Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Че кой е ходил до Лапландия ?
И аз да не съм разбрал !!!
Или съм разбрал вече нещо, ама е малко недоизказано, а ????
И аз да не съм разбрал !!!
Или съм разбрал вече нещо, ама е малко недоизказано, а ????
А Бате Гоше,я чети между редовете и приеми е тоя поздрав
Дано да ни върже скоро,че сега ми се живее 
Дано да ни върже скоро,че сега ми се живее Риболовци.
- Павел Иванов

Кире , само нема да се пуашиш , ножо е дървен
Тва да пазиш диети и пр. простотии си е грех отсекъде ! Преодоляваш нещото наречено мързел , увеличаваш движението на макс и мааш и пиеш що ти е кеф а холестерола в съвсем нормални граници , от опит го споделям
Това на нашите години да пазиш диети си е ..... как да го кажа ... па и да се лишаваш ... абе нема да го казвам
Ае утре ви напущам за неколко дена та да видя как е спато и рок клубовете в комшълъка , па и да си попушим наволя в упоменатите клубове а не кат тука бат Гойко да ми брои фасовете , ама като си дода ще ви фотна добрият старец от Лапландия с какво ме зарадва
Той инак и педерастче се явява в неква степен де , тва лапландецот , не само радва
Те на буля и донесе едно смарт на Галакси три ама забравил да и смени тарифата и за една нощ то се "актуализирало" и добре че го спрели от глобула автоматично кога навъртело сметка от 900 кинта д`ба и атуализирането , д`ба 
Ае утре ви напущам за неколко дена та да видя как е спато и рок клубовете в комшълъка , па и да си попушим наволя в упоменатите клубове а не кат тука бат Гойко да ми брои фасовете , ама като си дода ще ви фотна добрият старец от Лапландия с какво ме зарадва
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
[quote="Павел Иванов":evil: Те на буля и донесе едно смарт на Галакси три ама забравил да и смени тарифата и за една нощ то се "актуализирало" и добре че го спрели от глобула автоматично кога навъртело сметка от 900 кинта д`ба и атуализирането , д`ба
[/quote]
Господ здраве да ти дава - днес взех едно таквоз чудовище на ЛГ на щерката и пита за актуализации,добре че го изключих,че до сутринта щеше да ма ......
Господ здраве да ти дава - днес взех едно таквоз чудовище на ЛГ на щерката и пита за актуализации,добре че го изключих,че до сутринта щеше да ма ......
- Павел Иванов

В тоя ред мисли дали случайно някой си няма идея как да оспоря поне част от навъртяните от тоя телефон канибал кинти ? Още повече че се е акуализирал в диапазона 03.00ч - 07:00ч. докът от Глобул са го спрели временно поради наближаване кредитният лимит на номера .
Павел Иванов
Павел Иванов
Вдигай вой до бога,че са ти пуснали актуализацията без да знаеш от консултант продавача.Това е редовен финт за взимане на кинти.От Виваком момичето излезе свястно и го изключи,но преди малко беше започнало пак - явно има нещо заложено от оператора. Та изключих до утре смартфона.От утре имам безплатен нет,та ако иска да се актуализира денонощно.Глобул са големи боклуци - в момента се съдя с тях.Нямаш ли право да се откажеш то тоз телефон канибал - връчи им го и се откажи - имаше някакви потребителски права.Павел Иванов написа:В тоя ред мисли дали случайно някой си няма идея как да оспоря поне част от навъртяните от тоя телефон канибал кинти ? Още повече че се е акуализирал в диапазона 03.00ч - 07:00ч. докът от Глобул са го спрели временно поради наближаване кредитният лимит на номера .
- Павел Иванов

Кофтито е че телефона не съм го взимал от програми и пр. а със съвсем нормално кешово плащане накуп от Техномаркет
Та увпоследствие му тарифаме старата си карта на буля и оттам натам ... баси му и бабата
За връщане на талафона и дума не може да става по неколко причини - както споменах не е купуван на база прИмоции и програми на оператор а кеш от магазино . Буля си я кефи . Проблема е може ли да се направи нещо с тази изедническа сметка или да търча да пия още един студен бърбън няколко пъти 
Павел Иванов
Павел Иванов
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Ама тая сметка от 900 лв начислена ли ти е или ти е отменена..
"The more you know, the less you carry"
- GODzillata

