Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Айде да ни е честит...
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- dimitar_
- сериозен играч
Сега е момента да ви кажа една истинска история , която ми се случи на яз. "Бистра" , преди 5 или 6 години . Ето я...
С още един колега , във един ден , долу горе по това време , времето беше повече от отвратително , дъжд , силен вятър , ние бяхме се скатали между два храста , под един чадър и ако някой беше поставил молив между зъбите ни , сигурно щяхме да го подострим ... .
Та идва един колега от съседния бурун и естествено ни заприказва , от дума на дума , той ни запита ...
-- Абе , вие да не сте тук от снощи ?
--Как пък не - отговарям аз - да не би да ни е Е..Л луд !
Човека някак си се умълча и по едно време рече ...
-- Е , пък ние сме тук от два дена ... !
Та от тогава , като дойде първият студ , ние си казваме , че е дошло "времето на лудия", който търси такива като нас , дето не си стоят на топло ... !
С още един колега , във един ден , долу горе по това време , времето беше повече от отвратително , дъжд , силен вятър , ние бяхме се скатали между два храста , под един чадър и ако някой беше поставил молив между зъбите ни , сигурно щяхме да го подострим ... .
Та идва един колега от съседния бурун и естествено ни заприказва , от дума на дума , той ни запита ...
-- Абе , вие да не сте тук от снощи ?
--Как пък не - отговарям аз - да не би да ни е Е..Л луд !
Човека някак си се умълча и по едно време рече ...
-- Е , пък ние сме тук от два дена ... !
Та от тогава , като дойде първият студ , ние си казваме , че е дошло "времето на лудия", който търси такива като нас , дето не си стоят на топло ... !
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
С Поборников вече имаме уговорка да ги мориме тия дни на Негован, па за резултата ще пишем от там, да вземе лаптопа па 220 волта от мен. И без това на Искъра му реквизирах генератора сега ще види и ток от други енергоизточници. Ще сме на акумолатор който дава и 220 ако и там вивател нямат сигнал бах им мамата. Ща ходим за един ден, поне той. Ние с жената се прибрахме преднормено и имаме още три дни до изпълняване на нормата за 100 дни годишно.
- Николай Неделков
- учете се от него
в Перник валя цяла вечер и цяла нощ,сега вече почва да се топи, пу деба и гадното снежно време,единственото хубаво е че от вторник,сряда запуквам щуките по Струма и Арката 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
блазе ти Митакsapuna1971 написа:Къде го видяхте тоя сняг?Аз се пека на балкона в момента!

- Николай Неделков
- учете се от него
ето и снимките:

даже ако не вярвате влезте в галерията ми на тия 2 снимки и ги увеличете, за да видите часа и датата
сега започна да се топи,сутринта беше 2 пъти повече и валеше на парцали, ама очаквам до довечера или през ноща пак да завали 
даже ако не вярвате влезте в галерията ми на тия 2 снимки и ги увеличете, за да видите часа и датата