SPRO spinner ???

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Ostromila
новобранец
новобранец

SPRO spinner ???

Мнение от Ostromila »

Здравейте колеги и за много години ! :drinkers: Някой знае ли каде около Пловдив мога да си купя SPRO spinner защото мисля,че в града няма пък не ми се дават толкова пари за доставка. P.S: Имам няколко ASP spinnera за 4,50лв единия ама нямат нищо общо с SPRO то!
Прикачени файлове
Spro%20ASP%20Spinner.jpg
Spro%20ASP%20Spinner.jpg (31.36 KiB) Преглеждано 2589 пъти
Речния човек
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: SPRO spinner ???

Мнение от Речния човек »

Ostromila написа:Здравейте колеги и за много години ! :drinkers: Някой знае ли каде около Пловдив мога да си купя SPRO spinner защото мисля,че в града няма пък не ми се дават толкова пари за доставка. P.S: Имам няколко ASP spinnera за 4,50лв единия ама нямат нищо общо с SPRO то!

Вместо спинер на Спро,можеш спокойно да си купиш реплики от Милен Динков от този форум,мисля,че ника му бе ,,shefa,, или нещо подобно.Той си е направил матрички и си лее,та лятото имаше такъв вариант като си купиш пет и транспорта бе за негова сметка до офис на Еконт,така ти излизаха на по два лева и стотинки бройката,което е много по-добре от десетина лева за ,,оригинален,, на Спро. Тези на Милен работят добре и ловят без да подменяш елементи.
Тези твоите,които наричаш ASP ,най-вероятно искат подмяна на листото и куката.Има още един ,,китаец,, ,него го пишат Паладин,и той се оправя лесно и заработва с подмяна на листото,ползва се обикновено листо ,,colorado,, #2-ри.

Спинингът може и да не е скъпо удоволствие,ако знаеш кое-как. :wink:
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Речния човек написа:
Ostromila написа:Здравейте колеги и за много години ! :drinkers: Някой знае ли каде около Пловдив мога да си купя SPRO spinner защото мисля,че в града няма пък не ми се дават толкова пари за доставка. P.S: Имам няколко ASP spinnera за 4,50лв единия ама нямат нищо общо с SPRO то!

Вместо спинер на Спро,можеш спокойно да си купиш реплики от Милен Динков от този форум,мисля,че ника му бе ,,shefa,, или нещо подобно.Той си е направил матрички и си лее,та лятото имаше такъв вариант като си купиш пет и транспорта бе за негова сметка до офис на Еконт,така ти излизаха на по два лева и стотинки бройката,което е много по-добре от десетина лева за ,,оригинален,, на Спро. Тези на Милен работят добре и ловят без да подменяш елементи.
Тези твоите,които наричаш ASP ,най-вероятно искат подмяна на листото и куката.Има още един ,,китаец,, ,него го пишат Паладин,и той се оправя лесно и заработва с подмяна на листото,ползва се обикновено листо ,,colorado,, #2-ри.

Спинингът може и да не е скъпо удоволствие,ако знаеш кое-как. :wink:
Потвърждавам -на Милен спинерите работят без да им се преработва нищо :wink:
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
Ostromila
новобранец
новобранец

Мнение от Ostromila »

Благодаря ви за съветите :)) Проблемите в тези, които ги имам мисля че са в листото. При водене започват да се въртят или кривят на страни и не вибрират :(( . Ще ви послушам и ще разуча за домашните спинери на Милен. Само не знам мога ли да си купя хубави листа, за да се опитам да си поправя и тези, които имам? Благодаря предварително ! :drinkers:
Речния човек
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Речния човек »

Можеш да си купиш.Колко листенца са ти нужни? :)
Аватар
Ostromila
новобранец
новобранец

Мнение от Ostromila »

Да кажем 10-15 :)
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Речния човек написа: Спинингът може и да не е скъпо удоволствие,ако знаеш кое-как. :wink:
Речни човече явно аз и приятелите ми не сме от късметлийте :(
Ето го въпросния спинер след почти едночасов риболов :arrow:
Изображение
Мисля че недостатъците са ясно видими,дори се вижда как съм затварял оловото с клещичките си.Тъи като всички вариации на пазара са пълни с дефекти се насочих към други примамки и не съжалявам за това :wink:
Речния човек
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Речния човек »

Асене,не виждам снимката ти? За копието на Милен ли говориш или за друг модел?

