Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум


Моя пушен паламуд
Модератор: sapuna
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 11636
- Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 7:12 am
- Местоположение: Кичево до ВАРНА
- Обратна връзка:
Re: Моя пушен паламуд
Добра рецепта колега,адмирации.
И правилно си се справил със солта,това е много важно за паламуда.
кръвта от рибата трябва максимално да се извлече,от там идват белите после.
И правилно си се справил със солта,това е много важно за паламуда.
кръвта от рибата трябва максимално да се извлече,от там идват белите после.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Re: Моя пушен паламуд
Много мераклийска рецепта.Евала за търпението,обаче си е заслужавало .Какато каза Капитана от особенно значение при паламуда е да се изцеди колкото се може повече кръвта преди обработка за веене или за консерва .Наздраве супер се е получило 

- stoilkatastz
- ще става разбирач
- Мнения: 476
- Регистриран на: Чет Фев 26, 2009 6:50 pm
- Местоположение: Стара Загора
Re: Моя пушен паламуд
Хубава рецепта.Ще я пробвам.