Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
- skyboy_krasi
- новобранец
Re: Инфо за Копринка
Здравейте колеги. Как е отвъд балкана ,, дава ли се някои друг хищник вече.. смятам тези дни да посетя гьола,, като цяло жива рибка какво да глася 

Габровска Наслука - само на мойта кука . НАСЛУКА
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Ходили как беше риболова,сподели.
- skyboy_krasi
- новобранец
Да ходих преди две седмици имаше 10-ина лодки, влачеха и замятаха ,тапяха но не видях кои знае какъв риболов, аз лично знам за от съгражданин с 5 бели ,, аз лично бях с 4 сравнително малки размери с удоволствие да си ги пуснеш ударите ми бяха сравнително следобед привечер ,, бях разочарован от многобройните шамандури на от шаранджии или незнам какво разбирачи с такива на 15-18 метър дълбочина . МОЛЯ СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА РИБОЛОВА ДРАГИ ВЪДИЧАРИ ВАДЕТЕ СИ ЗАКАЧКИТЕ (шамандурките) ,,, малко е комично ,но и досадно след удар да извадиш болярка, или Fanta Bambucha :Х
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Някой нямали да се похвали с улов?
-
- новобранец
едва ли,аз ходих за хищници 2седмици поред почивните дни и само един костур кило и 2малки щуки които бяха пуснати и ще се радвам,ако някой от шаранджиите сподели дали е имало някаква сполука тези седмици,че ми омръзна да въртя воблери и туистери!:)Мерси предварително_ribar4eto_ написа:Някой нямали да се похвали с улов?
- Naas
- ще става разбирач
Моят улов си плува в язовира, а ако трябва да се похваля това са няколко шаранчета по около 300-500 грама и няколко бабки средни до едри като размери които хванах моналата седмица на Копринка на фидер. Поздрави!!!_ribar4eto_ написа:Някой нямали да се похвали с улов?
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Има инфо и за по едри рибки , ама хората нямат регистрации по форумите 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- skyboy_krasi
- новобранец
здравейте,, от тези без регистрациите има ли да се връткат с лодки по коприната,,, в смисъл ако се завърта някой друга бих предположил ,че я търсят или я има
,, някои има ли поглед предполагам не се е групирала но все пак да попитам

- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Ми,ходих 5 дни подред,основно на спининг,слабо,слабо-първите 4 дни по 1-2 маломерни бели които си плуват и костур около 400г.,но на петия се накефихххххххх.Щука към кило и над 20 маломерни бели,които си пожелах да си хвана догодина.Наслука и да се похвалите и вие!
- skyboy_krasi
- новобранец
е браво на това нямане пак си си хванал ,,другия път още от първия ден така ти да върви със слука
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
как е положението,ловите ли?
-
- новобранец
здравейте колеги как е положението на язовира излиза ли по-някой хищник или я замръзнал?
- Naas
- ще става разбирач
Миналата седмица нямаше лед, за сега - незнам. Хищник май само от лодка иначе не съм чул да хващат пък и аз колкото пъти отида, все капо.
-
- новобранец
мерси за инфото колега!не си само ти с капото последните пати и ние гледахме само колегите
ако няма лед може да да направим един излет на джиг от лодка 

- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Успех, и да пишеш как е било!