Царството на костурите!

Модератори: bobopeli, sapuna

Troli

Мнение от Troli »

Щом така ще си говориме,то аз няма да ловя 2-3 часа,а от 8ч. сутринта до 8ч.вечерта,па да видиме тогава,кво ше фана? :roll:
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Troli написа:Не знам,Натрий,Калий,Рубидий,Цезий,но може би живееш сам и не споделяш трапезата с още 3-4 гърла? :D :wink: Моят проблем е,че не мога да си контролирам улова.Хващам повече от колкото,ми е необходимо!Костурския риболов е такава тръпка и носи много емоция,за това ми е трудно да се спра у време! :wink: Гол след гол,после пауза и пак,гол след гол!А,ако дойдат и бабанките,става сташно,забравям къде съм и защо съм! :D :D :D
Troli,не че живея сам,просто съм сравнително малък,на 16 а нашите не си падат по риболова и затова аз си се занимавам с това,всяка Събота като съм свободен.Та си хващам,най-много по 10-15 рибки и ми стигат за храна
:lol:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
demorock
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от demorock »

113 костура :shock: :shock: много бре бравос
НАСЛУКА!!!

Изображение
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

Моя рекорд е 101 ма ми свършиха рибките и трябваше да тръгвам :?
Хвани и Пусни !
Troli

Мнение от Troli »

Моят рекорд е 87бр.костури и бонус сом 6кг. на тролинг,като тръгнах да си ходя!Това стана през 2005г. на Пясъчник! :wink: Виж галерията! :D Ако костурите са активни,би трябвало да продължиш на спининг или отвесно блеснене!Но точно след 100-ния костур,предполагам те е заболяла ръката! :D :D :D
Аватар
ribolovec2
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec2 »

Браво за слуката. Дано на всеки така да му се случва. Аз само не мога да разбера като хванете промишлено количество риба, защо не си вземете колкото да се нахраните и да почерпите едни гости, ами я прибирате всичката. Всеки сам си решава, но мойто мнение е , че все пак ние практикуваме СПОРТен риболов и отиваме за спорт, не за препитание.То верно, че особено за костура, все казва човек - то страшно много има в язовира(реката, гьола и т.н.) но все пак ако всеки така прибира, в 1 хубав момент ще се свърши и няма да може и по 1 риба да вадим. Пък още повече е била с хайвер. Аз като знам, че е в размножителен период, или просто като видя че на повечето риби им са надутикоремите, винаги я пускам , защото по - хубаво да върнеш 1 риба сега и догодина да има във водоема 1000.
Не искам да влизам в конфронтация с никого, просто това ми е мнението.
Troli

Мнение от Troli »

Напълно си прав,Риболовецо!Но?Специално костура е напаст-божия и трябва да бъдем жестоки! :wink: Е,не чак толкова,че да не пускаме маломерните,все пак не е слънчак!Опираме отново до вечния спор!Кой,обезрибява водоемите?Риболовците или бракониерите? :wink: Костура не може да бъде унищожен,дори и от бракониерите!Филетата от 50 костура стигат за едно ядене на 4-ри членно семейство! :D :D :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Моето семейство е тричленно и във втоник го нахраних само с 5 костура и 4 вратни свински пържоли. :lol:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Аз пък пръжнах 76 попчета а жената през това време нижеше шишове от бут!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Царството на костурите!

Мнение от Troli Rapala »

Забравил съм,снимките!ИзображениеСъбота!ИзображениеНеделя!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Troli Rapala написа:Забравил съм,снимките
А, ти бая ги забрави една година почти,къде се изгуби.Всъщност с колко ника се подвизаваш или нещо бъркам-Troli,Troli Rapala,...То и аз я бях забравил темата ,но изкочи от пепелта :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Добър улов ... :)
Аз от брега миналия петък направих 136 броя :)
За 3 -те ми костурски излета .... 74 , 136 и над 100 :)
В момента костура е обезумял :)
И това е на спининг с малко воблерче :)
Изображение
че и по 2 наведнъж
Изображение
Пожелавам ви такава слука
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Пич,в това кепче са не повече от 30-40 костурчета! :wink: Бъди точен! :wink: Покажи ми 136бр. за да ти повярвам! :D На костурите нема кой да ме бие! :D :D :D За сега си оставам №! :D :D :D Евала за втора снимка! :wink: Уникално! :shock: Много-готино се е получило! :wink:
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Re:

Мнение от toshko »

Troli написа:Филетата от 50 костура стигат за едно ядене на 4-ри членно семейство! :D :D :D
Тва е за семейството на татко Барба, или костурите са като цаца?
На костурите нема кой да ме бие! За сега си оставам №!
О, велики :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

Ншите са малки
Изображение
И грозни
Изображение
И в далеч по-малки количества
Изображение
Ма си ги хапнахме с кеф
Изображение

Айде на слука майсторе!
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Troli Rapala написа:Пич,в това кепче са не повече от 30-40 костурчета! :wink: Бъди точен! :wink: Покажи ми 136бр. за да ти повярвам! :D На костурите нема кой да ме бие! :D :D :D За сега си оставам №! :D :D :D Евала за втора снимка! :wink: Уникално! :shock: Много-готино се е получило! :wink:
Няма смисъл да си ги мерим точно по този начин. Който ме познава знае , че говоря точно ...
Онези над 130 костура излезнаха на кантара 7 килограма - мой личен рекорд за спининг улов , но снимки не съм правил - не обичам да се хваля с бройка , а снимки пускам само на интересни неща свързани с риболова . Да нахвърлям 60 костура в банята за мен не е нито хуманно нито интересно , този прериод съм го изживял :). Последния излет от 100 -те костура си взех само 3 по около 400 грама всеки та да хапнем с приятелката ми. Другите - разстът в момента :)
Пожелавам ти и по-голяма слука
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”