Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
krasimir.antov
новобранец
новобранец

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от krasimir.antov »

bravo
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

fishingman написа:От Кюстендил съм и мога да ходя само в събота и неделя на риба. А тази неделя баща ми имаше имен ден и не съм ходил другаде. Ти къде лови под бента, над мен бяха само тези под прага, срещу мен имаше 2-ма от към помпата, един или двама имаше долу във вълбалаците от моята страна и двама със зелена кола на островчето, а имаше един под малкото прагче срещу фабриката.
ама ние май сме били един до друг?:)
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

излизат ли някъде риби около благоев ... че последния път нито на монца нито на вира под жп моста ... само 1 скубар на железница ма среден ...
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Ей са се прибирам от 2 дневен на Железница. Вчера много зле, студ, лед и вятър, днес приличен риболов, но тупалки, само 2- 1.05 и 0.950кг. и 15 дребни. Много троери и ловят дребосъци и пълнят багажници. :twisted: Но видях и железар да лови рибки и да ги релизва после, не можах да повярвам. Хваща риба и директно я връща във водата.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

indalo написа:Ей са се прибирам от 2 дневен на Железница. Вчера много зле, студ, лед и вятър, днес приличен риболов, но тупалки, само 2- 1.05 и 0.950кг. и 15 дребни. Много троери и ловят дребосъци и пълнят багажници. :twisted: Но видях и железар да лови рибки и да ги релизва после, не можах да повярвам. Хваща риба и директно я връща във водата.
последният път лично се убедих че му харесва желязото направо беше налапал 2ката на колегата видях и удара как му потъна плувката :С
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

харесва му , :D изгледайте внимателно клипо ,снимал съм го малко неграмотно но се вижда горе доле за що става въпрос

http://vbox7.com/play:df6d71ca
Аватар
jivko69_1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jivko69_1 »

Гледах минута може две,еми то направо отврат.ма......им. :axe: :axe: :axe:
всеки ден за риба,не е загубен
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

venci72 написа:... изгледайте внимателно клипо ,снимал съм го малко неграмотно но се вижда горе доле за що става въпрос

Венци,
Къде изчезна, бре :D !
Да не ловят сега на двойки, а ?
Накрая ще почнат и на единични куки :D !
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Не мисля че ги харесва, простовидях как хвана поне 3-4 риби хвана не на двойка, а на тройка и после ги пускаше обратно във водата. Рибите му бяха закачени за устата или поне така изглеждаще за протокола и си ловеше от брега. Нема нищо общо с това от клипо.
Както и да е, по никакъв начин не подкрепям и практикувам риболова с тройки, двойки и т.н.

Венци, бате, верно, що не пишеш повече. Липсваш на форумите. Знам, че ти е писнало, но поне в твойта тема, тази за Струма. Некси без тебе не е същата. :D
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

venci72 написа:харесва му , :D изгледайте внимателно клипо ,снимал съм го малко неграмотно но се вижда горе доле за що става въпрос

Мда, доста показателен клип, не знам какво да кажа просто...
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Клипът си е супер - от една страна драскачите, от другата кормораните, по брега мърсотия и простотия.Отговори на вътрешния ми въпрос- защо не ме влече реката и още не съм открил?
С две ръце съм за забраната на тройките, но не мога да си отговоря, защо тъпия скобар лапа голо желязо :o :shock: Вероятно всеки от нас е затърмъчвал неволно скобари с единични малки куки на стръв, а от друга страна е наблюдавал класическо кълване на голи тройки, докато се капотира с всички видове скобарска стръв и техники.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

Вобще не налапва тройката, просто седи с моцуната срещу течението и като се води с тройката по течението и го закача за устата, не вервам тройката да му харесва повече от трохата или червея а почти винаги като некой лови на тройки покраи мене лови повече и защо, шото ги закача
Изображение
фен клуб-скобар
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

Колега,не мислех да взимам отношение по въпроса,но с риск да се злепоставя,преди 4–5 години за последно през зимата бях на Струма–Железница и честен кръст,на монтаж за изтичане,само че вместо кука–тройка с манисто отгоре,скобара си кълвеше съвсем нормално.Между другото този метод–косенето,го чух по–късно.Тогава никой от колегите не видях да го практикува.
Gad975
фен клуб-скобар

Мнение от Gad975 »

Trout написа:Вобще не налапва тройката, просто седи с моцуната срещу течението и като се води с тройката по течението и го закача за устата, не вервам тройката да му харесва повече от трохата или червея а почти винаги като некой лови на тройки покраи мене лови повече и защо, шото ги закача
И аз така мисля....
Рибата винаги е на другия бряг
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

indzaghi написа:Колега,не мислех да взимам отношение по въпроса,но с риск да се злепоставя,преди 4–5 години за последно през зимата бях на Струма–Железница и честен кръст,на монтаж за изтичане,само че вместо кука–тройка с манисто отгоре,скобара си кълвеше съвсем нормално.Между другото този метод–косенето,го чух по–късно.Тогава никой от колегите не видях да го практикува.
не те разбрах-заменил си единичната кука с тройка и мънисто ли ?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”