Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Българи "юнаци"
Модератор: dantho.mihov
- Николай Неделков
- учете се от него
Българи "юнаци"
Албания ни таковаха майката по всички параграфи
тъжно но факт, само някакъв уникален късмет е че не падаме вече с 2-3 дори и с 4 гола
видя се че треньори в България нямаме , сега ше смениме Пената с чужденец , вероятно добър и класен специялист и тогава ..... тогава ше се види че и играчи нямаме
и тогава ... тогава ше земеме Пажин

Последно промяна от Николай Неделков на Сря Окт 17, 2007 10:37 pm, променено общо 2 пъти.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
maranzika написа:Абе пич,кво е виновен Пената.Че аз не виждам треньор в света дето ще може с тез лигльовци да направи нещо.
не казвам че е виновен той, но всички сега се оплакват че няма трньор в БГ , после ше се окаже че и играчи няма , освен да докараме Роналдиньо тука и Анри или може би някой друг та и ние да се порадваме на Световно и Европейско първенство
-
- ще става разбирач
-
- научил се да хвърля
супер, кой ти каза че имаме футболисти - тинката кишишев е на 33, Лусио е тромав, станислав ангелов иска с топката да жлезе във вратата. мартин петрож е слаб щото го контузиха с контузия дето преди 10 год означаваше край за футболиста - скъсани кръстни връзки, бербатов есам и не знае какжо да прави, телкийски го видяхме, стилиян също, е той остана ли някой. нямаме място на евро 2008 а около Попов, тунчев и станислав ангелов трябва да се гради отбора занапред. помислете не съм ли прав
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз я слагам и казвам:"Не засужавамеKristiqn_Petrov написа:Каквото и да говорите едно ще кажа ЖАЛКИ СМЕ!!Незнам дали има човек
който да си сложи раката на сърцето и да каже ние заслужаваме да играем на европейско първенство!!

Докато има такива некъдърници(треньори и футболисти) в национала

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В се пише с W на фонетикатаgogotod написа:супер, кой ти каза че имаме футболисти - тинката кишишев е на 33, Лусио е тромав, станислав ангелов иска с топката да жлезе във вратата. мартин петрож е слаб щото го контузиха с контузия дето преди 10 год означаваше край за футболиста - скъсани кръстни връзки, бербатов есам и не знае какжо да прави, телкийски го видяхме, стилиян също, е той остана ли някой. нямаме място на евро 2008 а около Попов, тунчев и станислав ангелов трябва да се гради отбора занапред. помислете не съм ли прав

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- Николай Неделков
- учете се от него
Ами май им дойде акъла на наще
Станиславчо преди малко с удар от дузпата горе долу,изкара в тъч
а отново само късмета ни помогна Албания да не поведе с повече
хвала на Български Блек мен
ебати немаме ли си играчи та зимат некви маймуни вчера паднали от дървото и некви неадекватни хървати , още е виж спомена за резила който донесоха "сърбите" та сега и тия маймуни
немам думи , но айде "БЪЛГАРИ ЮНАЦИ" сега градиме отбор за следващото световно

-
- научил се да хвърля
извинявам се, трудно се свиква с фонетичната, но каков да се прави, до сега все съм писал на фонетична ама този комп дето ползвам е на друго място в-то. аз съм от русе и тук нещо не върви рибата, епизодични успехи и регистрираното най-голямо капо на реката в неделя - 53-ма риболовци на състезание - само 3-ма с риба а победителя с 3 риби хванати в последните 30 мин.
-
- ще става разбирач
-
- научил се да хвърля
ами това си е положението, ще берем ядове и ще се срамим, бити от албанците!!!
срам и позор! но така е като няма детска школа и няма юношеска школа и няма най-вече разбирането че футбола е и политика на представителството - представя те, дава уважение като нация.
А иначе някой да е чел бай ганьо за риба в капитал и нариба форума?

А иначе някой да е чел бай ганьо за риба в капитал и нариба форума?