Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Подводен раздел
 Подводен раздел

Подводен риболов
 Подводен риболов

Подводен риболов
 Подводен риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Подводен раздел
 Подводен раздел

Подводен риболов
 Подводен риболов

Подводен риболов
 Подводен риболов

Въпрос относно неопрен
Модератор: nkolev66
Въпрос относно неопрен
Здравейте   Нов съм в форума ,но вече съм изчел много от темите, много се радвам че има такива хора, които споделят опита и помагат на все още прохождащите в подводния риболов
  Нов съм в форума ,но вече съм изчел много от темите, много се радвам че има такива хора, които споделят опита и помагат на все още прохождащите в подводния риболов    На 23 години съм , от Бургас , радвам се че ще мога да кореспондирам с вас , драги съфорумци. И така ... решил съм да си купя неопрен 5мм , спрял съм се на тези модели  - http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=5290  и  http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=610 . Доколкото разбрах някои от вас използват "Nava"-та и са доволни. Приемам всякакви съвети и препоръки
    На 23 години съм , от Бургас , радвам се че ще мога да кореспондирам с вас , драги съфорумци. И така ... решил съм да си купя неопрен 5мм , спрял съм се на тези модели  - http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=5290  и  http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=610 . Доколкото разбрах някои от вас използват "Nava"-та и са доволни. Приемам всякакви съвети и препоръки   Благодаря на всички отзовали се
  Благодаря на всички отзовали се   

Нов съм в форума ,но вече съм изчел много от темите, много се радвам че има такива хора, които споделят опита и помагат на все още прохождащите в подводния риболов
  Нов съм в форума ,но вече съм изчел много от темите, много се радвам че има такива хора, които споделят опита и помагат на все още прохождащите в подводния риболов    На 23 години съм , от Бургас , радвам се че ще мога да кореспондирам с вас , драги съфорумци. И така ... решил съм да си купя неопрен 5мм , спрял съм се на тези модели  - http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=5290  и  http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=610 . Доколкото разбрах някои от вас използват "Nava"-та и са доволни. Приемам всякакви съвети и препоръки
    На 23 години съм , от Бургас , радвам се че ще мога да кореспондирам с вас , драги съфорумци. И така ... решил съм да си купя неопрен 5мм , спрял съм се на тези модели  - http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=5290  и  http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=610 . Доколкото разбрах някои от вас използват "Nava"-та и са доволни. Приемам всякакви съвети и препоръки   Благодаря на всички отзовали се
  Благодаря на всички отзовали се   
- 
				gmurkacha
- ще става разбирач 
- Обратна връзка:
- express.servise
- научил се да хвърля 
Re: Въпрос относно неопрен
Мареса  : по мек ,по разтеглив ,повече топли.

Да се възползвам от въпроса на момчето, че да попитам и аз.
Тъй като отдавна не съм си купувал неопрен, а вече нуждата ми е належаща, в Бургас може ли някъде да се види и пипне въпросният "Марес"?

Тъй като отдавна не съм си купувал неопрен, а вече нуждата ми е належаща, в Бургас може ли някъде да се види и пипне въпросният "Марес"?
Никоя риба не е по - важна от живота !

Днес го взех "Марес"-а. Пробвах го, направо ми заспа и го взех. Огледах го  добре от външната част,не видях нищо притеснително. Преди малко се прибирам и го взех да го огледам, и какво да видя- от вътрешната част на няколко места леко цепнато и се вижда само като го опънеш леко...може ли да се залепи и трябва ли да ме притеснява ? Неопрена го взех от магазина на "Akvasport" зад Краставицата...Ватус ако имаш път през центъра може да го видиш по всяко време...

- 
				tolio_pm
- разбира нещата 
Да се възползвам от въпроса на момчето, че да попитам и аз.
Бат Ванко мисля че магазин на "Марес" имаше в "Комлука" малко преди бензиностанцията на "Шел",но от лявата страна-на трУтоара(бившия магазин за яхтено оборудване)-МИСЛЯ ЧЕ БЕШЕ
Поздрави и успех

Бат Ванко мисля че магазин на "Марес" имаше в "Комлука" малко преди бензиностанцията на "Шел",но от лявата страна-на трУтоара(бившия магазин за яхтено оборудване)-МИСЛЯ ЧЕ БЕШЕ
Поздрави и успех
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.

пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Благодаря, момчета!
Днес ако работят магазините ще отида да погледна.

Днес ако работят магазините ще отида да погледна.

Някой го е пробвал на сухо и го е накъсал при събличането. Ние подобни ги продаваме на половин цена.dambei написа:Днес го взех "Марес"-а. Пробвах го, направо ми заспа и го взех. Огледах го добре от външната част,не видях нищо притеснително. Преди малко се прибирам и го взех да го огледам, и какво да видя- от вътрешната част на няколко места леко цепнато и се вижда само като го опънеш леко...може ли да се залепи и трябва ли да ме притеснява ? Неопрена го взех от магазина на "Akvasport" зад Краставицата...Ватус ако имаш път през центъра може да го видиш по всяко време...
Купи си лепило и го залепи, няма да имаш проблем само дето ще ти драска(предполагам цепнатините са на гърба).
Има цепнатина на ръкава, а другите са на горната част където има гащеризон отдоло...Има ли значение какво е лепилото ?

- express.servise
- научил се да хвърля 
На марес е добро(11лв).Пробвано!
Аз мойте прежалените неопрени съм ги подпукал с "Момент".
Пикалата на четири неопрена съм направил с "Марес" и като начинаещ недочел покрих вече готовите шевове с лепило .И пак не дращят .Щях да усетя точно там .
  .И пак не дращят .Щях да усетя точно там .  

Аз мойте прежалените неопрени съм ги подпукал с "Момент".
Пикалата на четири неопрена съм направил с "Марес" и като начинаещ недочел покрих вече готовите шевове с лепило

Даааааа, има нещо гнило в тази промоция.
Днес отидох до въпросният магазин и се оказа, че неопрена който си е купил колегата вчера е бил една единственна промоционална бройка, което ме кара да си мисля, че точно заради тези дефекти е бил намален. Ако е така - много некоректно от тяхна страна.
Юлияне, явно ще се насоча към вашите магазини. Само да попитам при "Мишел" ли да търся от вашата стока?

Днес отидох до въпросният магазин и се оказа, че неопрена който си е купил колегата вчера е бил една единственна промоционална бройка, което ме кара да си мисля, че точно заради тези дефекти е бил намален. Ако е така - много некоректно от тяхна страна.
Юлияне, явно ще се насоча към вашите магазини. Само да попитам при "Мишел" ли да търся от вашата стока?

- express.servise
- научил се да хвърля 
Неопрените под 500лв са супер при температура на водата над 23гр.Дебелината не е от голямо значение.

трябваше да взема Нава, пак се прекарах ...

Не си се прекарал, неопрена е хубав. Това, че има малко разлепване по снадките не е болка за умиралка. Има качествени лепила и като го направиш няма да мръдне.
Със здраве да си го ползваш, не се ядосвай, марката не е случайна и ако го пазиш ще ти служи вярно поне 5години. 

Друг е въпроса, че на тези търговци не им прави чест.

Със здраве да си го ползваш, не се ядосвай, марката не е случайна и ако го пазиш ще ти служи вярно поне 5години.

Друг е въпроса, че на тези търговци не им прави чест.