Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Шаранска пръчка Shimano Alivio CX Specimen Spod 3.66м. 5.5lb
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Шаранска пръчка Shimano Alivio CX Specimen Spod 3.66м. 5.5lb
Здравейте докато се ровех из нета попаднах на тази пръчка Shimano Alivio CX Specimen Spod 3.66м. 5.5lb . Въпроса ми е струва ли си и намира ли се на 3 части? Също ме интересува Макарата Compact LC Gold - Mitchell. Заслужават ли си парите и за начинаещ изхвърлянето?
Re: Шаранска пръчка Shimano Alivio CX Specimen Spod 3.66м. 5
здравеи колега,имам тази пръчка,на 2 части е не съм я ползвал никога,на части,имам на 3 но не е шимано ,от испания ми е,за морски риболов
-
- новобранец
По принцип мисля нови да ги взимам колега. Аа, защо не си я ползвал?
-
- Модератор

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От това което чета за тази пръчка, се вижда, че това е спод за извършване на захранване с ракета, в някой случай се ползва и за работа с маркер. По моя информация обаче, цената и е около 120-140 лева, аз лично не бих дал тези пари за Шимано 

- ebro86
- новобранец
Пич, преди 2 месеца си купих shimano alivio 3.96M 3LB, мои приятел има такива именно затова си избрах точно този модел. Малко са по-дълги, почти 4 метра но мен така ме кефи.Леки са,тънки,големи водачи,хвърлянето е страхотно,гънят се много при вадене....старите са ми Линеа Ефе 3,60 3лб но са като тояги човече,изобщо не се гънят,много са твърди дори стават и за сом а уж са Special Carp Carbon изобщо не съм доволен а докато с Аливиото съм вадил риба, супер е , усещаш по-добре рибата тя като е дълга и чувствителна,кеф голям:) нямам търпене да се оправи лятото и да ходя с тях за риба а тук в испания ми излезоха по 80 евро на въдица незнам в Бг как вървят цените.
За последно ще ти кажа, имам доста пръчки Шимано и досега немам никви оплаквания, така че зимай и доволен ше останеш!!
За последно ще ти кажа, имам доста пръчки Шимано и досега немам никви оплаквания, така че зимай и доволен ше останеш!!
Така е колега,но колегата иска мнение за Shimano Alivio CX Specimen Spod 3.66м. 5.5lb а тя едва ли ще се гъне както твоето Аливио,и с тази акция ако не може да работи добре с аванса на макарата или ако няма опит като цяло при ваденето на големи риби-ще има доста разкъсани шарански усти.Пръчката е много твърда и е предназначена за захранване с ракета или става и за риболов на Дунаваebro86 написа:Пич, преди 2 месеца си купих shimano alivio 3.96M 3LB, мои приятел има такива именно затова си избрах точно този модел. Малко са по-дълги, почти 4 метра но мен така ме кефи.Леки са,тънки,големи водачи,хвърлянето е страхотно,гънят се много при вадене....старите са ми Линеа Ефе 3,60 3лб но са като тояги човече,изобщо не се гънят,много са твърди дори стават и за сом а уж са Special Carp Carbon изобщо не съм доволен а докато с Аливиото съм вадил риба, супер е , усещаш по-добре рибата тя като е дълга и чувствителна,кеф голям:) нямам търпене да се оправи лятото и да ходя с тях за риба а тук в испания ми излезоха по 80 евро на въдица незнам в Бг как вървят цените.
Последно промяна от pasator на Нед Яну 27, 2013 1:51 pm, променено общо 2 пъти.
- ebro86
- новобранец
pasator написа:Така е колега,но колегата иска мнение за Shimano Alivio CX Specimen Spod 3.66м. 5.5lb а тя едва ли ще се гъне както твоето Аливио,и с тази акция ако не може да работи добре с аванса на макарата или ако няма опит като цяло при ваденето на големи риби-ще имадоста разкъсани шарански усти.Пръчката е много твърда и е предназначена за захнанване с ракета или става и за риболов на Дунаваebro86 написа:Пич, преди 2 месеца си купих shimano alivio 3.96M 3LB, мои приятел има такива именно затова си избрах точно този модел. Малко са по-дълги, почти 4 метра но мен така ме кефи.Леки са,тънки,големи водачи,хвърлянето е страхотно,гънят се много при вадене....старите са ми Линеа Ефе 3,60 3лб но са като тояги човече,изобщо не се гънят,много са твърди дори стават и за сом а уж са Special Carp Carbon изобщо не съм доволен а докато с Аливиото съм вадил риба, супер е , усещаш по-добре рибата тя като е дълга и чувствителна,кеф голям:) нямам търпене да се оправи лятото и да ходя с тях за риба а тук в испания ми излезоха по 80 евро на въдица незнам в Бг как вървят цените.
Съгласен съм Колега, прав си! Точно такива са тия старите тояги дето имам на Линеа Ефе