Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Избор на влакно
Модератор: sapuna
Избор на влакно
Здравейте колеги мисля да си сменям влакното което е 0,40 CARPLINQ CAMOU доволен съм от него но ми е малко дебело та кажете ми какво да си взема от 0,30 до 0,35 на около 1000 метра да е здраво да държи на възел и да не старее след 10-15 излета примерно и да е меко като хвърлям та да целя колегата от другия край 

- pachosz
- сериозен играч
Re: Избор на влакно
Хем меко, хем много здраво, направо е мишън импасибъл работата 
А щом си доволен от това, което ползваш, що не вземеш същото, ама по-тънко?

просто ми омръзна искам нещо различно
- antivik
- кандидат преподавател
pachosz написа:.............................................

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
искам по висок клас влакно примерно фокс, старбайтс колмик или незнам дайте идея нещо което е тествано
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Корда Адреналин е твоето влакно колегаr.ta4ev написа:Здравейте колеги мисля да си сменям влакното което е 0,40 CARPLINQ CAMOU доволен съм от него но ми е малко дебело та кажете ми какво да си взема от 0,30 до 0,35 на около 1000 метра да е здраво да държи на възел и да не старее след 10-15 излета примерно и да е меко като хвърлям та да целя колегата от другия край

да гледах е но е цифра а fox warrior как е
Фокс Вариор съм ползвал зеленото и то само 0,35 и е здраво,но здравината на 0,35 на Фокса се равнява на 0,33 при Адреналина а както знаеш с по тънко и меко влакно се постига по добра дистанция(ако ще гониш дистанция де),а и Адреналина е изключително меко влакноr.ta4ev написа:да гледах е но е цифра а fox warrior как е
- lishev_64
- разбира нещата
А това гледа ли?http://shop.fishing-mania.com/viewline_3.php?id=7067
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Да знам го това влакно добро е но е паметливо и малко твърдо иначе е много здраво но няма дистанция колега ме светна на един водоем вече си взех zebco дано да съм сполучил весели празници и много релийзнати шарани през новата година .И ако някой има впечатления от въпросното влано нека сподели
Зебко но черното другите не стават за дистанция и не са толкова издържливи на възелr.ta4ev написа:Да знам го това влакно добро е но е паметливо и малко твърдо иначе е много здраво но няма дистанция колега ме светна на един водоем вече си взех zebco дано да съм сполучил весели празници и много релийзнати шарани през новата година .И ако някой има впечатления от въпросното влано нека сподели
да същото е колега черното много ме впечатли на пипане е меко държи на възел с ръцете разбира се благодаря на колегата pasator за искрените мнения и съвети
-
- новобранец
В момента живея в Лондон,но ми предстои връщане в БГ и евентуално-много риболов.Някой знае ли дали от тук мога дс си взема нещо читаво-за влакно или от България.Ще ходя за шаран
- msotiroff
- фен клуб-скобар
Аз използвам Awa-Shima Ion Power, за тези пари не съм ползвал по - добро. 1200м са около 30лв.