Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

моят риболовен излет
Модератор: Paublo_Eskobar
- antivik
- кандидат преподавател
Re: моят риболовен излет
Бре младо момче, за тебе законите не важат ли.....
. Какви са тези чували и тези консерви де ни ги сервираш, когато в закона е казано - 3 килограма на излет, а че сопите и воблерите ти били скъпи....
, че кой те е карал да ги купуваш и с пердах ли те вкараха в магазина
Дай да подкарам малко кат селянин, както имам честта да бъда наречен, ша знйш тук многотията форумджии одим по ряки и чукари сал кат разходка, туризъм среща с авери
, а риболова е едно арно допълнение и ич не ни вълнува дъл ша има риба или не, па и ората де мъ знаят, ша ти хоратят, че я риба не зимам, а я аризвам ил ако река де си зема не излизам от определените количества.
А с това "КРАСИВО" обръщение "ГЛУПАЦИ", към хора които не познаваш, плечеш не само за заключване на темата, а и за леко банче
, но това е работа на модовете.

Дай да подкарам малко кат селянин, както имам честта да бъда наречен, ша знйш тук многотията форумджии одим по ряки и чукари сал кат разходка, туризъм среща с авери

А с това "КРАСИВО" обръщение "ГЛУПАЦИ", към хора които не познаваш, плечеш не само за заключване на темата, а и за леко банче

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
До това води евтиния алкохол.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
Аха,някой е сърдит на някого,който използва скъпи воблери и въдици ! Вероятно и модератор ще да е ! А колкото и да се прикрива авторът си е доста грамотен , вижда се от първия му пост .
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ей МАЛУМНЯК , взимай си риба толкова колкото ти трябва не пълни чувалите или ходи на някое платено и там се състезавай с багажника си, остави и за децатаси малко. 

Чируз, не се хили, ами вземи изтрий тая тъпа тема!!! 

- borislav58
- сериозен играч
Колеги ми що му се връзвате на този баш рибарин. Не му пишете
а той нека се хвали.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
..и ти с риба ли мислиш да си възвърнеш парите??rabotara написа:това са ПАСТЪРВИ ОТ ДОСПАТ ЗА ГЛУПАЦИТЕ ЗА СПОРТЕН РИБОЛОВ????????????????????КАКВО Е ТОВА СПОРТЕН РИБОЛОВ????????????? ПОРЕДНАТА РЕКЛАМА НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ЗА ДА КУПУВАТ ТАКИВА БЪЛЪЦИ КАТО ВАС?????????????.ДА ЩЕ ПОХАРЧИМ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ЗАДА СЕКЕФИМ???????????Е ДА СТАВА НО В ТИГАНА??????????? ТЕЗИ РИБИ МИ ИЗЛИЗАТ ЗЛАТНИ.ХВАНАЛИ НЕ ПУСКАМ НИЩО.МОИТЕ ПРЪЧКИ НЕСА БЕЗ ПАРИ.-- ST .CROIX.ВОБЛЕРИ- MEGABASS,DUEL,JACKALL,YO-ZURI
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Много интересен е факта, че всеки новопоявилсе започва именно с това колко много риба е прибрал за вкъщи....!
Честита 2013 година !
На колегата Rabotara пожелавам повече да си почива през новата година,че всички видяхме до къде води преумората.
А относно пускането на рибата - и аз не я пускам ...защото не мога да я хващам
На колегата Rabotara пожелавам повече да си почива през новата година,че всички видяхме до къде води преумората.
А относно пускането на рибата - и аз не я пускам ...защото не мога да я хващам

