Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от jasonsmith »

Днес се разходих до Сандански, и равносметката е:
Бело поле - 10на човека, само един имаше живарник.
Монца - нямаше жив човек.
Симитли - нямаше нито един човек на моста
Аз полових 2 часа на моста на някво село, играеше риба пред мен, и както обикновено - не иска да пипне. Минаха двама местни през това време, и двамата ловяха на метален червей - 2 бр. Появили са се и корморанете.. абе освен ударна бригада, не виждам какво може да помогне на рибата в реката да оцелее...
Р.С. За бригадата аз предлагам също Благоевградско, и по специално Бело поле - хубав, голям вир, и държи риба.
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

утре пак съм там
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

pojara28 написа:утре пак съм там
За Бело поле ли говориш, ти къде беше? Аз утре също мисля да мина, някъде след 12 ч.
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

на дигата. Но мн вятър днес и никаква риба
скобара е риба проклета
Изображение
venzislav
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от venzislav »

Аз смятам да се пробвам, на железница под кафето.Преди две седмици врьтнах един валат, сега да видим какво ще излезе.Утре ще споделя каква сьм я сьтворил.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

един съвет от мен-организирайте се и бегайте на пастух-страхотен вир-природа и риби които в момента взимат-място което диша в момента ,защото в последните години беше смачкан от желязните а миналата година нямаше жив човек но черната птица бе там-Но вира държи риби от край време а преди 3-4 години беше жестоко красив риболов-сега пак се съзживява!успех
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Gad975
фен клуб-скобар

Мнение от Gad975 »

Значи, аз викам да е след нова година. Ще се съберем повече хора. Мога да кача 4 човека и да има място за багаж. Отиваме където кажете, железарите не ме притесняват, те трябва да се притесняват от нас :drinkers:
Рибата винаги е на другия бряг
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Примерно на 6ти неделя за 99,99% от нас е почивен ден?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Д.Граховски написа:Примерно на 6ти неделя за 99,99% от нас е почивен ден?

аз съм ЗА. Пътувам от Дупница, ако някой иска да пътуваме заедно да пише на лични че се разбереме :wink:
Изображение
Gad975
фен клуб-скобар

Мнение от Gad975 »

Викам да е на 5-ти, пак почивен ден и за тия които се връщаме към София трафика няма да е ужасяващ.....
Рибата винаги е на другия бряг
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Gad975 написа:
Викам да е на 5-ти, пак почивен ден и за тия които се връщаме към София трафика няма да е ужасяващ.....
то и аз ще съм на София по това време ама незнам дали няма да съм на работа,та ако дойда пиши ме в твойта кола ако има място.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

днеска Железница направо ако кажа че съм ядосан и отчаян ще е малко. от целия вир тоя път само аз и баща ми и още 2 - 3 колеги на стъв сичко друго тройки братче дърпат скобарчета по 100 200 грама слагат у теления живарник и нема проблем...... и сега смеха...или то не е за смях ама иначе трябва да плача . идват проверяващите отиват здрависва се с единия местен ''железничар'' провери 3 ма колеги от които 2ма си бяха тея които си ловяха на стъв и единия тройкаджия само билетите ни гледа живарник ни гледа на какво ловят . от там другите шок и ужас оставиха въдиците единия почна да мета бял червей с прашка почнаха уж да превръзват ..... докато не си тръгна ''проверката'' иначе нищо не хванахме там ... на Бобошево минахме сички си ловяха на стъв за 30 мин видяхме 3 скобара извадени и 3те големи ... и те така не ми се ходи повече заради тея по Благоевградско......
kdpav
новобранец
новобранец

Мнение от kdpav »

Днес се разходих по реката от Бяло Поле до Железница,реката бистра и с очила дъното се вижда, не видях пасажи!Никой не се похвали с улов!Единственно след пречиствателната на Блг. реката малко се замътва!Никакъв шанс за успешен риболов на този етап.Няма инфо за Симитли - Крупник, там какво ли е положението?
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Аз днес пак се разходих днес до Бело поле, врътнах поредното 3-часово капучино, от 14 до 17ч. Интересното е, че след 17ч вира завря от риба, и то от парчета над 6-700 грама, а нямах пипане на всичките видове стърви, които пробвах. Та питането ми е, според вас, този пасаж целия ден ли си е стоял там, или просто привечер се придвижва за нощуване там?
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

bounce написа:днеска Железница направо ако кажа че съм ядосан и отчаян ще е малко. от целия вир тоя път само аз и баща ми и още 2 - 3 колеги на стъв сичко друго тройки братче дърпат скобарчета по 100 200 грама слагат у теления живарник и нема проблем...... и сега смеха...или то не е за смях ама иначе трябва да плача . идват проверяващите отиват здрависва се с единия местен ''железничар'' провери 3 ма колеги от които 2ма си бяха тея които си ловяха на стъв и единия тройкаджия само билетите ни гледа живарник ни гледа на какво ловят . от там другите шок и ужас оставиха въдиците единия почна да мета бял червей с прашка почнаха уж да превръзват ..... докато не си тръгна ''проверката'' иначе нищо не хванахме там ... на Бобошево минахме сички си ловяха на стъв за 30 мин видяхме 3 скобара извадени и 3те големи ... и те така не ми се ходи повече заради тея по Благоевградско......
Да до Бобошево минава кюстендилската Иара а при тоя пич прошка няма-мачка ги безкрупулно!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”