Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
Re: Жребчево
Ако искате да си прекарате един приятен излет с уловена риба Моля ви не ходете там!!!
Днес бяхме около 20 човека:на силикон от брега-нищо, на перо 2 дребни перки и една клатичка на бял,на рибка 5-6 костурчета(щото някой им викат костури
ама те са по 15-тина санта),на дъно:на рибка и на царевица-нищо,на фидер:3-4 морунажа около 200-250гр.
Това е от всички които бяхме там, аз и моя човек в 13:00-13:15 си събрахме и айде обратно след нас още две бригади си тръгваха.
Това е от мен
Наслука на всички!
Днес бяхме около 20 човека:на силикон от брега-нищо, на перо 2 дребни перки и една клатичка на бял,на рибка 5-6 костурчета(щото някой им викат костури

Това е от всички които бяхме там, аз и моя човек в 13:00-13:15 си събрахме и айде обратно след нас още две бригади си тръгваха.
Това е от мен

Наслука на всички!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
А целия язовир ли обходихте ? Това е един от язовирите с най-много риба в тази държава и подобни твърдения са несериозни ! Това ,че не сте имали слука и не сте намерили къде е рибата не означава ,че я няма

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Колега,аз говоря за конкретно място не за целия язовир.Всички които ходим на този язовир знаем за рибното му богатство,искам да дам прясна информация заради която според мен е направен този подраздел.Където съм бил и каквото съм видял съм го написал,не не сме обхождали други места решихме от там да идем някъде по р.Янтра в района на Велико Търново!!!
Твърдя че това което съм казал е сериозно и че това което съм видял там е така!
Никъде на съм казал че там няма риба!
Твърдя че това което съм казал е сериозно и че това което съм видял там е така!
Никъде на съм казал че там няма риба!

- Rdjambito
- новобранец
Здравейте колеги.Някой има ли инфо как е ситуацията на язовира.Интересуваме дали е замръзнал или все още има шанс да топна лодката ?
Здравей колега, язовира не е замръзнал, бях там на 25.12 на разходка с децата. Имаше няколко лодки в язовира и две момчета на острова бяха хвърлили за костур и щука но се бяха почти отказали, иначе времето беше прекрасно, имаше сняг около 10-15 см на места навят, но вече може да се е стопил.Както обикновено по това време на римския мост беше пълно но ловяха дребосъци.
- Rdjambito
- новобранец
Благодаря за инфото колега,утре ще си пробвам късмета.Весело посрещане на Новата Година и наслука.
- Мариан Колев
- научил се да хвърля
Като стана въпрос за Римския,чувам големи поразии правели мангалите.Търмъчат яко.Абе няма ли закони за тия изроди 

-
- научил се да хвърля
На римският мост в Четвъртък имаше 83 човека/толкова проброих/....както искате така го разбирайте....не панаир....манифестация....и не само циганите търмъчат...всичко живо....че и каравана имаше....
а на плувки вадят каракудки по 10 санта....и червенопери под 10 санта...
и кал до глезени...

и кал до глезени...
- Мариан Колев
- научил се да хвърля
Ей,г(л)адно племе сме и туй то.Ама хак ни е.DimityrK написа:На римският мост в Четвъртък имаше 83 човека/толкова проброих/....както искате така го разбирайте....не панаир....манифестация....и не само циганите търмъчат...всичко живо....че и каравана имаше....![]()
и кал до глезени...
Днеска направихме една разходка на джиг около ,,Ракетната " и ,,Косовия " ама нищо не захапа, само студ и сняг брахме. Минахме през ,,Римския" голяма търпана,сякаш кифтета раздаваха,то туй хубаво ами имаше две каруци ромски и няколко не ромски търмакчии. 

- dedeff
- разбира нещата
Aма като се развикахме и взеха да събират търмъците гадовете,ама другите си скубят каракудки и не ги закачат,ей само някой да беше ми казал "къв си ти" и главата му щеше да стане мека,както се скосих,но все пак никой не стана да подкрепи каузата,само серджии,и все пак двама нададохме вой,20 прибраха търмъка.И сам война е войн 
За колегите които бяха днес там,бяхме с сребриста Шкода Октавия с бяло-синя лодка на тавана!
За язовира много обикаляне от към Ракетната към Косьовия ръкав и Зли дол,много мраз и студ,леден вятър и никаква индикация на риба.Поздрави.

Е с колегата ей така подгрявахме

За колегите които бяха днес там,бяхме с сребриста Шкода Октавия с бяло-синя лодка на тавана!
За язовира много обикаляне от към Ракетната към Косьовия ръкав и Зли дол,много мраз и студ,леден вятър и никаква индикация на риба.Поздрави.

Е с колегата ей така подгрявахме

Без жени можем,без риболов не можем!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Евалата Дедев,вече съм ти фен!
Ще ги набараш рибите рано или късно,щот си старо куче там! 

Здравейте,някой има ли информация за риболова на т.н. римски мост?
Здравейте колеги! Някой има ли информация за нивото на водата на Римския?
- svilenvs1971
- новобранец
Здравейте колеги! В края на септември бяхме за кеф с още един колега на Жребеца както му викат повечето колеги е само за три дена.От първия ден се спряхме на паметника и така до третия ден ,кефа беше много добре ,платика и таранка много добри от по 400/600 гр.парчето.От 4ри.пръчки нямаше празно на ден по 7/8 кг.на човек.Такаче на Жребеца има риба,незнам защо са оплакванията.