Моя пушен паламуд

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Мнения: 11636
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 7:12 am
Местоположение: Кичево до ВАРНА
Обратна връзка:

Re: Моя пушен паламуд

Мнение от КИРО »

Добра рецепта колега,адмирации.
И правилно си се справил със солта,това е много важно за паламуда.
кръвта от рибата трябва максимално да се извлече,от там идват белите после.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата
Мнения: 609
Регистриран на: Чет Окт 08, 2009 8:33 am

Re: Моя пушен паламуд

Мнение от roko-koko »

Много мераклийска рецепта.Евала за търпението,обаче си е заслужавало .Какато каза Капитана от особенно значение при паламуда е да се изцеди колкото се може повече кръвта преди обработка за веене или за консерва .Наздраве супер се е получило :drinkers:
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 476
Регистриран на: Чет Фев 26, 2009 6:50 pm
Местоположение: Стара Загора

Re: Моя пушен паламуд

Мнение от stoilkatastz »

Хубава рецепта.Ще я пробвам.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”