Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

важен ли е..
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Хубаво,ама моите проучвания друго показват!Big^Fish написа:Вариант "Д" убаво ама хората вижте ко разправят...
http://georgi.unixsol.org/pics/women_at_30.jpg![]()
А аз се чудех де е тайната на мойте неуспехи![]()
![]()

И все пак-вижте ТОВА и се замислете в/у темата вариант "Д"!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Те на това му викам глад...Ама за всичко си има чалъми.Тъй като ги гледам само в острите зъбки им е проблема.Ама ако не си майнаджия и си поиграеш да ги поизвадиш,печелиш 2 в 1 - "Неочаквано добра комбинация".sapuna1971 написа:Хубаво,ама моите проучвания друго показват!Big^Fish написа:Вариант "Д" убаво ама хората вижте ко разправят...
http://georgi.unixsol.org/pics/women_at_30.jpg![]()
А аз се чудех де е тайната на мойте неуспехи![]()
![]()
И все пак-вижте ТОВА и се замислете в/у темата вариант "Д"!

Последно промяна от Big^Fish на Пет Окт 19, 2007 5:15 pm, променено общо 1 път.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
току що ми казаха,че всички жени били курви,ама някои били с МОРАЛ
мноого се смях и се сетих за сентенцията на един приятел на баща му,дето е моряк-скарали се те с майка му щото на пича гаджето не и харесвала и майката подчертала колко тьпа е девойката,а бащата казал мьдро:"бе,жена,ти не разбра ли,че ИНТИ(Е)ЛИГЕНТНОСТТА не се ебе"?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бе и тя се е*е ама по-трудно.5кила написа:току що ми казаха,че всички жени били курви,ама някои били с МОРАЛ![]()
мноого се смях и се сетих за сентенцията на един приятел на баща му,дето е моряк-скарали се те с майка му щото на пича гаджето не и харесвала и майката подчертала колко тьпа е девойката,а бащата казал мьдро:"бе,жена,ти не разбра ли,че ИНТИ(Е)ЛИГЕНТНОСТТА не се ебе"?
![]()

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Така и така се почна,ами да си продължа мисълта с един виц:
Седи някакъв мъж и реве. Минава някаква девойка и го пита
"Защо плачеш?","Гладен съм" рекъл оня.Отишла и му купила ядене, изял го той и пак са разревал."Ся пък що ревеш","Жаден съм"...
Отишла, купила му и пиене, той го изпил и пак същото...
"Защо пак плачеш?","Е*е ми се",рекъл оня.Съгласила се, пуснала му. Да ама след това оня пак са разревал.
"А сега защо пак плачеш?"
"Гаден живот... накъдето и да погледнеш, само к*рви."
Седи някакъв мъж и реве. Минава някаква девойка и го пита
"Защо плачеш?","Гладен съм" рекъл оня.Отишла и му купила ядене, изял го той и пак са разревал."Ся пък що ревеш","Жаден съм"...
Отишла, купила му и пиене, той го изпил и пак същото...
"Защо пак плачеш?","Е*е ми се",рекъл оня.Съгласила се, пуснала му. Да ама след това оня пак са разревал.
"А сега защо пак плачеш?"
"Гаден живот... накъдето и да погледнеш, само к*рви."

- dimitar_
- сериозен играч
Вижте , да ви кажа нещо , може и да не съм прав , защото във всичко си има изключения , но ... .
Най - важното е сутрин когато се събудите , "набора" да е вирнат , ако не е , причините са две , или сте болни , или сте минали петдесетте ... !!!
А колкото до сантиметрите , няма значение , щом се върти "бургията" да му мисли "дупката" ... !
Най - важното е сутрин когато се събудите , "набора" да е вирнат , ако не е , причините са две , или сте болни , или сте минали петдесетте ... !!!
А колкото до сантиметрите , няма значение , щом се върти "бургията" да му мисли "дупката" ... !
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хахаха,много си прав.dimitar_ написа:Вижте , да ви кажа нещо , може и да не съм прав , защото във всичко си има изключения , но ... .

- dimitar_
- сериозен играч
Да ти кажа честно , сутрин все съм се чудил , защо се вирва , щото му се пикае , или щото му се иска?!
Иначе като се огледам , и ако съм сам в леглото , изпикавам се и ... ми олеква , това е лесният начин "набора"да се успокои , иначе за другият начин , се изисква , най - малкото , здрава гимнастика !!!
Иначе и на мен ми се е случвало по лагер сборове да ни тъпчат с "хапове" за въстановяване , и сутрин сме се шашкали , защото "пикаехме " по - жълто и от лимонадата , но тренера ни успокояваше , че след това ще е..м като магарета , но чак като свърши лагера , иначе той си пиеше водката и правеше "разбор" с администраторката в хотела ... !
Иначе като се огледам , и ако съм сам в леглото , изпикавам се и ... ми олеква , това е лесният начин "набора"да се успокои , иначе за другият начин , се изисква , най - малкото , здрава гимнастика !!!
Иначе и на мен ми се е случвало по лагер сборове да ни тъпчат с "хапове" за въстановяване , и сутрин сме се шашкали , защото "пикаехме " по - жълто и от лимонадата , но тренера ни успокояваше , че след това ще е..м като магарета , но чак като свърши лагера , иначе той си пиеше водката и правеше "разбор" с администраторката в хотела ... !
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: важен ли е..
Бтко не се бутай за рефер там дето си ги мерат да не те обърнат от РЕФЕР на МЕТЪР!!!!!!!!!!!!!!!Nedeltcho Delev написа:[
Етва ми прилича на хвърлена ръкавица,ако си ги мерите на някой язовир ме викнете за рефер:
На първо място кило ракия.![]()
На втора място две кила ракия+скара.![]()
А то размера си има значение![]()
на чубрицата в салатата

Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: важен ли е..
Абе лафа беше друг,малко по груб-"Когато двама си мерат пишките неси ври задника там"keymaker написа:Бтко не се бутай за рефер там дето си ги мерат да не те обърнат от РЕФЕР на МЕТЪР!!!!!!!!!!!!!!!Nedeltcho Delev написа:[
Етва ми прилича на хвърлена ръкавица,ако си ги мерите на някой язовир ме викнете за рефер:
На първо място кило ракия.![]()
На втора място две кила ракия+скара.![]()
А то размера си има значение![]()
на чубрицата в салатата

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: