Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовири около Хасково
Модератор: sapuna
Re: Язовири около Хасково
днес посетихме язовир тракиец и резултатът беше много ситна каракуда и раци на червей и царевица
на рибка излизаха малки бели рибки
само клъвна една бяла риба към 300-400 гр.
на рибка излизаха малки бели рибки
само клъвна една бяла риба към 300-400 гр.
- Vid
- кандидат преподавател
Риболова на джиг на Тракиец тръгна, макар и много тегаво. Ловят се литрови костури и мерни-почти мерни бели риби от брега ама се иска голямо търпение и много опити....

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Чудесна новина приятелю!!
Но аз и този уикенд ще поупорствам на реката, да си търси сома с пирсинга
Решил съм в началото на ноември, когато захладнее по-продължително да посетя яз.Тракиец, защото тогава си мисля че и бялата и костура ще се групират и риболова няма да е толкова тегав
Поздрави!!!
Но аз и този уикенд ще поупорствам на реката, да си търси сома с пирсинга

Решил съм в началото на ноември, когато захладнее по-продължително да посетя яз.Тракиец, защото тогава си мисля че и бялата и костура ще се групират и риболова няма да е толкова тегав

Поздрави!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Ох 48-ми номер джапанкаVid написа:Риболова на джиг на Тракиец тръгна, макар и много тегаво. Ловят се литрови костури и мерни-почти мерни бели риби от брега ама се иска голямо търпение и много опити....

- lif3house
- разбира нещата
Голям разбойник!JettroniX написа:Ох 48-ми номер джапанкаVid написа:Риболова на джиг на Тракиец тръгна, макар и много тегаво. Ловят се литрови костури и мерни-почти мерни бели риби от брега ама се иска голямо търпение и много опити....
Много добра слука в тегавата работа

- М. Сталев
- разбира нещата
Ей нещо много замря темата бе ,да споделя набързо за последните си 2 излета на Бодрово и на язовирчето до Ябълково ,лових само на фидер и завъртях 2 абсолютни капота.Сега още обмислям дестинация за събота
Ако някой има някакво инфо за язовир на който все още протича някакъв риболов ,нека драсне 2 реда

Аз днес на Тракиец останах 0 цял ден на спининга, заедно с колегата KalinBoloneza. Силиконови туистери, шадове, блесни воблери, нищо не ще рибата. Наблягах на силиконите, но нямах резултат. Едни колеги на тролинг видях да вадят една бяла към кило , че и по-малка. Там нещо рибата замря на тоя язовир деа...
Пък и е заприличала на бунище бреговата ивица
Пък и е заприличала на бунище бреговата ивица

Колеги, не съм писал отдавна, защото и не съм ходил ! Иска ми се да отскоча за щука, само че въпросът е КЪДЕ ?
- Vid
- кандидат преподавател
На Тракиец нищо няма от брега, явно в тия студени дни рибата се е дръпнала навътре, щото колегите с лодки ги дърпат костурите....
Сенека
Сенека
как е риболова от лодка на Тракиец колеги
Колеги, на Тракиец разказват за раздвижване на каракудата и то в добри размери от 500гр. до 1кг. на устието !
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Направихме с компанията един излет на Тракиец преди 3 дни, но положението беше трагично, а риболова - неуспешен 

catch a fish or die trying !!!
-
- новобранец
Колеги аз само да споделя че преди 5 дни си направих един екстра излет на яз.Гарваново.Рано сутринта когато отидохме започнах да се забавлявам със спининга е успех нямах ама нищо за сметка на това малко по късно през деня гледах и се учех как се вадят мерни костури на цикади туистери.Като видях че със спининга не го мога почнах да правя това което мога седнах на стената и за 4 часа си надърпах 10кг. червеноперка та на другия ден чак ме болеше ръката.Толкоз от мен за около Хасково НАСЛУКА на всички.
- Vid
- кандидат преподавател
Би ли споделил как и къде се дърпат костури и на цикади или на туистери??Горско чудо написа: се учех как се вадят мерни костури на цикади туистери.
за 4 часа си надърпах 10кг. червеноперка та на другия ден чак ме болеше ръката.
За червеноперката мога да потвърдя, че излиза, даже каракуда и по някое шаранче. Имам инфо от колеги които са ги дърпали близо да устието.
Сенека
Сенека