Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да взема да се похваля
Модератор: dantho.mihov
Да взема да се похваля
Привет колеги, коежки и малки колежчета, нека новата 2013 Ви донесе, много късмет, здраве и разбира се слука по родните и чуждестранни вади, рекички, реки, гьолчета и язовири, морета и океани, както и много подаръци. На мен Новата година ми донесе доста полезни въдичарски глезотийи. нали съм козел, роден на 30.12. жената и щерката ме изненадаха много приятно с ето тези подаръци:
и
. Е как да не ходиш за риба а?

По-голям шаран от рибаря няма...
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Да взема да се похваля
А ,сега на 8 март ще върнеш жестта с една въдица и Весела и ползотворна 2013 год.Наслука на цялата фамилия! 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Оффф ко се размина само с въдица ше да е добре, джип иска жената офроуд изпълнение....Божидар написа:А ,сега на 8 март ще върнеш жестта с една въдица и Весела и ползотворна 2013 год.Наслука на цялата фамилия!

- rockeagle35
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Честито,колега, с тоя шефски стол ще си като бей по язовирите! А книжката е страхотна, моята я загубих преди години още, но все още помня колко по нашенски е написана - лично на мен от всичката риболовна литература, която съм чел, тази ми е доставила най-голямо удоволствие! Със здраве и за много години! =)
Пишете на кирилица ! Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."!
Честито и от мен А хубавата книга от къде е че и аз искам да си я купя
-
- и господ не е толокова добър
Ти да не си луд да и се вързвашpacho69 написа:Оффф ко се размина само с въдица ше да е добре, джип иска жената офроуд изпълнение....Божидар написа:А ,сега на 8 март ще върнеш жестта с една въдица и Весела и ползотворна 2013 год.Наслука на цялата фамилия!![]()
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- lif3house
- разбира нещата
Айде честити да са ти новите придобивки 

Честито и от мен, пожелавам да нямаш време да се заседяваш много на стола.
- Поморийския
- ще става разбирач
Честито и да нямаш много време да му се кефиш 

Мерси момчета, от вашите усти в божиите уши. Колега danikl книжката я взеха от книжарница намираща се в МОЛ Скай Сити Център - София кв.Гео Милев. Доколкото знам от жената е било необходимо да я заяви предварително. Книжката наистина е полезна, особено в раздела за риболов на леко, тежко, както и за захранване.... Стола е перфектен, чакам малко по-хубаво време та да го сефтосам.
Колега Sneqk абе аз вече съмн се вързал ЛОЛ, даже много съм се вързал. Хеле след оназ калотия миналата година Май на Тунджата, направо се навих. Сега съм хвърлил око на един Ровър Фриландър, ма да видим ...
Колега Sneqk абе аз вече съмн се вързал ЛОЛ, даже много съм се вързал. Хеле след оназ калотия миналата година Май на Тунджата, направо се навих. Сега съм хвърлил око на един Ровър Фриландър, ма да видим ...
- ninastefanina
- сериозен играч
Със здраве да си ползваш стола Пачо.Само успешни излети да имаш.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"