Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

SPRO spinner ???
Модератори: Павел Иванов, sestrata
SPRO spinner ???
Здравейте колеги и за много години !
Някой знае ли каде около Пловдив мога да си купя SPRO spinner защото мисля,че в града няма пък не ми се дават толкова пари за доставка. P.S: Имам няколко ASP spinnera за 4,50лв единия ама нямат нищо общо с SPRO то!

- Прикачени файлове
-
- Spro%20ASP%20Spinner.jpg (31.36 KiB) Преглеждано 2589 пъти
-
- ще става разбирач
Re: SPRO spinner ???
Ostromila написа:Здравейте колеги и за много години !Някой знае ли каде около Пловдив мога да си купя SPRO spinner защото мисля,че в града няма пък не ми се дават толкова пари за доставка. P.S: Имам няколко ASP spinnera за 4,50лв единия ама нямат нищо общо с SPRO то!
Вместо спинер на Спро,можеш спокойно да си купиш реплики от Милен Динков от този форум,мисля,че ника му бе ,,shefa,, или нещо подобно.Той си е направил матрички и си лее,та лятото имаше такъв вариант като си купиш пет и транспорта бе за негова сметка до офис на Еконт,така ти излизаха на по два лева и стотинки бройката,което е много по-добре от десетина лева за ,,оригинален,, на Спро. Тези на Милен работят добре и ловят без да подменяш елементи.
Тези твоите,които наричаш ASP ,най-вероятно искат подмяна на листото и куката.Има още един ,,китаец,, ,него го пишат Паладин,и той се оправя лесно и заработва с подмяна на листото,ползва се обикновено листо ,,colorado,, #2-ри.
Спинингът може и да не е скъпо удоволствие,ако знаеш кое-как.

Потвърждавам -на Милен спинерите работят без да им се преработва нищоРечния човек написа:Ostromila написа:Здравейте колеги и за много години !Някой знае ли каде около Пловдив мога да си купя SPRO spinner защото мисля,че в града няма пък не ми се дават толкова пари за доставка. P.S: Имам няколко ASP spinnera за 4,50лв единия ама нямат нищо общо с SPRO то!
Вместо спинер на Спро,можеш спокойно да си купиш реплики от Милен Динков от този форум,мисля,че ника му бе ,,shefa,, или нещо подобно.Той си е направил матрички и си лее,та лятото имаше такъв вариант като си купиш пет и транспорта бе за негова сметка до офис на Еконт,така ти излизаха на по два лева и стотинки бройката,което е много по-добре от десетина лева за ,,оригинален,, на Спро. Тези на Милен работят добре и ловят без да подменяш елементи.
Тези твоите,които наричаш ASP ,най-вероятно искат подмяна на листото и куката.Има още един ,,китаец,, ,него го пишат Паладин,и той се оправя лесно и заработва с подмяна на листото,ползва се обикновено листо ,,colorado,, #2-ри.
Спинингът може и да не е скъпо удоволствие,ако знаеш кое-как.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Благодаря ви за съветите
) Проблемите в тези, които ги имам мисля че са в листото. При водене започват да се въртят или кривят на страни и не вибрират
( . Ще ви послушам и ще разуча за домашните спинери на Милен. Само не знам мога ли да си купя хубави листа, за да се опитам да си поправя и тези, които имам? Благодаря предварително ! 

-
- ще става разбирач
Можеш да си купиш.Колко листенца са ти нужни? 

Да кажем 10-15 

- asenfisherman
- ще става разбирач
Речни човече явно аз и приятелите ми не сме от късметлийтеРечния човек написа: Спинингът може и да не е скъпо удоволствие,ако знаеш кое-как.

