Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Още една голяма......
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Още една голяма......
Здравейте колеги,
пускам темата защото искам да ви покажа нещо любопитно и то всъщност е:
Ето тази снимка на колеги които ловят, но не споделят за успешните си попадения(излети от 14.10.07).

Нарочно съм си поиграл със снимката за да не се обиди колегата.
Не ме питайте от къде и как просто по случайност ми споделиха и ми пратиха снимката а аз останах изумен това чудо на природата 15кг ЩУКА .
Евалата за страхотният екземпляр и успех на всички в търсенето на такава риба.

пускам темата защото искам да ви покажа нещо любопитно и то всъщност е:
Ето тази снимка на колеги които ловят, но не споделят за успешните си попадения(излети от 14.10.07).

Нарочно съм си поиграл със снимката за да не се обиди колегата.
Не ме питайте от къде и как просто по случайност ми споделиха и ми пратиха снимката а аз останах изумен това чудо на природата 15кг ЩУКА .
Евалата за страхотният екземпляр и успех на всички в търсенето на такава риба.

- ceno cenov
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Колега ако беше Photoshop нямаше да я пусна снимката дори. А що се отнася до килограмите можете вие да кажете!!!stivy_g
Photoshop е чудна програмка
Тъй като таково чудо на природата виждам за 1-ви не мога да определя колко тежи въпроса е друг, че все още ги има големите риби и хората си крият местата.
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
- Николай Неделков
- учете се от него
значи първо искам да кажа че на щуката като и бръкнеш под хрилете те се отварят и едновременно с това устата също и започва да изглежда доста по голяма, а на снимката е точно така, но айде да покажа нещо за сравнение:

-------------------------------------------------------------------------------------
ИВО МАЕВ:
Здравейте,
Изпращам малко снимки от последния си риболов. Тая щука я хванах на 6-ти октомври 2006 г., в 20:00 часа на язовир Стефаново. Дълга е 105 см. и тежи 10.05 кг. Стръвтта беше жива каракудка, влакно 0.30 мм. и кука 1/0. Монтажът беше на леко със стиропорна плувка на 15 м. от брега в прозорец на папура.
Поздрави и наслука.
----------------------------------------------------------------------------------
а сега си правете изводите колко е "наща" щука, аз залагам на 11.000-11.500 според мен изглежда по-голяма от тая на Иво Маев

-------------------------------------------------------------------------------------
ИВО МАЕВ:
Здравейте,
Изпращам малко снимки от последния си риболов. Тая щука я хванах на 6-ти октомври 2006 г., в 20:00 часа на язовир Стефаново. Дълга е 105 см. и тежи 10.05 кг. Стръвтта беше жива каракудка, влакно 0.30 мм. и кука 1/0. Монтажът беше на леко със стиропорна плувка на 15 м. от брега в прозорец на папура.
Поздрави и наслука.
----------------------------------------------------------------------------------
а сега си правете изводите колко е "наща" щука, аз залагам на 11.000-11.500 според мен изглежда по-голяма от тая на Иво Маев
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivan_yo
- разбира нещата
Митьо тяхната е най много скило над твоята. Просто е снимана много от близко.sapuna1971 написа:Тази е 7 кг и малко!Сравнете захвата,разстоянието м/у ръцете ни,дължината и преценете сами.На колегата е малко по дебела!Съжалявам за качеството на снимката,но само тя си подхожда с горната!
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