Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Киреее,GODzillata написа: ....а пък водка с портокалов сок отдавна не пия....
А те бях обявил за един от двамата трезвеници в темата / С Люси /, а ?
И как съм се заблуждавал
Също като с Тигъра-Доктор
Колко наивитет има в мен
Дали пък Десо няма да излезе прав, че сме спамери, а ?
Щото аз се имам за графоман
-
Бачо Илия
- учете се от него

Teo 62 написа:deso_bg написа:
Цъкни цитирай и ше видиш, то не стаа само с радка пиратка
п.п. Митев, то като по БТВ-то също бе( деее.. тия пендели, дето не мога да ги гледам вече по булсаткома, и ми развалят душевния комфорт, с липсата на някои от водещите си канали, сериали и т.н. любими медийни присъствия
Добър вечер, добро утро и лек преход от четФъртък към пятника и към уйкЯндЪ!
Може да се каже, че успешно преминахме през Рубикон -маратона от Н.Г. =Васильовден= Йордановден= Йованов ден и Бабинден и вече полегнали на хълбок ближем махмурлийски раните си от неравната битка с питиетата и мезетата от тези светли, но по тъмно изпразнувани празници и безделно преминали делници. От тук нататък би трябвало да почнем да се пречистваме, ама едва ли, щото инерцията която сме набрали е шеметна и не моем се спря.
Чудя се как е възможно за толкова кратко време да се освиня така, че да вдигна три килограма телесно тегло и да не мога да си закопчея горното копче на дънките и със зор да си завързвам обувките. Може би Годзилата ще ни вкара в правият път с неговите диети, ама нека да чуем първо дали има резултати, че да не се хабим зорлан. Цигарите не мога да ги спра, въпреки електронната папироса която получих като подарък от сина ми за Коледа, ама то и не очаквах, че такава глупава играчка ще замени истинската цигара.
Може да се каже, че успешно преминахме през Рубикон -маратона от Н.Г. =Васильовден= Йордановден= Йованов ден и Бабинден и вече полегнали на хълбок ближем махмурлийски раните си от неравната битка с питиетата и мезетата от тези светли, но по тъмно изпразнувани празници и безделно преминали делници. От тук нататък би трябвало да почнем да се пречистваме, ама едва ли, щото инерцията която сме набрали е шеметна и не моем се спря.
Чудя се как е възможно за толкова кратко време да се освиня така, че да вдигна три килограма телесно тегло и да не мога да си закопчея горното копче на дънките и със зор да си завързвам обувките. Може би Годзилата ще ни вкара в правият път с неговите диети, ама нека да чуем първо дали има резултати, че да не се хабим зорлан. Цигарите не мога да ги спра, въпреки електронната папироса която получих като подарък от сина ми за Коледа, ама то и не очаквах, че такава глупава играчка ще замени истинската цигара.
Никоя риба не е по - важна от живота !
-
tolio_pm
- разбира нещата

Чет Яну 10, 2013 3:34 am
Бре Бат Ванко,ти не спиш ли човеече,все едни "включвания" правиш в малките часове на деня?
нЕкой да е чувал за "инсомния"-колкото и да е рядко(в буквалния смисъл),толко и коварно заболяване?
Преди н-нам колко си години на един вечерен риболов на сафрид се запознах с един пич на пристанището в Поморие,та въпросния елемент "страдаше" от по-горе упоменатата болест-не си е работа-да знайте
ПП:Звинения на Преходниците за "залеването" малко по-напред,обещавам че няма да се повтори
Бре Бат Ванко,ти не спиш ли човеече,все едни "включвания" правиш в малките часове на деня?
нЕкой да е чувал за "инсомния"-колкото и да е рядко(в буквалния смисъл),толко и коварно заболяване?
Преди н-нам колко си години на един вечерен риболов на сафрид се запознах с един пич на пристанището в Поморие,та въпросния елемент "страдаше" от по-горе упоменатата болест-не си е работа-да знайте
ПП:Звинения на Преходниците за "залеването" малко по-напред,обещавам че няма да се повтори
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
tolio_pm
- разбира нещата

И понеже темата е за Ийедене-Пийене,и другото-18+
ДА сЪ включа и аз:

40 кг.общо-световен рекорд-б@@х м@@му
ДА сЪ включа и аз:

40 кг.общо-световен рекорд-б@@х м@@му
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
Видя ли,заплати и други щуротии - те това е истината,да легнеш връз тез възглавнички и да си нанкаш сладко - ша забравиш всякакви неволиtolio_pm написа:И понеже темата е за Ийедене-Пийене,и другото-18+
ДА сЪ включа........
Металург ли си,металистdeso_bg написа:Ма аз отде да знам,че на Камико темата е станала спамерска...у поздравителната съм ти пуснал- 'оди погледни.
Па кат ревете само ше ръсим к'во да прайм![]()
- GODzillata

