Focus Legacy Match 4.20

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
tench198525
новобранец
новобранец

Focus Legacy Match 4.20

Мнение от tench198525 »

Давайте мнения добро ли е това мач-ле.По принцип ще се лови на язовир и баластриери-каракуда,червеноперка,лин и ако дойде и някой шаран.Фен съм на по-леки ваглери/4-5-6/.С акция 5-25 предполагам до 20-30 метра ще ги мята.
Прикачени файлове
products3930_1301653933.jpg
products3930_1301653933.jpg (12.75 KiB) Преглеждано 4192 пъти
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Re: Focus Legacy Match 4.20

Мнение от lif3house »

Хммм, това е твое мнение за мача а сега питаш дали е добър!
tench198525 написа:Legacy-то наистина е най-доброто в този ценови диапазон.
ето и темата ако си я забравил: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=116&t=51167
nursi
новобранец
новобранец

Мнение от nursi »

Ползвам същата пръчка и друга не съм ползвал до сега; пирвата ми е
ще ти кажа мите мненя пръчката е стегната здрава доста съм го удрял на клони
за грамайите на 30 мт трудно но на 20мт ще можеш да ги хвърляш.
Мисля че ощте дълги години ще ми служи...
Аватар
tench198525
новобранец
новобранец

Мнение от tench198525 »

Да,просто и другите искам да си кажат мнението.За мене е добър,но всеки си има предпочитания.Повечето колеги ще си хвалят Тиките,но няма лошо.
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

tench198525 написа:Да,просто и другите искам да си кажат мнението.За мене е добър,но всеки си има предпочитания.Повечето колеги ще си хвалят Тиките, но няма лошо.
Като е добър за теб, какво те интересува хорското мнение, ако 10 човека ти кажат, че не им харесва и за тях не е "добър", какво ще го продаваш ли...
Като се стопли почни повече да посещаваш водоемите, отколкото да се занимаваш с глупости и да търсиш отговор на въпроса дали не си се набутал с този мач, поне аз така разбирам твойта скрита потребност.
Аватар
tench198525
новобранец
новобранец

Мнение от tench198525 »

Добре бе какво те грее тебе.Не се бутай в тази тема и не ми пиши тогава.Нали за това е ФОРУМ.Ще питам колкото сметна за нужно.
k99
новобранец
новобранец

Мнение от k99 »

Колега перфектна ти е пръчката, изобщо не съжалявай че си я взел,а ако не ти харесва за 100лв. я отнасям като куцо пиле домат.
Аватар
mikej
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от mikej »

Мача за тия пари си е чудесен
не го прадавай а си го ползвай със здраве
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е
Изображение
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Мачът е добър :!: През 2011г. струваше 120лв,през миналата го направиха 145лв :idea: значи се търси :D
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
bushido1964
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bushido1964 »

Въпросът дали една въдица е добра или не,би трябвало да се зададе преди нейната покупка,а не след това! :) Конкретно по темата...този мач не е лош за цената си,но лично аз бих предпочел Cherry Match на Focus,който е само с около 30 лв. по-скъп...
venzislav
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от venzislav »

bushido1964 написа:Въпросът дали една въдица е добра или не,би трябвало да се зададе преди нейната покупка,а не след това! :) Конкретно по темата...този мач не е лош за цената си,но лично аз бих предпочел Cherry Match на Focus,който е само с около 30 лв. по-скъп...
Напьлно сьгласен с колегата :wink:
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Здравейте колеги, за да не пускам нова тема реших тук да попитам:
Дойде време и аз да си подменям мача, като досега ловях с един доказан боец- sectorcarp нa eurohold. Пръчката поостаря а и е много тежка, по бавна е и по-малките рибоци не се усещат добре, затова ще си я оставя и ще ловя с нея само по-едри риби :wink:. Въпросът е дали да си взема fokus cherry mach. Към него съм се насочил, доста добри имена в тоя риболов ми го препоръчват и най-вероятно ще си го взема. Та по същество- как се държи причката с дребните риби, полупарабола ли е или е върхова акция и има ли конкуренция в ценовия си клас.
Благодаря предварително на отзовали те се. :P :) 8)
Аватар
mikej
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от mikej »

Todorin написа:Здравейте колеги, за да не пускам нова тема реших тук да попитам:
Дойде време и аз да си подменям мача, като досега ловях с един доказан боец- sectorcarp нa eurohold. Пръчката поостаря а и е много тежка, по бавна е и по-малките рибоци не се усещат добре, затова ще си я оставя и ще ловя с нея само по-едри риби :wink:. Въпросът е дали да си взема fokus cherry mach. Към него съм се насочил, доста добри имена в тоя риболов ми го препоръчват и най-вероятно ще си го взема. Та по същество- как се държи причката с дребните риби, полупарабола ли е или е върхова акция и има ли конкуренция в ценовия си клас.
Мача за парите си е екстра / конкуренция винаги има в ценовия си клас / все пак и други марки правят качествени неща за тия пари :wink:

мача по скоро е полупараболик / не е прекалено твърд / и би се държал добре и с по дребни риби
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е
Изображение
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Ето такава тика се продаваше във форума тия дни потърси я ако не е продадена. http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=54
Хем ще се вместиш във бюджета който си отделил, а по спомен беше на няколко риболова!
joropv
новобранец
новобранец

Мнение от joropv »

Todorin написа:Здравейте колеги, за да не пускам нова тема реших тук да попитам:

Здравей колега,имам този мач от година и повече някъде и мога само да ти кажа, че мача си заслужава всеки лев. Акция 8-25 гр. 4,20 дължина стегнат със страхотен строй,прекрасно се държи и с малки и с големи риби няма да съжаляваш ако го вземеш. Но аз бих ти дал съвет да отидеш да порасклатиш някой мач и да избереш сам пръчката си,много е важно на теб да ти харесва пръчката.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”