Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Малък Беглик
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Малък Беглик
Някой има ли информация за рози невероятно красив водоем? Има ли пъстърва и още какви риби има там? Лятото съм в този регион за около 2-3 месеца затова толкова се интересувам!
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Малък Беглик
Здр.колега. Най-вероятния улов е костурчета и кефалчета по педя. Разбира се има и доста едри от тези видове, но си трябва късмет. При активна риба взимат много, аз на миноу воблерчета и малки блесни направо се изкефих през миналата година. За пъстървите, когато е повече водата излизат на втичалото но пак не са едри, за каквато и да е едра риба, ще търсиш района под вилите и малко след него-на каменната стена. От няколко години има и щуки, не са чести, но пък излизат и такива над 5кг, ако си шаранджия иска доста упорство, обаче има хубави шарани-наблегни на мач с добра захранка. Там съм хващал единствената досега езерна пъстърва-1.5кг. Ще си доволен,но иска поне няколко дни да си там , за да събереш рибата. А и големия ти е наблизо, не знам какъв риболов практикуваш но там има почти от всичко.Наслука, ако имаш въпроси пиши на лично.
Още едно хвърляне и тръгвам.....