Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Транспортна дължина на болонезите
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Транспортна дължина на болонезите
Бих ти казал,че си много.....невежа,кой е казал,че колената са еднакви.И не прочете ли постовете на колегите.Няма да ти кажа модела,защото и....и т.н.Но Петицата ми е с един водач повече от прехвалените Шестици на Тика опсссссс,чакай ,че се поувлякох,забравих,че и тях продавамborislav6990 написа:Мисля че не може да има такава въдица, нещо не съвпадат броят на секциите и тр. дължина.Виж за 130-135 съм съгласен-на 4 секции-5м.Напиши каква марка и модел е да се обзаведем и ние с подобно бижуbutnik написа:1.50м е транспортната дължина на моята петица,аз съм си направил извод що за стока егадна,неудобна за носене,много водачи,тънка бланка,стои изпъната, абе защо не си взех на къса сглобка

Не прави опити да ме изкараш лъжец,за сега този факт го подминавам.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- вече хвърля и на тежко
Няма да ти кажа модела,защото и....и т.н. т Скоро писах какви са ми болонезите.
[/quote]
Мноооооооого е трудно да се напише с две думи една марка болонезе,вместо с двеста думи-нищо.
[/quote]
Мноооооооого е трудно да се напише с две думи една марка болонезе,вместо с двеста думи-нищо.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Мноооооооого е трудно да се напише с две думи една марка болонезе,вместо с двеста думи-нищо.[/quote]vdo написа:Няма да ти кажа модела,защото и....и т.н. т Скоро писах какви са ми болонезите.
Не е трудно.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 1&start=30
Нали съм пич

-
- разбира нещата
болонезата е мило коекс..направена е от директен телескоп и по личните предпочитания на колегата водачите са в повече...повече подробности ако иска да ви даде той ако ли не -потърсете из темите имаше някъде и снимки и подробности..И НЕ СПОРЕТЕ ЧЕ И ТАЗИ ТЕМА ЩЕ ОТИДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ..
-
- разбира нещата
е аз докато отговоря и той вече го е направил...
Аз напоследък установявам, че колкото по-неудобна е транспортната дължина на въдицата толкова по-удобна е по време на риболова. Та извода ми е, че пълно щастие няма да му се невиди
.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не,бъркаш,6м ми е от директен ,защото болонезите бяха свършили.А Коекс Мастерса си е оригинален с бандеролionko_terziev написа:болонезата е мило коекс..направена е от директен телескоп и по личните предпочитания на колегата водачите са в повече...повече подробности ако иска да ви даде той ако ли не -потърсете из темите имаше някъде и снимки и подробности..И НЕ СПОРЕТЕ ЧЕ И ТАЗИ ТЕМА ЩЕ ОТИДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ..

За нормална дължина на болонеза се счита транспортна дължина 135-140см.Това са транспортните дължини на по-добрите болонези.
незнам за транспортната , ама реалната дължина никога не е като обявената ,през мене до сега минаха около 14-15 болонези и не мога да си представя че реномирани марки като ТИКА и
ТУБЕРТИНИ , обявяват дължина 5м. , а те реално са 4.60 за модела TICA VIRGO , и 4.63 метра за tubertini proxima 05, то 10-15 см по къси бива ,но 40см по къси си е много
ТУБЕРТИНИ , обявяват дължина 5м. , а те реално са 4.60 за модела TICA VIRGO , и 4.63 метра за tubertini proxima 05, то 10-15 см по къси бива ,но 40см по къси си е много
- калин кацаров
- сериозен играч
колега за кои модели на тубертини говориш, истински болонези tubertini вече няма .
ами Проксимата е сравнително стар модел на тубертини , но пак е 40 см по къс