://www.fishingshop-pike.com/index.php?page=2&&id=5 работя с такива и за мен са много добри- добро закрепяне и досега не съм имал случай да се откачи глава от този вид,боята след 7-8 излета си заминава ,но не е голям проблем.
На риба като на война.
- daniel defoe
- разбира нещата
Железен си колегаgeleznia написа:Колега виж тук http://www.fishingshop-pike.com/index.php?page=2&&id=5 работя с такива и за мен са много добри- добро закрепяне и досега не съм имал случай да се откачи глава от този вид,боята след 7-8 излета си заминава ,но не е голям проблем.

Благодаря ти

-
- научил се да хвърля
Радвам се,че помогнах колегаdaniel defoe написа:Железен си колегаgeleznia написа:Колега виж тук http://www.fishingshop-pike.com/index.php?page=2&&id=5 работя с такива и за мен са много добри- добро закрепяне и досега не съм имал случай да се откачи глава от този вид,боята след 7-8 излета си заминава ,но не е голям проблем.
Благодаря ти

На риба като на война.
- daniel defoe
- разбира нещата
Утежненията (вкл. 2 Фофлерчета) вече са факт

p. s. Благодаря на колегите JettroniX и geleznia, които писаха по и в темата

p. s. Благодаря на колегите JettroniX и geleznia, които писаха по и в темата

Ще го кажа направо - ако на подобни воблери(не, защото са маркови, а защото са дребни) монтираш утежнения, ще им ебеш майката на играта. Дистанция(в разумни граници, защото чудеса не може да се очакват) с леки примамки се постига единствено с правилно "композиран" такъм.
п.с. Допълнителните утежнения вредят на поведението на всеки воблер или блесна. При това колкото по-дребни са те и с колкото по-деликатна игра, толкова по-катастрофални са последиците.
п.с. Допълнителните утежнения вредят на поведението на всеки воблер или блесна. При това колкото по-дребни са те и с колкото по-деликатна игра, толкова по-катастрофални са последиците.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;