ямаха 4к.с.

rusen82
новобранец
новобранец

ямаха 4к.с.

Мнение от rusen82 »

здравеите
ште купувам ямаха 4 к.с.4 такта,има ли някоисавет които можеда дадете,
например какво да гледам и т.н.
Аватар
seeker2
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ямаха 4к.с.

Мнение от seeker2 »

Здрасти!Добре си се ориентирал....Ако търсиш икономичност и надежност това е моторът.Карам го 5 години и съм си много доволен.Единственния проблем е когато смениш лодката с по-голяма и моторът ти умалява :wink: ...както направих аз ,сега трябва да го сменям.
На въпросът ти какво да гедаш...най-добре да си го пробваш на вода
Кеф ,цена няма
ЖАБИ-2
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ЖАБИ-2 »

Здрасти колега, и аз имам такъв - много хубаво работи и е супер икономичен! Обърни внимание на контролната струя охлаждаща вода - трябва да е плътна и с добро налягане. При моя двигател беше започнала да намалява и прекъсва, оказа се че импелера на водната помпа е за смяна... не че е голяма болка - струва 20-на лева, но да го имаш предвид. Освен това трябва да пали лесно, като загрее да поддържа стабилен празен ход без подаване на газ и ако имаш възможност провери маслото в ботуша да не е станало като мляко - признак за пропуск на вода.
И успех през новата година :)
И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
Аватар
undergrounder
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от undergrounder »

Отличен двигател.С надуваема лодка 3,30 влача по 7 часа с по-малко от 1,5 литър.Взех го нов и за сега не съм имал никакви проблеми/Слава Богу/.Карам го четвърта година.Прави му всяка година профилактика/смяна на масло,масло на редуктора,филтър горивен и свещи/не го напъвай много на максимални обороти и ще е вечен.Пък ако го вземеш на добра цена съвсем ще е добре.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
rusen82
новобранец
новобранец

Мнение от rusen82 »

бихте ли ми казали какво масло да си взема за картера и ботуша.
благодаря предварително
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Всяко "марково", произведено за тази цел, ще ти върши работа. А марките не са една и две. Просто не слагай първото най-евтино, което видиш и спазвай указанията на производителя.
Аз съм с Ямахи откак се помня и досега, да чукам на дърво, единственият ми проблем е бил че съм си забравял шишенцето с бензин на брега.. :lol:
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Публикувай отговор

Обратно към “Отзиви за продукти”