Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

река Средецка
Re: река Средецка
браво естественно и на колегата, но като чуя бракониерства разни,не знам
- indalo
- фен клуб-скобар
Евала за излета, за снимките, за разказа за релийза . И евала за столето, много ми хареса. Ще се радвам ако го видя някъде по гйоловете да стисна ръката на притежателя му. Поклон.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Красиви риби
Евала за споделянето 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- вече хвърля и на тежко
Акъл имаш ли да се домъкнеш чак от Ямбол да газиш като прасе в калта,да гледаш кочината и да търпиш цял ден тарапана от хора.Да няма къде да ходиш.......Аз през седмицата се завартях веднъж към реката и като видях какво става газ на друго място на спокойствие.Все пак риболова е за разтоварване.....не за натоварване.tachev написа:И ние бяхме там , групата от Ямбол , ама повече нема стъпимНема такъв риболов дето да ти писне за 10 мин, и да ти кълве на гола кука с 1 мънисто иначе от към риба 4 човека към 40 кила , но няма интрига ... , но най важното е че имаше много вино и пържоли
Браво на колегата за релийза .В момента там е касапница-куцо ,кьораво,и кьопаво е за риба и всичко що мърда се прибира с малки изключения.Бай мангал пък е нощна смяна с калдърмите....
Начи моите хора искаха там , че при нас не давалоMonev67 написа:Акъл имаш ли да се домъкнеш чак от Ямбол да газиш като прасе в калта,да гледаш кочината и да търпиш цял ден тарапана от хора.Да няма къде да ходиш.......Аз през седмицата се завартях веднъж към реката и като видях какво става газ на друго място на спокойствие.Все пак риболова е за разтоварване.....не за натоварване.tachev написа:И ние бяхме там , групата от Ямбол , ама повече нема стъпимНема такъв риболов дето да ти писне за 10 мин, и да ти кълве на гола кука с 1 мънисто иначе от към риба 4 човека към 40 кила , но няма интрига ... , но най важното е че имаше много вино и пържоли
Браво на колегата за релийза .В момента там е касапница-куцо ,кьораво,и кьопаво е за риба и всичко що мърда се прибира с малки изключения.Бай мангал пък е нощна смяна с калдърмите....

Туй риболова не е за мен 

Браво колега добър риболов си направил
Евала че си решил да пуснеш рибите

Евала че си решил да пуснеш рибите

tamihal написа:Точно така....с кеф и финес...![]()
поздрави за прекрасния излет...
Нямам какво повече да кажа!

Колеги,как е дереджето по реката,че в събота мисля да намина?

В тоз гьол,риба няма!
-
- ще става разбирач
Виж си ЛС.сирака написа:Колеги,как е дереджето по реката,че в събота мисля да намина?
-
- Модератор
Тези дни си беше бая студеничко /-10 градуса/ с дебели слани сутрин и рибарите се оттеглиха. Днес времето е чудесно и утре ще разберем рибата там ли е още.
-
- сериозен играч
Утре го дават до вали.Ако влезеш по тоя черен път незнам как ще излизаш.
-
- Модератор
Оспамихме темата вече. Ако не вали много, варианта е колата до моста и към 50 метра пеша.
-
- учете се от него
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.