Колега rabotara, психологическият ти статус води само към едно - полова слабост.Това е много сериозно заболяване, водещо до непредвидими последствия.Ще се опитам да ти помогна с няколко съвета :
1.Спри да ядеш риба.Има достатъчно много тежки метали и много други токсини който ще ти усложнят още повече положението.
2.Спри да си даваш париците за ST .CROIX.ВОБЛЕРИ- MEGABASS,DUEL,JACKALL,YO-ZURI (много ме съмнява , че въобще си виждал тези неща )
3.Спри да ходиш на риба.Инвестирай паричките си в ку.ви.Няма нищо срамно, нередно, незаконно и т.н.Това рязко ще повлияе състоянието ти в положителна посока.
пп.Ако се вслушаш в съветите ми, състоянието ти рязко ще се подобри и ще заживееш един по-весел и щастлив живот.Поздрави и успехи.
1.Спри да ядеш риба.Има достатъчно много тежки метали и много други токсини който ще ти усложнят още повече положението.
2.Спри да си даваш париците за ST .CROIX.ВОБЛЕРИ- MEGABASS,DUEL,JACKALL,YO-ZURI (много ме съмнява , че въобще си виждал тези неща )
3.Спри да ходиш на риба.Инвестирай паричките си в ку.ви.Няма нищо срамно, нередно, незаконно и т.н.Това рязко ще повлияе състоянието ти в положителна посока.
пп.Ако се вслушаш в съветите ми, състоянието ти рязко ще се подобри и ще заживееш един по-весел и щастлив живот.Поздрави и успехи.
Колега , ще съм ти благодарен да разясниш категориите риболовци , които спомена , че сега ми е трудно да се самоопределя , дали съм " риболовец от селски тип " или съм " градски малоумник " .rabotara написа:ХАРЕСВАМ РИБОЛОВА НО ТУК В БГ ТОВА Е ДОСТА ИЗКРИВЕНО И ДОСТА ПЛАТЕНО???????????НЕЕ НИКАК БЕЗПЛАТНО.ТОЗИ КОИТО СЕ МИСЛИ ЗА РИБООВЕЦ ОТ СЕЛСИ ТИП НЯМА МЯСТО В ТОЗИ ФОРУМ?ТУК НЕЕ ЗА НЕГО?.ПОЛОВИНАТА АНТУРАЖ Е ПОД СВЯКАКВА КРИТИКА И САМО ОПРЕДЕЛЕНИ ГЛУПАЦИ МИ ПРОТИВОРЕЧАТ.ДА НЕМИ ПИШАТ СЕЛСКИ ТАПАНАРИ И ГРАДСКИ МАЛОУМНИЦИ ЗА КОИКТО ФОРУМА Е ТЯХНИЯТ ЖИВОТ.НАМЕРЕТЕСИ НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ КАЧЕСТВЕНИЯ РИБОЛОВ А НЕ САМО ДА ПЛюЕТЕ ПО ЛИЧНОСТА?ТУК НЕЕ ЗА БЕДНЯЦИ И ЗА ЛюБИТЕЛИ А ЗА РИБАРИ И РИБОЛОВЦИ.
И те моля да ми разясниш Ти към каква категория принадлежиш .
п.п. Пази боже сляпо да прогледа !
Интересно, на снимките има вид на нормален млад човек - докато не си отвори устата .
-
- научил се да хвърля
ПРЕДЛАГАМ ТЕМАТА ДА ОСТАНЕ И В НЕЯ ВСЕКИ ДА МОЖЕ ДА ПИШЕ ВСЯКАКВИ ПРОСТОТЙЙЙЙ – ДА БЪДЕ ТЕМА ЗА АЛА БАЛА И ДА СЕ ПРЕКРЪСТИ МОЯТ ПЪРВОАПРИЛСКИ ИЗЛЕТ. ПЪРВОНАЧАЛНО КАТО ПРОЧЕТОХ ПОМИСЛИХ , ЧЕ НЯКОЙ Е НА ДВЕ РАКИЙ И СЕ ШЕГУВА И Е ОБЪРКАЛ ПЪРВИ ЯНУАРИ С ПЪРВИ АПРИЛ, АМА ЯВНО НЕ Е.СВЯТ ГОЛЯМ ХОРА РАЗНИ