Българи "юнаци"

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Българи "юнаци"

Мнение от Николай Неделков »

Албания ни таковаха майката по всички параграфи :cry: тъжно но факт, само някакъв уникален късмет е че не падаме вече с 2-3 дори и с 4 гола :( видя се че треньори в България нямаме , сега ше смениме Пената с чужденец , вероятно добър и класен специялист и тогава ..... тогава ше се види че и играчи нямаме :lol: и тогава ... тогава ше земеме Пажин :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:
Последно промяна от Николай Неделков на Сря Окт 17, 2007 10:37 pm, променено общо 2 пъти.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

стига с футбол че само кавги има мн саитове пиши там пак ши почнем да са дразним иначе си прав мамка им албанска
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Абе пич,кво е виновен Пената.Че аз не виждам треньор в света дето ще може с тез лигльовци да направи нещо.
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

пажин поне е сърцат тез са само путки заспали. гледаме ги вече 4 -5 години чак сина ми ги разбра
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

maranzika написа:Абе пич,кво е виновен Пената.Че аз не виждам треньор в света дето ще може с тез лигльовци да направи нещо.

не казвам че е виновен той, но всички сега се оплакват че няма трньор в БГ , после ше се окаже че и играчи няма , освен да докараме Роналдиньо тука и Анри или може би някой друг та и ние да се порадваме на Световно и Европейско първенство
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Толкова си могат в момента с този състав.Футболисти имаме ,но нещо липсва точната формула.Ето второто полувреме малко ми дойде акъла на "стратега"да пусне Благо иЧавдар Янков ,а не този измислен състав от начало.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Сефте :lol:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Каквото и да говорите едно ще кажа ЖАЛКИ СМЕ!!Незнам дали има човек
който да си сложи раката на сърцето и да каже ние заслужаваме да играем на европейско първенство!!
gogotod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogotod »

супер, кой ти каза че имаме футболисти - тинката кишишев е на 33, Лусио е тромав, станислав ангелов иска с топката да жлезе във вратата. мартин петрож е слаб щото го контузиха с контузия дето преди 10 год означаваше край за футболиста - скъсани кръстни връзки, бербатов есам и не знае какжо да прави, телкийски го видяхме, стилиян също, е той остана ли някой. нямаме място на евро 2008 а около Попов, тунчев и станислав ангелов трябва да се гради отбора занапред. помислете не съм ли прав
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Kristiqn_Petrov написа:Каквото и да говорите едно ще кажа ЖАЛКИ СМЕ!!Незнам дали има човек
който да си сложи раката на сърцето и да каже ние заслужаваме да играем на европейско първенство!!
Аз я слагам и казвам:"Не засужаваме :!:
Докато има такива некъдърници(треньори и футболисти) в национала :evil:
--- Конфуций---
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

gogotod написа:супер, кой ти каза че имаме футболисти - тинката кишишев е на 33, Лусио е тромав, станислав ангелов иска с топката да жлезе във вратата. мартин петрож е слаб щото го контузиха с контузия дето преди 10 год означаваше край за футболиста - скъсани кръстни връзки, бербатов есам и не знае какжо да прави, телкийски го видяхме, стилиян също, е той остана ли някой. нямаме място на евро 2008 а около Попов, тунчев и станислав ангелов трябва да се гради отбора занапред. помислете не съм ли прав
В се пише с W на фонетиката :wink: че си ебаваш правописа
--- Конфуций---
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Ами май им дойде акъла на наще :lol: Станиславчо преди малко с удар от дузпата горе долу,изкара в тъч :lol: :lol: :lol: а отново само късмета ни помогна Албания да не поведе с повече :evil: хвала на Български Блек мен :evil: ебати немаме ли си играчи та зимат некви маймуни вчера паднали от дървото и некви неадекватни хървати , още е виж спомена за резила който донесоха "сърбите" та сега и тия маймуни :x немам думи , но айде "БЪЛГАРИ ЮНАЦИ" сега градиме отбор за следващото световно :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gogotod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogotod »

извинявам се, трудно се свиква с фонетичната, но каков да се прави, до сега все съм писал на фонетична ама този комп дето ползвам е на друго място в-то. аз съм от русе и тук нещо не върви рибата, епизодични успехи и регистрираното най-голямо капо на реката в неделя - 53-ма риболовци на състезание - само 3-ма с риба а победителя с 3 риби хванати в последните 30 мин.
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Със тия ливади до никаде нема да стигнеме :evil:
Изображение
gogotod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogotod »

ами това си е положението, ще берем ядове и ще се срамим, бити от албанците!!! :cry: срам и позор! но така е като няма детска школа и няма юношеска школа и няма най-вече разбирането че футбола е и политика на представителството - представя те, дава уважение като нация.
А иначе някой да е чел бай ганьо за риба в капитал и нариба форума?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”