Aз съм с ЛГ Оптимус 3Д, НО нямам нет на телефона именно поради далаверките на операторите, ползвам само уифи.
Тигре, в тоя продавалник понякога изкачат добри неща, вчера си купих Сони Скайп камера за тв-то ми за 125 лв. чисто нова, а преди това обърнах световния нет и не можах да я открия за по-малко от 200 лв., колкото де факто са и тук по магазините, та днес ми пристигна камерата и до одеве си лафих с един приятел от Испания....все едно бяхме в една и съща стая, много готино!
@Люс, преди няколко страници бях пуснал снимки от снежната ми разходка, тогава не успях да стигна до Лапландия, само Финландия и Швеция, но Лапландия ми е в списъка...и ако има живот, здраве и берекет, другата година може и до там да ида.
Тигре, в тоя продавалник понякога изкачат добри неща, вчера си купих Сони Скайп камера за тв-то ми за 125 лв. чисто нова, а преди това обърнах световния нет и не можах да я открия за по-малко от 200 лв., колкото де факто са и тук по магазините, та днес ми пристигна камерата и до одеве си лафих с един приятел от Испания....все едно бяхме в една и съща стая, много готино!
@Люс, преди няколко страници бях пуснал снимки от снежната ми разходка, тогава не успях да стигна до Лапландия, само Финландия и Швеция, но Лапландия ми е в списъка...и ако има живот, здраве и берекет, другата година може и до там да ида.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

С Глобул на глава няма да излезеш - без жалби и съдилища няма да стане - по голями рекетьори от Висаджийска бригада от 90 те са.Другото - преебаваш телефона и се почва една дълга и широка - ми той изгорял - не знам как е станало - сложен казус е.При всички положения ще те преследват за парите до дупка.Разкешвай парите на вноски и наблегни на бърбъна или .........почвай ходенето по мъките с любовни разговори от СГ груп - Варна.Павел Иванов написа:Кофтито е че телефона не съм го взимал от програми и пр. а със съвсем нормално кешово плащане накуп от ТехномаркетТа увпоследствие му тарифаме старата си карта на буля и оттам натам ... баси му и бабата
За връщане на талафона и дума не може да става по неколко причини - както споменах не е купуван на база прИмоции и програми на оператор а кеш от магазино . Буля си я кефи . Проблема е може ли да се направи нещо с тази изедническа сметка или да търча да пия още един студен бърбън няколко пъти
Тя само едната е 150 лв. - морската,но е с една шпула,ма аз ще си я ползвам.GODzillata написа:
Тигре, в тоя продавалник понякога изкачат добри неща...........
- G.Petkov

След темата за болестите, сега и високотехнологични материи .....
Не мога да участвам, щото съм прост и ползвам само прости изделия
!
Отивам да си лягам,
Щото за утре съм намислил един риболов - 2 в 1 ден !
Взех кадем, върз'ах си куките, да видим дали ще ми върже пък на мен
!
Люси,
Четох и в редовете, и между тях ама не намерих нещо
!
А за миг си помислих за един друг, с ник - Лапландеца, дето се дърляха по темите с едни други и се втрещих, че се е намърдал и в "Прехода", ама май съм се объркал
!
Дано !
Павел,
Да не забрави, че е обещал фото-разказ
!
Не мога да участвам, щото съм прост и ползвам само прости изделия
Отивам да си лягам,
Щото за утре съм намислил един риболов - 2 в 1 ден !
Взех кадем, върз'ах си куките, да видим дали ще ми върже пък на мен
Люси,
Четох и в редовете, и между тях ама не намерих нещо
А за миг си помислих за един друг, с ник - Лапландеца, дето се дърляха по темите с едни други и се втрещих, че се е намърдал и в "Прехода", ама май съм се объркал
Дано !
Павел,
Да не забрави, че е обещал фото-разказ
- Павел Иванов

