Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Затваряне на вратата на колата
Модератор: dantho.mihov
Затваряне на вратата на колата
Здравейте колеги,
Днес ми се случи една случка, която ми се е случвала много пъти и отново се хвърлих в размисъл.
Предполагам, че и на вас ви се е случвало.
За да ме боли главата по-малко, когато разсъждавам, реших да попитам и за вашето мнение.
Карам си колата утивайки на работа и изведнъж виждам познат/позната/приятел/приятелка и т.н...на улицата и спирам да го кача и да го закарам близо до място за което е тръгал/с една дума в една посока сме/.
И идва момента когато той слиза от колата.Някои затварят вратата много леко и внимателно/чак ти става неудобно/, а други я затрарят с такава сила/удрят/ че без малко да подскоча от затварянето.
Въпроса ми е какво мислите за човека,който затваря леко вратата и за човека който затваря вратата със силен удар?
Това ми е третата кола за толкова години,но и при трите положението е било едно и също.Значи не е от колата.
От човека който возите е..според мене.Какво ви е мнението за този човек?
Поздрави.
Днес ми се случи една случка, която ми се е случвала много пъти и отново се хвърлих в размисъл.
Предполагам, че и на вас ви се е случвало.
За да ме боли главата по-малко, когато разсъждавам, реших да попитам и за вашето мнение.
Карам си колата утивайки на работа и изведнъж виждам познат/позната/приятел/приятелка и т.н...на улицата и спирам да го кача и да го закарам близо до място за което е тръгал/с една дума в една посока сме/.
И идва момента когато той слиза от колата.Някои затварят вратата много леко и внимателно/чак ти става неудобно/, а други я затрарят с такава сила/удрят/ че без малко да подскоча от затварянето.
Въпроса ми е какво мислите за човека,който затваря леко вратата и за човека който затваря вратата със силен удар?
Това ми е третата кола за толкова години,но и при трите положението е било едно и също.Значи не е от колата.
От човека който возите е..според мене.Какво ви е мнението за този човек?
Поздрави.
If we each do a little, we can all do a lot
- ninastefanina
- сериозен играч
Re: Затваряне на вратата на колата
Може и да си прав,но моето дете също тряска вратата.Според мен си мисли,че така ще се затвори по добре.vlax написа:Значи не е от колата.
От човека който возите е..според мене.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- вече хвърля и на тежко
Някои помнят с добро Жигулките и Москвичите,та може и за това така със сила,нещо като стар навик. 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Нищо им няма на хората бре - навик от техните коли е това.
Шурито също много бързо затваря моята врата,ама неговата с лекота
не става.Кангото иска сила в това отношение.
И жената докато я науча,бая време мина де.
Шурито също много бързо затваря моята врата,ама неговата с лекота
не става.Кангото иска сила в това отношение.

И жената докато я науча,бая време мина де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Това е причината. Не бива да оценяваме хората по такива критерии. Проблемът ще се реши лесно, като спрем да си помагаме. Но това няма да говори добре за нас. Ще означава, че сме егоисти. А такива има достатъчно.ninastefanina написа:Може и да си прав,но моето дете също тряска вратата.Според мен си мисли,че така ще се затвори по добре.vlax написа:Значи не е от колата.
От човека който возите е..според мене.
- кирил великий
- разбира нещата
Спомени от Вартбурзи, Москвичи и прочее соц возила. Между другото Вартбурзите издържаха по петдесет години експлоатация и още ги има по улиците (и то не само последните с двигател от VW).
То това си е вратата на жената - да си я затваря както иска - казал съм и - разбиеш ли бравата от блъскане ша изпаднеш в движение и си взимам друго жувотно домашен любимец. 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Teo 62 написа:То това си е вратата на жената - да си я затваря както иска - казал съм и - разбиеш ли бравата от блъскане ша изпаднеш в движение и си взимам друго жувотно домашен любимец.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- vonam
- научил се да хвърля
то тва си има лесно..като шибне няколко пъти вратата, казваш и че си платил 50 кинта за ремонт на'' нейната "врата ,естествено парите усвоени за свои нужди и проблема е решен!Teo 62 написа:То това си е вратата на жената - да си я затваря както иска - казал съм и - разбиеш ли бравата от блъскане ша изпаднеш в движение и си взимам друго жувотно домашен любимец.

- pachosz
- сериозен играч
И на колите нищо им нямаКИРО написа:Нищо им няма на хората бре -

На чужди хора, качили се за малко, няма кво да им обяснявам, да си блъскат, толкова лесно няма да се сдуха вратата или колата от едно (или 100) блъскане

А който го е страх, на мебелите слагаме едни демпфери за плавно затваряне, да си сложи и на колата такива

- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
По-съобразителните затварят по-леко и обратното
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Който блъска вратата не го бива в риболова 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- вече хвърля и на тежко
Тва като клетва звучи малкоchirusa_bg написа:Който блъска вратата не го бива в риболова

-
- ще става разбирач
Блъскат повече тия дето нямат коли и са гледали как става 

Аз пък имам обратния проблем, моята врата требе да се затвара по мъжката, и никой не я затвара и требе да показвам акробатични уменя та да я затворим от мойто место