Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Petar Nedev »

ЧЕСТИТА КОЛЕДА ПРИЯТЕЛИ !
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

georgi30 написа:С тия олова на Арда ли ша ходите бре?Нали сте "шаранисти" я си направете по хубави олова!
Гоше,те за река оловата са с дупка в средата бре.Тея можем да им махнем пъпките с една пиличка,ма нема смисъл.А ония олова крушовидните ,са най вече за замятане от ръка.Лошото е че ние най вече-разпъваме,аеродинамична форма не ни требе... :D
Петър Недев написа:ЧЕСТИТА КОЛЕДА ПРИЯТЕЛИ !
Честита и на теб Пете :drinkers:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Весе абсолютно си прав!Весела Коледа!
Георги Тенев
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Антон Тонев написа:
Vesko1 написа:
Петър Недев написа: Като се спука Веско ще направи нов:)
Супер са станали оловата Пете,купешки направо....матрицата по която съм правил калъпа я пазя...счупи ли се тоя ,правя веднага друг....няма проблем.1 ч работа е дагоеба.2-3 броя и за мене да оставиш...ако може де....пък ако не от другия калъп... :drinkers:[/qu
Даже много шукар са станали.Лично се убедих.Оставих на Петре към две кила олово и за мене :oops: :oops:
Излязоха 18бр от оловото което ми остави. Когато решиш ела да си ги вземеш. Веско имам 10-на за боядисване. Ще се заемеш ли? И калъпа замина(изрони се,и дупките се разшириха и се разминават 2-те части) Когато имаш време може да направиш нов.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

"Тея можем да им махнем пъпките с една пиличка,ма нема смисъл."
Прав си ,че няма смисъл :idea: Така по-здраво ще се закотви на дъното и по- лесно ще се самозасичат шарковците :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Петър Недев написа: Излязоха 18бр от оловото което ми остави. Когато решиш ела да си ги вземеш. Веско имам 10-на за боядисване. Ще се заемеш ли? И калъпа замина(изрони се,и дупките се разшириха и се разминават 2-те части) Когато имаш време може да направиш нов.
Тея дни ще направя нов калъп...и като се видим по кафетата ще разменим калъпи и олова.Боядисването става като се нагрее оловото на газов котлон,после се топва в праховата боя...и после отново на котлона.С боята която ми даде предполагам ще стане...ако не стане имам една от христо карп...ще я ползвам нея..както станат.Важното е да не лъскат а да са матови.
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Петър Недев написа: Излязоха 18бр от оловото което ми остави. Когато решиш ела да си ги вземеш. Веско имам 10-на за боядисване. Ще се заемеш ли? И калъпа замина(изрони се,и дупките се разшириха и се разминават 2-те части) Когато имаш време може да направиш нов.
Тея дни ще направя нов калъп...и като се видим по кафетата ще разменим калъпи и олова.Боядисването става като се нагрее оловото на газов котлон,после се топва в праховата боя...и после отново на котлона.С боята която ми даде предполагам ще стане...ако не стане имам една от христо карп...ще я ползвам нея..както станат.Важното е да не лъскат а да са матови.
Не може ли просто да им се направи оксидация, и да стоят така.Вече сложих две в чаша с оцет и да видим какво ще стане
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Оксидацията става при доста по голяма температура от тази на топене на оловото и има масло,което не знам дали няма да има отблъсващ ефект за рибките. Ако стане с праховото ще е идеално
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Петър Недев написа:Оксидацията става при доста по голяма температура от тази на топене на оловото и има масло,което не знам дали няма да има отблъсващ ефект за рибките. Ако стане с праховото ще е идеално
Аз ги топнах де.След ден два ще видим има ли разлика
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Петър Недев написа:Оксидацията става при доста по голяма температура от тази на топене на оловото и има масло,което не знам дали няма да има отблъсващ ефект за рибките. Ако стане с праховото ще е идеално
Ей това съм го правил но с ПВЦ-боя.Сега ще пробвам с праховата па квото сабя покаже
http://vbox7.com/play:3eea351f
pacho109 написа: Прав си ,че няма смисъл :idea: Така по-здраво ще се закотви на дъното и по- лесно ще се самозасичат шарковците :!:
Бе то шарковци да има Пачо....па ние ще ги засечем па ако се засекат сами още по добре... :drinkers:
ИзображениеИзображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Да имаше някой един шаран да ми фане лятото,че забравих вкуса му :D
Оня ден изхрупахме 2 чиний пържен Чернокоп :D ,екстра е и за ядене и за мезе :drinkers: ,но наште риби са си по хубави,особено от Кърджали язовира :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:Да имаше някой един шаран да ми фане лятото,че забравих вкуса му :D
Оня ден изхрупахме 2 чиний пържен Чернокоп :D ,екстра е и за ядене и за мезе :drinkers: ,но наште риби са си по хубави,особено от Кърджали язовира :wink:
И особено Костура.Ей на такава риба нямам наяждане.Друга сладководна не кусвам. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Я се похвалете, някой освен Веско хойкал ли е някъде, че се чудя к`ви да ги върша тези дни.... :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:Я се похвалете, някой освен Веско хойкал ли е някъде, че се чудя к`ви да ги върша тези дни.... :wink:
Аз поне Вик, никъде не съм мърдал. :oops:
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Вчера бях на Емоната,на понтоните на гребците :idea: :idea: Епизиодично кълвеше уклей,костурчета и червеноперка.Искаше си подхранка :idea: На свечеряване буквално водата завря от идващата уклейка :!: Докато си виждахме плувките излизаше едно след друго и хванахме ,колкото през целия ден :idea: Общо с братчеда към 2-3кг.
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”