Брак и производствени недостатъци може да има навсякъде,примери достатъчно познавам.
Мисълта ми бе ,че е неоснователно да купуваш ,,оригинален,, тейлспинър на спро за 10 лева(!?) - парче олово,кука,вирбел и листо, след като можеш да ловиш с прилична реплика за една четвърт от цената. Сам по себе си,тейлспинъра и на мен не ми е примамката фаворит ,напоследък го ползвам рядко и то,в специфични ситуации. Но това е въпрос на вкус - ако някой иска да ръкомаха с часове на едно и също място с една и съща примамка - защо да го спирам.. :)
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Речния човек написа:Асене,не виждам снимката ти? За копието на Милен ли говориш или за друг модел?
Хм ,от PC-то ми е добре но от лаптопчето и на мен не ми я отвяря :smt017
Да за неговия говоря ,колегата е коректен,но спинърите са трагедия :arrow:
http://forum.fishing-mania.com/gallery/ ... e_id=51782
Пробвай с линка,при мен е ок,ще видиш за какво говоря.Интересното е че трима човека независимо един от друг си бяхме взели и чак на реката видяхме че са едни и същи,и заедно ги изхвърлихме .Едва ли става дума за брак :wink: Благодарение на форума мога да си ги правя и сам с качествени материали,но загубих интерес към тях.За спинъра на СПРО споделям твоето мнение,единствената примамка за еднократна употреба на завишена цена,определено не си заслужава,била тя и уловиста.
Вече се доверявам на по-скъпи примамки,но съм сигурен че няма да имам проблеми в критични моменти,а и резултатността се повиши значително.
Поздрави!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

asenfisherman написа:...Хм ,от PC-то ми е добре но от лаптопчето и на мен не ми я отвяря :smt017 ...
Когато си едновременно логнат и в двата форума - "НаРиба" и "Фишинг мания" е нормално да ти отваря . Когато не си логнат в "Манията" няма начин да ти отвори при положение че снимки от галерията там магат да се разглеждат само от логнати потребители :idea: Точно по тая причина препоръчвам снимки които се пействат тук да са от независими сайтове за такива а не от такива в които е нужно човек да се регне за да ги види . Никой не е длъжен да се регистрира където и да било за да разгледа нещо пейстнато тук .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Приемам забележката и се извинявам за причиненото неудобство-въобще не ми е минало през ума.За в бъдеще ще го имам в предвид.
Аватар
Ostromila
новобранец
новобранец

Мнение от Ostromila »

Колеги това лято (на 2012) :D на яз.Доспат имах уникален успех с тази примамка . За два часа имах 50 костура и една пъстърва и накрая го посях :D. Пробвах и други примамки, но нямах подобен успех за това се интересувам специално за тази примамка.
nikko281281
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikko281281 »

Колега и аз те съветвам да си вземеш от спинерите на Милен шефа! Аз лятото имах почти всякакви риби на неговите спинери!Няма да съжаляваш! Изпраща ти ги без куки,та ти да си избереш какви да сложиш!
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

Та хващат ли на Мишо спинерите или не хващат>
Това примамки за еднократна употребва ли са или не са...
Тая тема е повче объркваща, отколкото информираща.
karaburov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от karaburov »

ourglory написа:Та хващат ли на Мишо спинерите или не хващат>
Това примамки за еднократна употребва ли са или не са...
Тая тема е повче объркваща, отколкото информираща.
Хващат спинерите на Шефа,и то не лошо.Обаче СПРО-то си е спро,съвсем друга вибрация и друго усещане в пръчката....Но както всеки воблер,блесна и клатушка си има своя ден,просто трябва да го уцелиш :)
Според мен трябва да имаш и от двете примамки по няколко броя и различни грамажи.
Изображение
SPRO-то тук хвана около 12-13 рибки за около 30-40 минутки,имаше и гелета естествено :wink:
Изображение
Изображение
Изображение
И на Шефа ловят и то някои страни рибки...
Поздрави !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”