G.Petkov написа:
Киреее,
А те бях обявил за един от двамата трезвеници в темата / С Люси /, а ?
И как съм се заблуждавал!
Също като с Тигъра-Доктор!
Колко наивитет има в мен!
Споко, Жоре, вЕрвай ми!...се пак описвам минали събития.
@vatus56, цигарите съвсем успешно и безусловно можеш да откажеш с
Що се касае до ефекта от отслабването ми, на 01.01.2013г. бях 118 кг., ето сега колко съм:

Подсещайте ме всеки месец на първо число да ъпдейтвам прогреса.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Мини на ниско въглехидратна диета и мани пиенето за 1 месец - ша смъкнеш още поне 5 кг.GODzillata написа:
Киреее,
- GODzillata

1. НЕ пия.
2. Именно на такава диета съм.
3. + фитнес.
2. Именно на такава диета съм.
3. + фитнес.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

На северозапад се заражда нов полов атлетGODzillata написа:1. НЕ пия.
2. Именно на такава диета съм.![]()
3. + фитнес.
- chirusa_bg
- учете се от него

- Обратна връзка:
Не може без пиене! С тие диети ще спрете ферментацията на прехода и си останеме непреходени.
Нищо не върви вече, е го и Боянски водопад, развалил се и спрял и той.
Нищо не върви вече, е го и Боянски водопад, развалил се и спрял и той.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
Бачо Илия
- учете се от него

Лошо!GODzillata написа: .........................
........................
3. + фитнес.
То за тоя фитнес писах по рано - разбива стави ,ма никой не слуша.На тез години човек трябва да вдига чаши,чинии и женски кълкиБачо Илия написа:Лошо!GODzillata написа:
3. + фитнес.![]()
![]()
![]()
- stonetales
- разбира нещата

Честито - Всичко и на Всички:)
Не знам - народа отдавна Го е казал - "КООоойто не пие от кръчмАта, пие от аптеката":)
Забелязвам,че от мотото на Годзи е изчезнало "на риба като на война" - Промяна има и това ме кефи много:) Войнствеността е отстъпила и е освободила място за здравословност:)
Виждам, че и мечтата на бачо Гьорге се е сбъднала - темата съперничи на Асеновградската. Всъщност - продължителността на темата е негов "дялов резултат", за което го поздравявам:) Честито, Бачо Георге:)
Ревностни наблюдатели ми докладваха, че темата се е превърнала в голям Какаванин - Хак да и е на темата и все тънки мезета, резливи питиета и финни каки да я разнообразяват.
Интересен ми е Годзи - като му отмине времето за диети и фитнес, как ще продължи нататък. Аз лично преди месеци още махнах хляба от менюто си, а напоследък мятам ръце и крака в смешни възвратно-постъпателни движения всеки ден. Плюс разни мои си вътрешно-енергийни практики. Ефекта е тотален.
Интересното е, че мерак и воля за постоянство ми се появиха в периода от 21 до 23 декември. И оттогава не съм спирал. Може би някаква вътрешна нужда се отприщи тогава - знам ли?:)
Зароди се идея на 27-28 април да се осъществи "Национално-Емоционална" рибарска среща. Инициатора е Jorestes, аз съм домакин. Основното меню ще е 1 или 2 ярета, опечени в моята пещ, която сега ъпдейтвам.
Тук:
http://bulti.forumn.org/t151-topic
можете да видите какво ви чака, ако успеете да дойдете тогаз:)
За тези, които нямат възможност или пък желание ще ударим по едно - за тяхно здраве:)
Не знам - народа отдавна Го е казал - "КООоойто не пие от кръчмАта, пие от аптеката":)
Забелязвам,че от мотото на Годзи е изчезнало "на риба като на война" - Промяна има и това ме кефи много:) Войнствеността е отстъпила и е освободила място за здравословност:)
Виждам, че и мечтата на бачо Гьорге се е сбъднала - темата съперничи на Асеновградската. Всъщност - продължителността на темата е негов "дялов резултат", за което го поздравявам:) Честито, Бачо Георге:)
Ревностни наблюдатели ми докладваха, че темата се е превърнала в голям Какаванин - Хак да и е на темата и все тънки мезета, резливи питиета и финни каки да я разнообразяват.
Интересен ми е Годзи - като му отмине времето за диети и фитнес, как ще продължи нататък. Аз лично преди месеци още махнах хляба от менюто си, а напоследък мятам ръце и крака в смешни възвратно-постъпателни движения всеки ден. Плюс разни мои си вътрешно-енергийни практики. Ефекта е тотален.
Интересното е, че мерак и воля за постоянство ми се появиха в периода от 21 до 23 декември. И оттогава не съм спирал. Може би някаква вътрешна нужда се отприщи тогава - знам ли?:)
Зароди се идея на 27-28 април да се осъществи "Национално-Емоционална" рибарска среща. Инициатора е Jorestes, аз съм домакин. Основното меню ще е 1 или 2 ярета, опечени в моята пещ, която сега ъпдейтвам.
Тук:
http://bulti.forumn.org/t151-topic
можете да видите какво ви чака, ако успеете да дойдете тогаз:)
За тези, които нямат възможност или пък желание ще ударим по едно - за тяхно здраве:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........