Е тука аз ли не те разбрах , ти мен лиХристо Рангелов написа:Ама тая сметка от 900 лв начислена ли ти е или ти е отменена..
Тигре , надявам се да се намери някакво друго решение ама в краен случай ще се плаща , при това без да се разсрочва . Не друго ами март месец ми изтича договора с Глобул и ако много ме изнервът нещо директно махам от там едни 36 карти
Ако има някакво решение ще е екстра , ако не кофти , за мен
Георге , фото разказ ще има ако ме снимат , обикновено го правят
Павел Иванов
Павел Иванов
Ми те мен точно така ма наведоха - пуснах им предизвестие за прекретяване на 5 карти и ми дойде сметка от 800 лева за СМС за някаква игра към Нова телевизия от карта свалена един месец преди това от телефона.Не случайно ги наричат ГрабулПавел Иванов написа:Е тука аз ли не те разбрах , ти мен лиХристо Рангелов написа:Ама тая сметка от 900 лв начислена ли ти е или ти е отменена..Сметката е навъртяна автоматично от телефона докът се е "актуализирал"
![]()
Тигре , надявам се да се намери някакво друго решение ама в краен случай ще се плаща , при това без да се разсрочва . Не друго ами март месец ми изтича договора с Глобул и ако много ме изнервът нещо директно махам от там едни 36 картиАко го разсроча пък ще си удължа директно договора а това не ми е приоритет ако ме разбираш .....
- Vid
- кандидат преподавател

Не разбирам кой би си купил смартфон и защо? при положение, че няма да ползва някъв пакет мобилен или пък безплатен интернет? Изключвам Уайфи, кое извън офиса или дома, къде го има къде не. При положение, че тарифния план включва пакет интернет, не е възможно телефон да направи такава сметка ама колкото и колкото да се актуализира...
Не че съм някъв голям специалист, но ползвам HTC и това дали да се ъпдейтва авто или да пита кога го прави, се избира ръчно от апарата.....
Инак, относно неплатена сметка, жената е в съдебен спор с мтел от 2,5г. за сметка към то 2000 лв., но казуса беше по сложен. Накрая претенциите на оператора намаляха с 2/3-ти от сумата.
Сега ви пиша от един студен и гнусно-луксозен 4-ри звезден хотел в Охрид. И добре, че нося "духалка" за жената, щото Я се стоплих с половин шише чич Джак, ама сЯ вместо да продължавам да се стоплям по моя си начин, щеше да ми се наложи нея да топля
Колкото повече гледам тукашните селяци и цялата им политика и пропаганда, започвам да си мисля, че тия са много умни и прозорливи... Щото са малка измислена държавица де всеки съсед иска по някое парче и нямат история, но я правят сега крадейки я от съседите и строейки огромни сгради и мономенти, а ние какво правим? Разрушаваме нашите и строим молове? Защото като гледам нашето младо поколение какво знае от историята ни, дали след 30, 50 или 100г. някой ще помни нещо? Защото хората умират, ама построеното остава...
Не че съм някъв голям специалист, но ползвам HTC и това дали да се ъпдейтва авто или да пита кога го прави, се избира ръчно от апарата.....
Инак, относно неплатена сметка, жената е в съдебен спор с мтел от 2,5г. за сметка към то 2000 лв., но казуса беше по сложен. Накрая претенциите на оператора намаляха с 2/3-ти от сумата.
Сега ви пиша от един студен и гнусно-луксозен 4-ри звезден хотел в Охрид. И добре, че нося "духалка" за жената, щото Я се стоплих с половин шише чич Джак, ама сЯ вместо да продължавам да се стоплям по моя си начин, щеше да ми се наложи нея да топля
Колкото повече гледам тукашните селяци и цялата им политика и пропаганда, започвам да си мисля, че тия са много умни и прозорливи... Щото са малка измислена държавица де всеки съсед иска по някое парче и нямат история, но я правят сега крадейки я от съседите и строейки огромни сгради и мономенти, а ние какво правим? Разрушаваме нашите и строим молове? Защото като гледам нашето младо поколение какво знае от историята ни, дали след 30, 50 или 100г. някой ще помни нещо? Защото хората умират, ама построеното остава...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека