Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Павле,
По принцип съм зле с компа, ама бях забелязал, че често модераторите - четете и пишете "под прикритие"
!
Ангел вече ми обясни стъпките, които се надявам да не ги използвам
,
Ама малко го и бъзикам доктора ......
,
Щото, както писа Митев - май има доста никове, та може да го очакваме още тази вечер да поднови, участието си в темата
!
По принцип съм зле с компа, ама бях забелязал, че често модераторите - четете и пишете "под прикритие"
Ангел вече ми обясни стъпките, които се надявам да не ги използвам
Ама малко го и бъзикам доктора ......
Щото, както писа Митев - май има доста никове, та може да го очакваме още тази вечер да поднови, участието си в темата
Контролен панел-Настройки на форума,чеква се опцията НЕВИДИМ и вече няма значение от къде влизаш,все ще си невидим за простосмъртните!!!Павел Иванов написа:........Значи пояснявам :
- кога влизаш във форума под името и паролата ти има едни квадрадчета като в едното пишеа в друготоЗапомни мекликаш на второто и пишеш , четеш се едно те нема във форумаСкрий ме![]()
Кофтито е че Саше го е мързело да доизкусури всички настройки на форума и ако влизаш от бутона "Вход" , най-горе у десно , квадратчетата не ти се появяват . Демек в случаят влизай от у уево![]()

Ама от модовете не мое се сриеш-ще те виждат!?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- preparatos
- вече хвърля и на тежко

Излизате от форума и влизате в мобилната версия..... и пак сте невидими...ако толкоз искате 
- Павел Иванов

Много сме "търсени" та за тва сметамG.Petkov написа:...че често модераторите - четете и пишете "под прикритие" ...
Ти да видиш моята булка как ме нервира по некое време днеска
След сумати време не споменаване , баш един час след времето в което можех да направя каквото и да било ме запита невинно :
- Ти знаеш ли че имаш бележка да ходиш до митницата та да си си вземел нещо от Япония
Е те тука уби всичко детско в мене !!! То "безценното" дошло , днешното такова де щот вчерашното си го взех , а вместо да си го турим под елхата навреме ще трябва чак на 27ми да ходя да си го взема или когато там е първият работен ден на митницата
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata

К'ва е таа мания, дето ви е налегнала да се праите на Хари Потър и да сте невидими?
А пък тигрето ептем инкогнито го дава, сега трябва да се чудиме с какъв ник ще се пръкне.
Жорката, наскубал си яко пъстърви, ама не е ли време за свинско, кви са тия риби покрай Коледа...барем пуйки да бяха!
Аз сега пека една баклава, мислех да правя и торта, но ще я оставя за утре......офффф.......имам да убивам още половин час...
Пав, аре честита нова придобивка, пък през забраната, като дойдеш насам, ще почерпиш.

Жорката, наскубал си яко пъстърви, ама не е ли време за свинско, кви са тия риби покрай Коледа...барем пуйки да бяха!
Аз сега пека една баклава, мислех да правя и торта, но ще я оставя за утре......офффф.......имам да убивам още половин час...
Пав, аре честита нова придобивка, пък през забраната, като дойдеш насам, ще почерпиш.
Последно промяна от GODzillata на Съб Дек 22, 2012 11:34 pm, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- koda33
- разбира нещата

Павка те тука точно щех да си налея едно питие и да удавя мъката по безценното в негоПавел Иванов написа:Много сме "търсени" та за тва сметамG.Petkov написа:...че често модераторите - четете и пишете "под прикритие" ...![]()
![]()
![]()
Ти да видиш моята булка как ме нервира по некое време днеска![]()
След сумати време не споменаване , баш един час след времето в което можех да направя каквото и да било ме запита невинно :
- Ти знаеш ли че имаш бележка да ходиш до митницата та да си си вземел нещо от Япония![]()
Е те тука уби всичко детско в мене !!! То "безценното" дошло , днешното такова де щот вчерашното си го взех , а вместо да си го турим под елхата навреме ще трябва чак на 27ми да ходя да си го взема или когато там е първият работен ден на митницата
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- GODzillata

Внимавайте кво си говорите, че да не стане като.... Мъж чака автобуса на спирката. Стои си мрачен и си мисли: "Животът - кофти работа, жената - кучка, хората - само използвачи..."
Зад него стои джудженце на Дядо Коледа с бележник и записва: ""Животът - кофти работа, жената - кучка, хората - само използвачи... Странно, отново същото. Но щом това си пожелава, трябва да се изпълнява".
Зад него стои джудженце на Дядо Коледа с бележник и записва: ""Животът - кофти работа, жената - кучка, хората - само използвачи... Странно, отново същото. Но щом това си пожелава, трябва да се изпълнява".

