Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
G.Petkov написа:
Добре би било, всички участници да са на линия, ама е трудно осъществимо !
Затова,
Живите, да се върнат в темата,
А Инкубус-а само да го цитираме, ще е успешно,
След него, материал за цитати има мноооого!
То имаше една тема специално за негови цитати..
"The more you know, the less you carry"
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Митев,
Хубавото на "Прехода", че е тема за удоволствие и развлечение!
Винаги сме забравяли, без каквито и да било условия, това което ни е подразнило в някой пост, или в някоя страница !
Аз, лично съм писал в темата с пределно възможния за мен позитивизъм, и съм много доволен, че това се възприе като правило - тук сме за да зарадваме себе си,
Ако може и другите
!
Има си теми за проблеми и скандали,
Тази не е от тях
!
Затова ми липсват и Инкубус-а, и Люси, и Камъка и някой други ........
Хубавото на "Прехода", че е тема за удоволствие и развлечение!
Винаги сме забравяли, без каквито и да било условия, това което ни е подразнило в някой пост, или в някоя страница !
Аз, лично съм писал в темата с пределно възможния за мен позитивизъм, и съм много доволен, че това се възприе като правило - тук сме за да зарадваме себе си,
Ако може и другите
Има си теми за проблеми и скандали,
Тази не е от тях
Затова ми липсват и Инкубус-а, и Люси, и Камъка и някой други ........
Здравейте съ - автори.Това е новият ми ник напълно съгласуван с правилата на този Форум.Всичко излишно съм помолил Администратора да бъде заличено.Известно време няма да влизам в някои раздели с цел да се спазва добрия тон и да се избегнат излишни недоразумения,които не са необходими на никой.Имам само една молба към г -н Видев да си спести някои обидни коментари и епитети за хора които не познава. Никът margi беше на жена ми - никъде не пише че е забранено двама човека да имат един IP адрес,но това са минали работи.Желая здраве и поздрави на всичкиG.Petkov написа: Хубавото на "Прехода", че е тема за удоволствие и развлечение!
Добре дошъл тигърчо отновоTeo 62 написа:Здравейте съ - автори.Това е новият ми ник напълно съгласуван с правилата на този Форум.Всичко излишно съм помолил Администратора да бъде заличено.Известно време няма да влизам в някои раздели с цел да се спазва добрия тон и да се избегнат излишни недоразумения,които не са необходими на никой.Имам само една молба към г -н Видев да си спести някои обидни коментари и епитети за хора които не познава. Никът margi беше на жена ми - никъде не пише че е забранено двама човека да имат един IP адрес,но това са минали работи.Желая здраве и поздрави на всичкиG.Petkov написа: Хубавото на "Прехода", че е тема за удоволствие и развлечение!
Както виждаш си отчитам грешките и признавам,че на моменти прекалих и то много.,за което съжалямам искренно.Но не съм "смешник" и "лаладжия" и то казано от човек ,който не съм провокирал по никакъв начинМитев написа:
Добре дошъл тигърчо отновонямаш право да искаш нищо , щот ти е осран гъза
надявам се с новото влизане да спреш да се заяждаш и обиждаш потребителите щот ще съдействам за .......ти си знаеш
![]()
Дано си искрен 
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Изгладете различията си , темата заслужава да бъде продължена.. 
- GODzillata

Когато двама си говорят - винаги могат да се разберат! 
Току-що се прибирам от рибарската-коледна-среща и се радвам, че тук всичко си е ок!
Току-що се прибирам от рибарската-коледна-среща и се радвам, че тук всичко си е ок!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Мир да е
Подписа ми е малко провокативен ,но не е насочен към никой съфорумец. Бях на едно запиване и като им разправях за доктора ме поздравиха гадовете с таз песен
А на мене ми взе че хареса
Но все пак за младата аудитория Много интересно протичат такива събирания - отначало всеки лъже другия,после се разделят на групички и надлъгването е в пълна сила ,след това дежурното - ти мене у..а..жаааш лИмЪ - няколко хълцания и наздраве.И накрая по бодлички по горската пътечка при мама -пардон жената 
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Тео 62 , изпълните са ми съграждани, а клипа е сниман на един приятел в селото.. :Д
Железни са,само изпадам в неловко положение - един съученик е композитор и директор на една известна концертна зала с орган - малеее,ако види какви музикални отклонения имамХристо Рангелов написа:Тео 62 , изпълните са ми съграждани, а клипа е сниман на един приятел в селото.. :Д
Добро утро на аудиторията.Станах и кат се погледнах след поглъщането на пет ракии Бургас 63 помислих че съм в рая.Около главата ми имаше ореол - от мухи винарки
Интересно мезе приложих - фурми с бадеми,лешници ,кашу,орехи и трушия.И една тънка пастърмица 
- GODzillata

Опа и от мен!
Взех си изследванията, холестеролът ми е двойно над нормата, та най-тържествено се заклевам от Нова година да стана Нов човек - спиране на цигарите, започване на диета и повече движение!!!
Взех си изследванията, холестеролът ми е двойно над нормата, та най-тържествено се заклевам от Нова година да стана Нов човек - спиране на цигарите, започване на диета и повече движение!!!

Виж си и триглециридите и си направи глюкозен профил.Не почвай хапчета за намаляване на холестерола - после няма спиране, а и черния дроб заминава.Аз от 6.1 го свалих с диета на 4.2,че и по надолу.Пълнозърнест хляб и поне 3 км. на ден ходене,не тичане.Малко от километрите може да ги замениш с една по приятна дейност,ма внимавай с кръстаGODzillata написа:Опа и от мен!![]()
- GODzillata

Моят холестерол е 7,9, а триглицеридите - 2,92 при норма 1,7.
Мда....зарязвам колата и ще маам пеш....по-малко сладко, тестено и мазно.
Мда....зарязвам колата и ще маам пеш....по-малко сладко, тестено и мазно.