Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
Колеги, прясно инфо за района около Пелово? Мисля да се разходя през почивните дни до Староселци. За сега прогнозата за времето е ... яко студ
И все пак ... един чувал с дърве, бутилка ром и термос чай 

В събота 60-70 процента от реката беше замръзнала на Ореховица............за Пелово незнам.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Приготвяйте ледо разбивачите Искър-а е замръзнал информация от преди малко от реката Роман - Чомаковци
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Е не е чак толкова студено не ми се вярва долу Пелово - Староселци да е замръзнала реката.
Няма ли някой колега от района
Моля за инфо, сега ми се е паднало 4 дена време за риболов.
Няма ли някой колега от района

- Menkata
- фен клуб-скобар
Не е така.Снега е много,температурите не са били положителни от предната седмица в понеделник.Дори там дадоло положението е може би казвам по зле(полето,вятърът).Но само гадая това не го приемайте като информацията.PAJO написа:Е не е чак толкова студено не ми се вярва долу Пелово - Староселци да е замръзнала реката.
Няма ли някой колега от районаМоля за инфо, сега ми се е паднало 4 дена време за риболов.
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- natal_tr
- новобранец
Днес на бента на Чомаковци - лед нямаше,реката е вдигнала доста нивото си
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- новобранец
Егати аномалията...
Колеги,за Роман някои знае какво е положението-мисля да се разходя през уикенда!
- MIR4EV
- ще става разбирач
ШЕ СИ ОСТАНЕШ С РАЗХОДКАТА!CSKA_SF написа:Колеги,за Роман някои знае какво е положението-мисля да се разходя през уикенда!
Е пак е нещо колега.....

аз също утре ще направя една разходка в района на Староселци, в момента на 35 км от реката температурата е -3. Днес беше над 0-та, защото капчуците капеха... Успех на всички които ще се престрашат за разходка в този сняг. А тези които се чудят... Термос чай и право на Искъра !!!
Колега очакваме да разкажеш как е протекъл риболова.PAJO написа:аз също утре ще направя една разходка в района на Староселци, в момента на 35 км от реката температурата е -3. Днес беше над 0-та, защото капчуците капеха... Успех на всички които ще се престрашат за разходка в този сняг. А тези които се чудят... Термос чай и право на Искъра !!!
Колега очакваме да разкажеш как е протекъл риболова.[/quote]
Деня прекрасен, огънят гори
Риболов напрактика липсва. Реката, според мен перфектна като цвят и ниво. Имаше още 2-3 местни колеги които споделиха, че от 2 седмици нямат пипане. Може би не успях да уцеля мястото. На следващия ден се преместих на р. Огоста ( сигурно вече съм за друга тема
)
Там хора много, риба не чак толкува но ... съм доволен като за 25 Ноември, мъгла и кучи студ за разлика от Искъра
където нямаше мъгла и беше доста по-топло 
Честита Коледа на всички !!!
Деня прекрасен, огънят гори

Риболов напрактика липсва. Реката, според мен перфектна като цвят и ниво. Имаше още 2-3 местни колеги които споделиха, че от 2 седмици нямат пипане. Може би не успях да уцеля мястото. На следващия ден се преместих на р. Огоста ( сигурно вече съм за друга тема

Там хора много, риба не чак толкува но ... съм доволен като за 25 Ноември, мъгла и кучи студ за разлика от Искъра

Честита Коледа на всички !!!
При Роман, Искъра и времето бяха перфектни за риболов. Риболова на плувка не вървеше-от 8ч,до 13,30ч,излязоха-1 скобар и 1 морунаж,само с стрелба на бял. Също така не липсваха и наглите КОСАЧИ.....