- G.Petkov

Докторе,
В'ърни се, бре
!
Даже и наградата, дето честно я спечелих, няма да си искам
!
Ще се самокомпенсирам, като заведа една "девойка" на спа- след празниците, че да изкарам всички вредни вещества, които ще погълна на предстоящите трапези
!
Кире,
И свинско има и всякакви други работи,
Въпреки, че въобще не можем да се мерим с твоите умения и фантазия в кулинарията
!
Ама много ме кефи да се изфукам пред дъщерята с уловена от мен риба,
И много ми дърпа, когато ловя за нея !!!
Германският зет, казва, че съм единстения от познатите му хора, който може да храни семейството си с дарове на природата
!
Само жената не ще да готви от сушените гъби - нямала ми пълно доверие
!
На мен !!!!
Представяш ли си
!
В'ърни се, бре
Даже и наградата, дето честно я спечелих, няма да си искам
Ще се самокомпенсирам, като заведа една "девойка" на спа- след празниците, че да изкарам всички вредни вещества, които ще погълна на предстоящите трапези
Кире,
И свинско има и всякакви други работи,
Въпреки, че въобще не можем да се мерим с твоите умения и фантазия в кулинарията
Ама много ме кефи да се изфукам пред дъщерята с уловена от мен риба,
И много ми дърпа, когато ловя за нея !!!
Германският зет, казва, че съм единстения от познатите му хора, който може да храни семейството си с дарове на природата
Само жената не ще да готви от сушените гъби - нямала ми пълно доверие
На мен !!!!
Представяш ли си
- Jack Daniels
- разбира нещата

Не бе кУлега, много са си арни боцките, ама гледам да наричам нещата с истинските им именаG.Petkov написа:Jack,Jack Daniels написа:... ама повече мясат на мечи муцункиБачо Илия написа: ... и за лисичите муцунки
Ти пък си много "фешън"!
Кво им е на циците, бре!
Ти да ползваш тинейджърки, та си толкова претенциозен !
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- GODzillata

Сигурно е намерила оная застраховка "живот", която си направил на нейно име...G.Petkov написа: Само жената не ще да готви от сушените гъби - нямала ми пълно доверие!
На мен !!!!
Представяш ли си!

