Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Българи "юнаци"
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
тъй ще каже Пенев - имал футболисти -истината е че няма и го знае много добре, ама не може да призне директно. Тинката, вагнер, томашич, телкийски, нямат място тук - къде е данчо тодоров - да раздвижи десния фланг или пък къде е венков да покрие левия, къде е занев да задържи топката и да излъже един и двама и да подаде, ужасно е. Пенев ще стане за резил без да го заслужава.
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
- Николай Неделков
- учете се от него
и аз така мисля 2:0maranzika написа:Абе Румънците ще ги биеме(хващам бас).

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
5кила аз не съм чак такъв играч , ама ако ти наистина си толко добър и искаш да се докажеш отиди в центъра на Берковица и питай дали някой иска да играте на вързано ...
П.С. няма да ти казвам защо точно там, ако отидеш сам ще разбереш за какво иде реч

П.С. няма да ти казвам защо точно там, ако отидеш сам ще разбереш за какво иде реч

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
to Vidrata, I think I would have problem if I write Bulgarian on latin, but if I like to write english may they offer me suitable alphabet to write on. So the boys shouldn't be angry with me in this case. what if in the forum enter somebody who is from albion but decided to live here before he become familiar with Bulgarian. So the administrator should think to introduce a forum for english speakers with decline to fishing
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA