Воблери IMA ....

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Воблери IMA ....

Мнение от pampasa »

Здравейте ,интересува ме дали някой от Вас е ползвал воблери на тази фирма (съответно доволен ли е от тях) :roll: Днес си поръчах десетина броя ( 4 см.) на цена 5 евро бройката :wink: Изображение Идеята ми е да ловя костури ,кефали и евентуално пъстърви с тях
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Воблери IMA ....

Мнение от Мунчо »

НА тази цена са направо подарък, ако не са ментета, но в ибейката излизат страхотни попадения. От този модел съм ползвал вариантите "иматетра", "моно" и "ди" - 3.0, 3.6 и 3.8 гр. Хващал съм хубави кефали и расперчета по тридесетина сантиметра. Воблерите имат силна и много устойчива игра, дори и в силно течение. Отлично са изработени като отливане и оцветяване, както може да се очаква от японски продукт, но покритието им е много нежно.

п.с. Според мен, те са далеч от идеала за костурски воблер, но това не значи, че не би могъл да хванеш някой.

p.p.s. Подобни среднокалибрени рибки реагират пИрфЙетктно в дебелия бързей под колоната на моста:

Изображение
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Мунчо мерси много :wink: хванах някаква промоция (иначе са по 9 евро) :wink: Поздрави
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

През 2009г. съм пощракал малко за фирмата в тази тема - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=195 . Като цяло IMA имат претенцията да са първите японски воблери произведени с цел продажба . Имат много добри попадения както и за сладка , така и за солена вода .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
teek
новобранец
новобранец

Мнение от teek »

Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”