ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ... ?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
nikola.gk
новобранец
новобранец

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ... ?

Мнение от nikola.gk »

От 22.09.2007 година БТК има едностранно променени нови "Общи условия за ползване на услугата БТК-АДСЛ" (ОУ) на сайта си.
Прочетохте ли ги???
Всеки неприел новите ОУ може да прекрати договора си БЕЗ НЕУСТОЙКИ!!!
Трябва само да се възрази писмено в 30 дневен срок (демек до 22.10.2007).
А след 22.10.2007 всички потребите безусловно приемат новите ОУ на БТК. Мърдане няма.

Хора, четете и мислете бързо - НЯМА ВРЕМЕ!!!

п.п. Смяната на доставчик е трудно и неудобно нещо, но ако има нещо по-подходящо от БТК около вас - изберете го!!! Сега му е времето.

п.п2. Поради информационното затъмнение и платената журналистика относно коментираната тема, заостряме вниманието на модераторите, които са решили да злоупотребят с темата, като я изтрият или сложат в "3-та глуха". След 22.10.2007 г. ще има статистика за топ 10 най-некоректен форум. който не се полага грижи за информирането на своите потребители и защита на техните права.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

1. Форума е създаден за събирането на хора с еднакви интереси и хоби и споделянето на интересите им.

2. Както личи от името на форума, той е за хора имащи интерес пряко свързан с риболова, а не с разпространяването на информация относно БТК.

3. Правото на избор на интернет доставчик е лично мнение за всеки потребител и следователно е грижа на потребителите да се информират за състоянието на техният интернет доставчик. Има много потребители с различни доставчици на интернет. Има и такива, които въобще не ги интересува БТК.

4. Независимо че Вашето съобщение е постнато в под-форум "Разни", то може да се счита за спам поради причината, че няма нищо общо със същността на този форум. Под-форума "Разни" е създаден да се пише в него за всичко останало, свързано с риболова, за което не е създаден отделен форум. Не е създаден за постове с цел реклама.. За реклама има определени места, които в повечето случаи са платени. Нежеланата реклама се води СПАМ!!!

5. Нямате право да сочите форума като "информационно затъмнен", защото този форум не нито медиен, нито политически, нито информационен. Никой от администраторите или модераторите на този форум не е длъжен да информира потребителите за всичко ставащо в страната ни. Да не споменавам че има потребители, които пишат извън пределите на България - тях какво ги интересува БТК.

6. Форума не е на администраторите или модераторите - той е на хората които пишат в него и имат общи интереси. Администраторите и модераторите само се занимават да се спазват правилата на форума, като например да няма обиди лични и расистки, да няма СПАМ, да се пише на кирилица, да решават проблеми свързани с форума и др.

Оставям темата и не я трия за да се прочете от всички.

При следващ подобен пост с цел реклама или СПАМ, ще последва БАН на потребителя който го е сложил и уведомително писмо на работодателят му на по-висша инстанция.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

В хотела където съм отседнал интернета е от бтк и чакам по 1минута на страница,затова,че всички сте мошеници :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted:
nikola.gk
новобранец
новобранец

Мнение от nikola.gk »

Извинявам се на Модераторите ,че темата е прозвучала не по правилата ,но от няколко дни се боря с други ваши колеги ,които и не искат да "чуят" за тази новина ,която би помогнала на потребителите им ,а най-малкото би им дала право на избор .

Темата е създадена с идеална цел и носи само информационен характер .
Имам и много други документи и доказателства ,но докато ги коментиране то "резето ще щракне" ...

Успех Ви желая и още един път извинявайте !
nikola.gk
новобранец
новобранец

Мнение от nikola.gk »

Здравейте!
Направихме грешка ! Приемам всички критики за темата и около нейното формулиране!
Вчера бях доста афектиран и в желанието си да информирам повече потребители на форуми относно новината
за новите ОУ на БТК и правото на клиентите им да се откажат без неустойки от договорите си се озъбихме на
Модератори и Администратори да не ни трият ,които не беше правилно.Съжалявам и се извинявам за това!
Афекта ми идва най-вече от това ,че за 20 дена БТК ме разкарваха и правиха най-различни маймунджилъци ,за да се откажа и

да не прекратявам договора си .Който иска да чете нека си свали нещата и документите от кук:

http://www.4shared.com/file/26731330/bb ... d=95560daf

наблюдавайте надписът Loading file info. Please wait... Don't like waiting?, след секунди там ще се появи линкът за

сваляне. Клик на Download file /указания от една позната/ или от тук:

http://rapidshare.com/files/62804881/BT ... I.zip.html

Мисля ,че хората трябва да знаят ,че имат право на избор и който реши може да се възползува от него!
В случаят правото на избор силно се заглушава в медийното пространство ,което ме дразни и затова предприех действия като

тези да пиша по форуми ...
Вече нямам сили ,колкото можах информирах ...Днес май ще е последният ден за хората ,които са решили да предприемат нещо.
Дано има и такива които са си разбрали правата и са направили своят правилен избор.

Здраве и успехи на ВСИЧКИ !

п.п. ето и едина "ВЯРА" ,която се опита да спомене нещо около случая .Честни журналисти излязоха ,макар че това не е моят

случай!
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=30627
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

кьдето сьм попадал на нет от бтк,винаги е бил брутално бавен и тьп :idea: сьщото важи и за бол.бг.моите доставчици се помещават в един гараж,в доста скьп квартал таксата ми е едва 20 лв и сьм безкрайно доволен както от сьрвиза(безплатна помощ,справки и бьрза реакция при повреди-всичкото безплатно),така и от скоростта-един филм напр го дьрпам от замунда например за 15-20 мин,което за тая такса е доста добра дестинация. реклами няма да правя,а ще споделя мнението на снеяк,че най тьпия доставчик в бьлгария на интернет е БТК :wink: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Колеги според мен не сте прави в случая.БТК имат най-бързия нет в страната поради простата причина ,че всички останали връзки искат или не пак минават през тях, т.е те се явяват монополисти все още.
Друг е въпроса ,че цените им са все още дебели и условията не са много коректни към обикновения(домашен) потребител.
Аз досега бях към Vizio,ама те излязоха големи тъпанари и сега съм решил да мина към БТК,макар и на малко по-скъпа тарифа,поне няма да ми се разкарват кабели през цялата къща,връзвам компа кем телефона и всичко е ок
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”