Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Всичко за река Камчия
Модератор: sapuna
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Всичко за река Камчия
Златев написа:Задължително да кажеш за резултата!felippemassa написа: Решил съм там да севтосам щеката само да се оправи времето.

-
- вече хвърля и на тежко
За моринаж съм чувал че към шумен излиза(пак в камчия),но за тука...Златев написа:Задължително да кажеш за резултата!felippemassa написа: Решил съм там да севтосам щеката само да се оправи времето.Там има доста дълбоки места по средата на реката, които ми е адски любопитно какво държат. Предполагам твоят елсперимент с щеклата ще отговори на този въпрос
Има колеги, които твърдят, че понякога, макар и рядко, се завърта и морунаш.

Не твърдя лично, че има, просто ако се разровиш, ще попаднеш на мненияstanislav_simeonov написа: За моринаж съм чувал че към шумен излиза(пак в камчия),но за тука...

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Айде колеги на кефалите ! Днес хванах 2 бр. по около 300гр., стръв бял червей, захранка пак бял червей. Мястото е циментови изделия ! Успех !
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега, открил си! Това "циментови изделия" в Шуменския регион ли е?Pawel_M написа:Айде колеги на кефалите ! Днес хванах 2 бр. по около 300гр., стръв бял червей, захранка пак бял червей. Мястото е циментови изделия ! Успех !
ДА, в близост до с. Хан Крум.
- Sleepwalker_
- разбира нещата
На тея циментови изделия има много изненади, особено през зимата. Миналата или по-миналата година в един кучи студ един колега закачи шаран, сигурно над 2-те кила, но по незнайни причини реши да затегне аванса си като го докара до брега и рибата с един плясък му скъса влакното. 
Сомчета по няколко кила също влизат в менюто, миналото лято имаше доста ентусиасти, даже една сутрин цъфна някакъв кореец/китаец, от де дойде, не знам
Pawel_M, би ли споделил дали бреговете на реката са проходими? Ходих там на 25 декември, но снегът беше много дълбок, никой не беше минавал и стигнах само до около моста на Хан Крум. Може ли да се стигне до Циментови изделия с кола и има ли много народ? Благодаря предварително!

Сомчета по няколко кила също влизат в менюто, миналото лято имаше доста ентусиасти, даже една сутрин цъфна някакъв кореец/китаец, от де дойде, не знам

Pawel_M, би ли споделил дали бреговете на реката са проходими? Ходих там на 25 декември, но снегът беше много дълбок, никой не беше минавал и стигнах само до около моста на Хан Крум. Може ли да се стигне до Циментови изделия с кола и има ли много народ? Благодаря предварително!

Колега с кола не можеш да стигнеш до местата. Днес ходих пак и хванах 8 кефала и толкова изтървах! Най - едрият беше около 400 гр.Наслука и на вас колеги!
Нямаше голяма навалица, но от утре предполагам ще бъде лудница!
- Прикачени файлове
-
- Днескашният улов.
- 03012013733.jpg (211.9 KiB) Преглеждано 1295 пъти
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Явно си ги набарал де са групирани, поздравления за улова, за зимата това е супер резултат. Само си мисля, че ще те скастрят за тая снимка с мивката.
А точно във вировете ли кълват? Смисъл, на течение или на спокойна вода, покрай дървета или на чисто? Смятам следващата седмица да ида да ги позамерям с някой воблер, та затова питам де да ги търся точно
Ако не ти е проблем, щракни една снимка на местата, че не съм ходил доста време 
А точно във вировете ли кълват? Смисъл, на течение или на спокойна вода, покрай дървета или на чисто? Смятам следващата седмица да ида да ги позамерям с някой воблер, та затова питам де да ги търся точно

Някой скоро да е ходил по реката?
Ribolovyt za momenta e slab. Izliza tuk -tam nqkoi po edyr kefal i tova e!
- Sleepwalker_
- разбира нещата
По Камчия ако "тук-там излиза по някой едър кефал", значи риболовът върви и положението е много добро!
За жалост такава е реалността по тази река.