Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Доживяхме и тази Коледа!
Значи преходът продължава с пълна пара-сега му е времето в служене на себе си!
Хапка,пийка......и други благинки,та те така!?
Специален поздрав към всички преходници,но най-вече за един от най-постоянните графомани Г.Петков!
Наздраве,наборе!!!
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/voBPfG60Kd4?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/voBPfG60Kd4?hl ... on=3&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Значи преходът продължава с пълна пара-сега му е времето в служене на себе си!
Хапка,пийка......и други благинки,та те така!?
Специален поздрав към всички преходници,но най-вече за един от най-постоянните графомани Г.Петков!
Наздраве,наборе!!!
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/voBPfG60Kd4?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/voBPfG60Kd4?hl ... on=3&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Тука е ПЛюско,тука еееееее............Митев написа:Весели празници момчета![]()
Люси може да влизаш вече брат , оня дразнител го няма вече
- barutchiata ©
- Администратор

margi написа:Тука е ПЛюско,тука еееееее............Митев написа:Весели празници момчета![]()
Люси може да влизаш вече брат , оня дразнител го няма вечеКат Жорж Ганчев преди избори
Кат конска муха на магарешки задник и хапе.......
Преди няколко дена искаше да ти изтрия профила, направих го. Сега не разбирам защо след като токова искаше да напуснеш форума влизаш със друг профил и продължаваш да дразниш и да обиждаш потребители и модератори. Имаш и още един профил от който пишеш и навярно след като ти сложа бан на този ще продължиш от третия или ще си направиш нов. Мен лично никой във форума не ми пречи, докато не започне да нарушава тенденциозно правилата, и то най-вече с обиди и заплахи. Не е твоя работа да анализираш модераторите кой и как си гледа работата, ако имаш оплакване от някой ми пиши ЛС а не да се заяждаш и обиждаш.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Честита Коледа на всички участници в темата
!
Да сте живи и здрави,
И да сте писмовни
!
Ако ли не, поне графомани
!
Благодаря, много, на Телескоп-а за поздрава
!
Ще изпия едно за него, специално !
За малко ме нямаше, имах скъпи гости, детенцето беше при нас, та цялото внимание беше насочено към него
!
Ама днес, след като го изпратих да обикаля света, направих един бръз подледен
- слабичко, не е като Владо, ама изпържих един тиган, въпреки пълният с ядене хладилник
!

Кирееее,
Ама май съм минал на другият бряг, бре,
Направо съм пълен резил ......, пърдон релииийз ......

Ама, нищо,
Важното е, че има и изпържени
!
Да сте живи и здрави,
И да сте писмовни
Ако ли не, поне графомани
Благодаря, много, на Телескоп-а за поздрава
Ще изпия едно за него, специално !
За малко ме нямаше, имах скъпи гости, детенцето беше при нас, та цялото внимание беше насочено към него
Ама днес, след като го изпратих да обикаля света, направих един бръз подледен
Кирееее,
Ама май съм минал на другият бряг, бре,
Направо съм пълен резил ......, пърдон релииийз ......
Ама, нищо,
Важното е, че има и изпържени
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Браво, страхотни рибки..
И никак не е малко даже за такова време
И никак не е малко даже за такова време
"The more you know, the less you carry"
Добре е улова ,щом има и за тигана, ама гледам - будала си , знаеш на кои да дадеш ресто

-
Бачо Илия
- учете се от него

Ма тва ти ли ли си бре лъФче "в сянка"; чак да не ти се надява човек че си искарал коледата, без да те направят на терлици по тия сафарита из Африка...margi написа:Тука е ПЛюско,тука еееееее............Кат Жорж Ганчев преди избори
п.п. че и "...Марги..."!
- Vid
- кандидат преподавател

