Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Изкривена носна преграда
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Изкривена носна преграда
Някой има ли такава?
Някой правил ли си е операция?
Препоръки и отзиви за УНГ хирурзи?
От ровенето в нета се набиват имената на проф. Карен Джамбазов /Пловдив/ и проф. Румен Бенчев /София/ - та някой няк'во инфо?
Някой правил ли си е операция?
Препоръки и отзиви за УНГ хирурзи?
От ровенето в нета се набиват имената на проф. Карен Джамбазов /Пловдив/ и проф. Румен Бенчев /София/ - та някой няк'во инфо?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Vid
- кандидат преподавател
Re: Изкривена носна преграда
проф. Карен Джамбазов /Пловдив/, беше доцент миналата година и преглеждаше в неква пресечка на В.Априлов. Много компетентен, добре че беше той, иначе нашите малоумници в Хасково щяха да оперират детето с трета сливица без да е нужно това....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Имам 2 операции на носа по обясними причини , правени от д-р Абрашев във ВМА не съм доволен и ще ходя при същия този проф. Карен Джамбазов казаха ,че е най-добрия към момента в България !Моя проблем е по различен , но пак си е проблемVid написа:проф. Карен Джамбазов /Пловдив/, беше доцент миналата година и преглеждаше в неква пресечка на В.Априлов. Много компетентен

http://www.tialoto.bg/forum/showthread.php?t=9830
Успех Кире.
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- GODzillata
Чака се по половин година за Джамбазов! 

- Vid
- кандидат преподавател
Ти па, живеем в Б-я... Я да не съм чакал една година?? Чаках по малко от един месец...GODzillata написа:Чака се по половин година за Джамбазов!
Сенека
Сенека
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И при мен е така Кире.
За теб ли иде реч?
Проблем с дишането нощем? Яко хъркане?
Мани го носа.
Отслабни !!!
За теб ли иде реч?
Проблем с дишането нощем? Яко хъркане?
Мани го носа.
Отслабни !!!

- pacho109
- сериозен играч
Да обърнем лафа за времето и паритеVid написа:Ти па, живеем в Б-я... Я да не съм чакал една година?? Чаках по малко от един месец...GODzillata написа:Чака се по половин година за Джамбазов!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Просто се обади в понеделник !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- Vid
- кандидат преподавател
И намери някой негов приятел или пациент който те праща...С.Върбанов написа:Просто се обади в понеделник !

Сенека
Сенека
- Павел Иванов
Кире , записваш се в Пирогов и ти дреме на дедовият . Всички хирурзи там си разбират от работата . Имам четири наистина сериозни чупения на носа като едното си беше на сол и дреб всичко какво се сетиш вкл. и синусите . Хората там си ме оправяха , верно малко касапски, но безпроблемно . Какви са тия глезотии за дребна пластика да се чака половин година и да се плати неразумна сума 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Тук съм съгласен, това, че носа не е кат оная работа..., че даже и да ти го преебат пак може да си чукаш на воля..... То това е ако става въпрос за теб - изкуфял полу-дъртак също като мен...Павел Иванов написа:Какви са тия глезотии за дребна пластика да се чака половин година и да се плати неразумна сума

Сенека
Сенека
- GODzillata
Мда...става дума за мен, изкривена носна преграда на лявата ноздра, както и сънна апнея, докато спя и спирам да дишам.
Навремето си правих изследване на съня в София, накичиха ме с кабеляци и ме накараха да спя, докато ме записваха....за 5 минути се е случило 13 пъти да спра да дишам.....сложиха ми и маска, но ме хвана клаустрофобия и не можах да изкарам това изследване.
От няколко години всяка вечер заспивам с лепенка:

Скоро така или иначе ще правя ЯМР на главата, та ще се видят и носните прегради, след това ще запиша час за консултация с УНГ, пък после ще видим под чий нож да легна...
Навремето си правих изследване на съня в София, накичиха ме с кабеляци и ме накараха да спя, докато ме записваха....за 5 минути се е случило 13 пъти да спра да дишам.....сложиха ми и маска, но ме хвана клаустрофобия и не можах да изкарам това изследване.
От няколко години всяка вечер заспивам с лепенка:

Скоро така или иначе ще правя ЯМР на главата, та ще се видят и носните прегради, след това ще запиша час за консултация с УНГ, пък после ще видим под чий нож да легна...

-
- Модератор
Състоянието си е сериозно и мерките са полезни. Провери за алтернативен вариант в Хирургическия комплекс в Пловдив, ако се закучи нещо при професора. В същия корпус имат клиника по лицево-черепна хирургия.Водил съм близък за операция и се справиха.Намира се на Коматевско шосе в дясно.Навремето /преди около 30-40 год./ най-добрите бяха в ИСУЛ София. Като тежкочуващ само там ме водеха и редовно имаше оперирани чужденци.Но не сега не зная.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кире, приятелят ми Асен / Chestarfield / има същите ядове като теб . 5 години го изследваха, това, онова , прави и този тест в София и т.нат. Досега се бръкна с близо 10 бона, без някакъв конкретен резултат.
От един месец спи с маска против апнеята и се чувства доста по-добре.
Каза , че системата струвала около 2 хиляди.
Много съм склонен, да предположа /както Васко писа/, че отслабването би облекчило значително състоянието на организма .
Аз също имам изкривяване на носната преграда по рождение.
След премахване на 3-те сливици, както би предположил, развих и хроничен синузит.
Но съм слаб и засега нямам някакви сериозни ядове .
Пиши му / на Асен / едно ЛС и обменете информация.
Здрава и щастлива Нова година !
От един месец спи с маска против апнеята и се чувства доста по-добре.
Каза , че системата струвала около 2 хиляди.
Много съм склонен, да предположа /както Васко писа/, че отслабването би облекчило значително състоянието на организма .
Аз също имам изкривяване на носната преграда по рождение.
След премахване на 3-те сливици, както би предположил, развих и хроничен синузит.
Но съм слаб и засега нямам някакви сериозни ядове .
Пиши му / на Асен / едно ЛС и обменете информация.
Здрава и щастлива Нова година !
Последно промяна от bat_boiko_nikolov на Нед Яну 06, 2013 11:30 am, променено общо 1 път.
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Все още се водят добри.И в Пирогов не са лоши - кат си представите какви спешни случаи оправят.dantho.mihov написа:най-добрите бяха в ИСУЛ София......