Ето го въпросния спинер след почти едночасов риболов

Мисля че недостатъците са ясно видими,дори се вижда как съм затварял оловото с клещичките си.Тъи като всички вариации на пазара са пълни с дефекти се насочих към други примамки и не съжалявам за това

-
- ще става разбирач
Асене,не виждам снимката ти? За копието на Милен ли говориш или за друг модел?
Брак и производствени недостатъци може да има навсякъде,примери достатъчно познавам.
Мисълта ми бе ,че е неоснователно да купуваш ,,оригинален,, тейлспинър на спро за 10 лева(!?) - парче олово,кука,вирбел и листо, след като можеш да ловиш с прилична реплика за една четвърт от цената. Сам по себе си,тейлспинъра и на мен не ми е примамката фаворит ,напоследък го ползвам рядко и то,в специфични ситуации. Но това е въпрос на вкус - ако някой иска да ръкомаха с часове на едно и също място с една и съща примамка - защо да го спирам..
Брак и производствени недостатъци може да има навсякъде,примери достатъчно познавам.
Мисълта ми бе ,че е неоснователно да купуваш ,,оригинален,, тейлспинър на спро за 10 лева(!?) - парче олово,кука,вирбел и листо, след като можеш да ловиш с прилична реплика за една четвърт от цената. Сам по себе си,тейлспинъра и на мен не ми е примамката фаворит ,напоследък го ползвам рядко и то,в специфични ситуации. Но това е въпрос на вкус - ако някой иска да ръкомаха с часове на едно и също място с една и съща примамка - защо да го спирам..

- asenfisherman
- ще става разбирач
Хм ,от PC-то ми е добре но от лаптопчето и на мен не ми я отвяряРечния човек написа:Асене,не виждам снимката ти? За копието на Милен ли говориш или за друг модел?

Да за неговия говоря ,колегата е коректен,но спинърите са трагедия

http://forum.fishing-mania.com/gallery/ ... e_id=51782
Пробвай с линка,при мен е ок,ще видиш за какво говоря.Интересното е че трима човека независимо един от друг си бяхме взели и чак на реката видяхме че са едни и същи,и заедно ги изхвърлихме .Едва ли става дума за брак

Вече се доверявам на по-скъпи примамки,но съм сигурен че няма да имам проблеми в критични моменти,а и резултатността се повиши значително.
Поздрави!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Когато си едновременно логнат и в двата форума - "НаРиба" и "Фишинг мания" е нормално да ти отваря . Когато не си логнат в "Манията" няма начин да ти отвори при положение че снимки от галерията там магат да се разглеждат само от логнати потребителиasenfisherman написа:...Хм ,от PC-то ми е добре но от лаптопчето и на мен не ми я отвяря...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- asenfisherman
- ще става разбирач
Приемам забележката и се извинявам за причиненото неудобство-въобще не ми е минало през ума.За в бъдеще ще го имам в предвид.
Колеги това лято (на 2012)
на яз.Доспат имах уникален успех с тази примамка . За два часа имах 50 костура и една пъстърва и накрая го посях
. Пробвах и други примамки, но нямах подобен успех за това се интересувам специално за тази примамка.

-
- разбира нещата
Колега и аз те съветвам да си вземеш от спинерите на Милен шефа! Аз лятото имах почти всякакви риби на неговите спинери!Няма да съжаляваш! Изпраща ти ги без куки,та ти да си избереш какви да сложиш!
Та хващат ли на Мишо спинерите или не хващат>
Това примамки за еднократна употребва ли са или не са...
Тая тема е повче объркваща, отколкото информираща.
-
- ще става разбирач
Хващат спинерите на Шефа,и то не лошо.Обаче СПРО-то си е спро,съвсем друга вибрация и друго усещане в пръчката....Но както всеки воблер,блесна и клатушка си има своя ден,просто трябва да го уцелишourglory написа:Та хващат ли на Мишо спинерите или не хващат>

Според мен трябва да имаш и от двете примамки по няколко броя и различни грамажи.

SPRO-то тук хвана около 12-13 рибки за около 30-40 минутки,имаше и гелета естествено

И на Шефа ловят и то някои страни рибки...
Поздрави !!!