Смешно, смешно и пак смешно... Смятам, че всеки човек трябва да стои твърдо зад изказванията си мненията си.... Та, явно тоя смешник от едно IP си пише с различни никове, че даже и се кефиbarutchiata © написа:margi написа:Тука е ПЛюско,тука еееееее............Митев написа:Весели празници момчета![]()
Люси може да влизаш вече брат , оня дразнител го няма вечеКат Жорж Ганчев преди избори
Преди няколко дена искаше да ти изтрия профила, направих го. Сега не разбирам защо след като токова искаше да напуснеш форума влизаш със друг профил и продължаваш да дразниш и да обиждаш потребители и модератори. Имаш и още един профил от който пишеш и навярно след като ти сложа бан на този ще продължиш от третия или ще си направиш нов. Мен лично никой във форума не ми пречи, докато не започне да нарушава тенденциозно правилата, и то най-вече с обиди и заплахи. Не е твоя работа да анализираш модераторите кой и как си гледа работата, ако имаш оплакване от някой ми пиши ЛС а не да се заяждаш и обиждаш.
За мен подобен човек си е само лаладжия и смешник и неговите мнения са балон... То щото и Я мога да пиша от 15 IP адреса с различни никове в кантората си, че даже и админите няма да ме хванат, ама защо?..., Ама кВо от тва??? Кой съм АЗ - никой...., един прост риболовец на име Видю Видев от Хаскоуу....
И един въпрос към админите и модовете тук? Може ли да се регистрира потребител като горния, де няма и едно мнение в тема, изключая теми разни или купува-продава?? Те такива са май болшинството от потребителите на форума. Та, все пак това е риболовен форум, а не лаладжийски или търговски..., та..... вземете се в ръки.... Ако правите парички от многото такива е добре, ако ли не, просто ги разчистете...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- G.Petkov

Бачо Илия написа:...
п.п. че и "...Марги..."!![]()
Чудех се и аз как да дам коментар, ама да е деликатен
Въпреки, че може да има раздвоение на личността този наш съ-участник
А със Vid не съм съгласен -
Вече 262 стр. си пишем в тази тема за философия, мистицизъм, епикурейство, ядене и пиене, мадами , и прочие лежерни неща, вкл. и за риболовVid написа:...И един въпрос към админите и модовете тук? ... просто ги разчистете...
Та малко съм учуден от неговия въпрос-предложение, което е по-скоро за подфорума - "Препоръки и Оплаквания ", май !
Видю,
Кефи се на "Прехода" - той е за това
Друга такава тема във форума няма, ейййй!
- Христо Рангелов
- разбира нещата

G.Petkov написа:!
Друга такава тема във форума няма, ейййй!
То и няма нужда от друга..
Мина поредната година, имаше природни бедствия, има много успехи..
Специален поздрав за маите с песента на Кондйо - Жив съм.. :Д
И честит имен ден на празнуващите
"The more you know, the less you carry"
- GODzillata

Няма нужда от джафкане, Коледа е, бъдете добри и обичайте ближния си, не само ближещия!
Не мога да разбера нито Люско, нито Тигрето....кому е нужно да се правят на ощипани булки?
На мен пък ми липсват и двамата!
Не мога да разбера нито Люско, нито Тигрето....кому е нужно да се правят на ощипани булки?
На мен пък ми липсват и двамата!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

stc.ctc.2000 написа:Още един пример за вредата от чревоугодничеството примесено с тих напоителен битов алкохолизъм,Сталин ,Маркс и Телефункен развито доста обстойно в една тема за прехода и служим ли на себе си - та резултата е доста особенни коментари плюс една латентна фаза на по особенна сексоанална ориентация и всичко събрано в 118 килца холостеролче.GODzillata написа:Друг пример - украинките по цици!stc.ctc.2000 написа:...Пример - Бр.Бардо и мечките....Резни една фафла "Споко" и нема а се косиш
Ти пък , кой ти липсва - твоя "приятел"stc.ctc.2000 написа:Не ми е ясно какви видения за никове имаш,просто ти прегледах набързо профила и се зачетох в тази тема,а дарбата да анализирам си я имам.Имаш най много мнения в % ,е и с допитвания на някои приятели поразпитах ......та така хоп в тигана.Мога да ти кажа ника ми във Фишинг манията,нещо от рода на апели куку или вум папа беше.
ПП Не всички са бавноразвиващи се,па то твойто едно творчество......
Виж снимките във кулинарната част не са лоши за това те бива,в спаменето и заяждането също.По повод това спри с заяждането и наблегни на диетите.Не ми харесваш ,сигурно защото си Godzilla ,то ти го бяха написали и други.
Май нещо много ти е къса паметта
- GODzillata

Ех, МитеФФФ, не съм злопаметен, прегледах темата, за която си пуснал линк, там и Ицето /R.I.P./, и аз, че и Жорката, сме се пораздърпали малко с Тигрето, който е пребивавал с поредния си ник, даже е било пророкувано, че ще стане част от темата:
В интерес на истината ме изкефиха писаниците там, стилът на Инку, първоначалното хващане за гушите с Тигрето, прераснало в смекчаване на тона........в крайна сметка зацари мир и лИбоФФ.G.Petkov написа:Ама ще влезеш и ти в темата, усещам го ...!
Но не само Жорката се е изявил като пророк, Тигрето също е предусещало накъде отиват нещата и като последователен камикадзе се потруди да станат реалност:
Вярвам, че и Ицо би ме подкрепил, че не е взел навътре нито онази тема, нито писанията Тигрови. Ех, Ице, Ице...stc.ctc.2000 написа:Е, има известен риск да се заразиш от някое леко банче което да се развие в неличим постоянен бан по всички направления и накрая създателя /на Форума/да ти вземе душата/ника/ завинаги без право на прераждане/регистрация/ и да я захвърли в бездната/Модераторското кошче/
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Мир на праха му брат
Голям пич беше 
Нека в тея светли празници да си спомним за него и почетем памета му , поклон Ице