Веско ти от край време ма си цицоман...
JimBeam on Чет Юни 21, 2012 4:41 pm
Майка казва на 30-годишния си син:
- Сине, виждам, че ти е трудно да си избереш спътница в живота, затова реших да ти помогна. На пет хубави момичета дадох по 100 лева за една седмица, за да видим какво ще направят с тях, а според резултатите ти сам ще прецениш коя е най-подходящата.
След една седмица момичетата се явяват пред "журито" и отчитат резултатите.
Първата: - Аз похарчих всичките пари за дрешки и козметика, даже не ми стигнаха, та взех назаем още 50 лв. от една приятелка.
Втората: - Аз похарчих точно 100 лв. за развлечения - ходих на концерт на "Пайнер" и после се почерпихме с приятели. Третата: - Аз похарчих 50 лв. за двудневна почивка на морето, а останалите 50 си ги спестих.
Четвъртата: - Аз не съм похарчила нито лев, защото си имам достатъчно пари за всички нужди.
Петата: - Аз също не съм похарчила нито лев, даже добавих 50 лв. от себе си.
Майката попитала сина си:
- Е, какво ще кажеш, сине, коя от петте си избираш?.
А синът отговорил:
- Ей оная, с големите цици!.
А на Г. Петков от наградата да не му се стъжни, ако ситуацията е подобна:
Семейство отива на лятна почивка в новопостроен хотел. Още с пристигането забелязват група деца, които тичат пред хотела и издават неистови крясъци. Жената се обръща към управителя на хотела с възмущение:
- По телефона казахте, че тука няма да има никакви деца....
Управителят:
- Че това деца ли са? Изроди....
JimBeam on Чет Юни 21, 2012 4:41 pm
Майка казва на 30-годишния си син:
- Сине, виждам, че ти е трудно да си избереш спътница в живота, затова реших да ти помогна. На пет хубави момичета дадох по 100 лева за една седмица, за да видим какво ще направят с тях, а според резултатите ти сам ще прецениш коя е най-подходящата.
След една седмица момичетата се явяват пред "журито" и отчитат резултатите.
Първата: - Аз похарчих всичките пари за дрешки и козметика, даже не ми стигнаха, та взех назаем още 50 лв. от една приятелка.
Втората: - Аз похарчих точно 100 лв. за развлечения - ходих на концерт на "Пайнер" и после се почерпихме с приятели. Третата: - Аз похарчих 50 лв. за двудневна почивка на морето, а останалите 50 си ги спестих.
Четвъртата: - Аз не съм похарчила нито лев, защото си имам достатъчно пари за всички нужди.
Петата: - Аз също не съм похарчила нито лев, даже добавих 50 лв. от себе си.
Майката попитала сина си:
- Е, какво ще кажеш, сине, коя от петте си избираш?.
А синът отговорил:
- Ей оная, с големите цици!.
А на Г. Петков от наградата да не му се стъжни, ако ситуацията е подобна:
Семейство отива на лятна почивка в новопостроен хотел. Още с пристигането забелязват група деца, които тичат пред хотела и издават неистови крясъци. Жената се обръща към управителя на хотела с възмущение:
- По телефона казахте, че тука няма да има никакви деца....
Управителят:
- Че това деца ли са? Изроди....
Никоя риба не е по - важна от живота !
В един друг сайт се зароди една тема за качествена шкембе чорба и като ме възбудиха... апетита де и вчера беж към близката месарница. Много обичам ШЧ, ама в интерес на истината години наред не бях кусвал.
Виснах като паяк над тенджерата и го спретнах. Стана фантастико. Сърбах ШЧ с ракия, почивах си, после пак и така до посред нощите. Сега с нетърпение чакам да ми свърши смяната и продължавам с ритуала. И се зарекох поне един път в седмицата да служа на това кулинарно изкушение.
Виснах като паяк над тенджерата и го спретнах. Стана фантастико. Сърбах ШЧ с ракия, почивах си, после пак и така до посред нощите. Сега с нетърпение чакам да ми свърши смяната и продължавам с ритуала. И се зарекох поне един път в седмицата да служа на това кулинарно изкушение.
Никоя риба не е по - важна от живота !
- koda33
- разбира нещата

Колеги внимавайте със съкращенията на манджите , за да не изпаднете в таз ситуация
гъз. вода и кур. чорба

гъз. вода и кур. чорба
Георги Стефанов
-
tolio_pm
- разбира нещата

Бат Ванко,с риск да обърнем така обичната ми (като сиерЖия де) тема в кулинарна такава-един съвет,ако може де:Отдели си в една купичка шкембенце,прибягай до най-близкия хранителен магазин и си купи сметана "Хопла"(синя кутийка),после в къщи-сипи на отделеното предварително шкембенце,иииииииии атакааааа.Гарантирам ти че вкуса не мож го докара нито с прясно мляко,ни със "варена"застройка,ни с горено брашно с пиперvatus56 написа:В един друг сайт се зароди една тема за качествена шкембе чорба и като ме възбудиха... апетита де и вчера беж към близката месарница. Много обичам ШЧ, ама в интерес на истината години наред не бях кусвал.
ПП1:Единствено по-добре е с равни части прясно мляко и сметана
Пп2;В отделна купа,евентуално ако не ти допадне вкуса,да не дава фира цялата продукция
Пп3:Баш с готварство си вадех 11(единадесет) години хляба по кръмите лятоска
Поздрави и успех
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.