Да се похваля

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

аз сьм два пьти за по три месеца...колегата фидер цитира едно изказване на марк твен :lol: после-с пьлна сила по три на ден :oops: кьмто 25 години ми идват(вьпреки набора е истина)баати боклука,а как се преебах два пьти наново ума ми не го побира-сега работя пак по вьпроса,ама пусти нерви...
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

MiTaKa™ написа:От както прочетох за вредата от алкохола се отказах от четането :lol: :lol: :lol:
Четането,чакането,четенето или чутането/по нешенски-чукането/? :lol: :lol: :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

аз ги отказвах 3 пъти и пак пуша имам приятели които са ги спирали и пак ги почват ако ти пречат на джоба ги спираи ако не пуши аз съм на туи мнение ако ти е писано да се обесиш няма да умреш от цигари нали?
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

dian написа:е ако ти е писано да се обесиш няма да умреш от цигари нали?
И пак един виц:

Решил един да се обеси.
Застанал на моста,вързал въжето,сложил си го на врата и....скочил.
Прас и въжето се скъсало.Да ама нашия не можел да плува.Цапал,ритал,драпал-добрал се до брега.Стъпал на здраво и си рекъл:"Брех мааму,зарад едното бесене щях да се удавя!"
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

некьв решил да плаши хората по нощите,купил си костюм на скелет излезнал нощес и задебнал...по едно време минал некьв пич,оня изскочил зад един ьгьл и му казал "може ли огьнче"?пича брькнал,дал му и продьлжил...а ,рекьл си плашача,тоя май не ме видя-я пак..пак изскочил,пак сьщото..трети пьт..сьщото...и на четвьртия,пича му казал:"а,бе,вземи спри да пушиш-глей на КВО СИ ЗАПРИЛИЧАЛ" :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

chipi_ написа:24г.стаж мамка му,една библиотека с книги съм изпушил.Белият когато стане (той май е станал) черен ги спирам и тогава с два черни почвам да пия яко да наваксам.
Е друго не ама т'ва го пускам в "бисери"
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Евала бате!!! Аз има няма 3 и половина години съм ги спрял,верно с хапчета Табекс ги отказах ама ги отказах.Сега съм на 45г и бях стигнал до там , че неможех да кача един етаж на сграда без да си почивам.Като тръгнех за пъстърва по реката дишах като ранено в гърдите прасе.Както казва Диканаров сега сънувам понякога, че пуша и си умирам от яд насън дето съм ги пропушил пак. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Боро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боро »

Пуша от 14 годишен. След казармата по 3-4 кутии на ден. Сега съм на 37. Отказвах ги на 2 пъти много наскоро. Отвратително нещо са !
... сега пуша пак по толкова.
Но знам, че няма да ми е проблем пак да ги спра. Този път завинаги. Според мен всичко е въпрос на навик. Да държиш нещо между двата пръста и да го буташ в пепелника .Повече няма какво да ме изкуши, като нова марка на пазара, която познавам.
Не знам колегите какви трудности са изпитвали- за мене беше само първият ден. Нищо свързано с цигари не сънувах. На ден 2 пак май ми се допушва и толкоз Братът ми хвана цаката. "Като си решил да ги отказваш, отиди далеч за риба". Това и правех. Почти не се сещах за цигарите. Благодаря на автора за темата.

Послеслов
Забравих да спомена, че след отказването животът ти става нов, все едно преди това си сънувал. Променя се психиката, вкусът на храната, мирисът, секса, всичко ...
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

Благодаря за идеите и за споделения опит, колеги! :)
И ми е по-леко, и по-добре, и вече се наспивам за 6 вместо за 9-10 часа, и хвъркам по стълбите и около Гребната без да се задъхвам като влак на ямболски завой, всяка сутрин вече се будя като ябълка (с дръжката нагоре) - докато преди 9 дена не беше така. Учудващо е колко бързо, въпреки 18те години пушене зад гърба, организмът се изчиства достатъчно значително, за да се усети!
Ей на, днес чуквам 32 лазарника и за по-хубав подарък не мога и да си мечтая - малко повече здраве от преди :)
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt113 :smt113 :smt113 :smt113
Ч.Р.Д. колега, много здраве ти желая!
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Ч.Р.Д. :D И умната-като си отказал цигарите да не вземеш да зарежеш пиенето и жените :!: :idea: :D
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

hendekltd написа:Благодаря за идеите и за споделения опит, колеги! :)
И ми е по-леко, и по-добре, и вече се наспивам за 6 вместо за 9-10 часа, и хвъркам по стълбите и около Гребната без да се задъхвам като влак на ямболски завой, всяка сутрин вече се будя като ябълка (с дръжката нагоре) - докато преди 9 дена не беше така. Учудващо е колко бързо, въпреки 18те години пушене зад гърба, организмът се изчиства достатъчно значително, за да се усети!
Ей на, днес чуквам 32 лазарника и за по-хубав подарък не мога и да си мечтая - малко повече здраве от преди :)
Жив и здрав да си и никога повече да не пропушиш :wink:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

sapuna1971 написа:
dian написа:е ако ти е писано да се обесиш няма да умреш от цигари нали?
И пак един виц:

Решил един да се обеси.
Застанал на моста,вързал въжето,сложил си го на врата и....скочил.
Прас и въжето се скъсало.Да ама нашия не можел да плува.Цапал,ритал,драпал-добрал се до брега.Стъпал на здраво и си рекъл:"Брех мааму,зарад едното бесене щях да се удавя!"
Бахти Идиота :smt044 :smt043 :smt042
Хвани и Пусни !
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

No Smoking.. :smt071 :smt033
Хвани и Пусни !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”