Нека в тея светли празници да си спомним за него и почетем памета му , поклон Ице
INCUBUS написа:Добър вечер,приятели млади и стари!Завърнах се зад таз домашна лаптопска клавиатура,засега жив пък и ако ли не много здрав,но цокащ любимия ми "статус виталис" - изстудена мастика "Пещера" и изстуден купешки айран.Ам кви бяха тез телефонни екшъни?Много интелигентно и статегически,си бех фърлил личнио телефон и си мишкувах по света със секретния рибарски -едно давено,удряно,напикавано,фърляно,изтървано,май само в гъз незавирано апаратче "Simens ME-75" с нумер,известен сал на съпружеството и на два-три верни приятели,които посред нощ ще дойдат да ме извадят от чревото адово,ако трябва,напивах се волно,свърших и много работа,за което ми бе изказана служебна благодарност с "потупване по рамото"и като се добрах снощи до известния на Годзи номер на "Нокия"-нския ми апарат,кво да видя: Неколко набирания на съвършенно неизвестен нумер и един на Годзи!!!Ам сега,късно е чадо,за китка или питие!Е,питам аз,вий нечисти сили,защо без нетово предупреждение сте звънели на наше /да са е..м в величеството/?Ми,аз не мога да предвиждам начи на кой кога ш,му ...са припие та да съм насреща официално за "наздравето"!И аз съм наполовина чувяшко същество-и аз имам своите слабости под формата на служебни,лични и други обществени запои и ангажименти.И тази вечер,след един бръз,ма много качествен sex със законната съпруга,седя,комкам се,чета,чудя се и се отдавам на графоманската омая по тази вездесъща тема.Същевременно,се усещам,че ми се ще да клекна по средата на прехода и да наторя благодатно вратовете на бащите и майките му с...откровения.Да им таковам демокрацията,лайнари с лайнари,до просяшка тояга ще докарат голямата част от сънародниците ни.По-добре да си бяхме останали знаете къде,ама няма да развивам този апендикс от темата,щото и без това голяма част от апапите тук сме в някакви депресии и е редно да редим позитивни слова.В тази връзка,утре ще ходя да проверявам / по плана на институцията това се прави всеки месец /областния арест,който се намира на екзотично място - в едно планинско ждрело,където се оплождат бахара и дринджа и слънце не огрява,ама в килиите,наричани благовидно стаи,цари псулютен оптимизъм и бушуват светли надежди за благоприятен изход от процеса...Та,най-оптимистично искам да заявя зверската си преданност към темата на Камика и да обещая пред туй честно събрание,че и в бъдеще ще лея писмена тек след тек ,на който е необходимо,нека е от полза поне за разтуха,а на който не е,здраве да е ,бах тоз часовник,пак кое време станало,пък и чувам един нежен гласец отдясно ми да подвиква:"Пиянгурче,айде лягай си-и-и!".Ще си легна,ама пак за да сънувам заплетени корди,пляскащи рибешки опашки и разни други такива простотии.Лека ви нощ и по едно последно
- G.Petkov

Аааааа,
Това беше мнооого добре,
Хубаво, че Митев ни върна към тази ранна страница !
Жесток пост на Инкубус-а!
И аз се имам за графоман, ама той е /беше/ с едно ниво над мен !!!
Добре би било, всички участници да са на линия, ама е трудно осъществимо !
Затова,
Живите, да се върнат в темата,
А Инкубус-а само да го цитираме, ще е успешно,
След него, материал за цитати има мноооого
!
Това беше мнооого добре,
Хубаво, че Митев ни върна към тази ранна страница !
Жесток пост на Инкубус-а!
И аз се имам за графоман, ама той е /беше/ с едно ниво над мен !!!
Добре би било, всички участници да са на линия, ама е трудно осъществимо !
Затова,
Живите, да се върнат в темата,
А Инкубус-а само да го цитираме, ще е успешно,
След него, материал за цитати има мноооого