Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Любителско около Видин
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Re: Любителско около Видин
Абе, колега а на фидер не може ли да организираме едно състезание, да им спукам хемороидите на сите дека че дойдат ! А на плувка, по добър от мене нема! у бръзото течение яко бел лепен с камичета и стрелям троха ! Трохата и тя е лепена С КАМИЧЕТА и скобара като се накьопа с камичета и не може д аплува и само зева с уста и аз минем с кукичката и они нали са гладни и оп и са фане и 400 гр скобар, се едно вадиш женска мрена, тръгнала да дири бик !
- emo vasilev
- сериозен играч
Защо па да не може , даже ако се направи едно комплексно ще е най добре .
Примерно - най отгоре застава Калоян с щеката , под него Васето с болото , до него заставаш ти с фидера , по течението се пуска Кико на кльонк , а срещу течението Марио на тролинг !
Шегичка , разбира се !
Мислете нещо за дунавската скумрия , че нея първа я пускат !
Примерно - най отгоре застава Калоян с щеката , под него Васето с болото , до него заставаш ти с фидера , по течението се пуска Кико на кльонк , а срещу течението Марио на тролинг !

Шегичка , разбира се !

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
emo vasilev написа:... а срещу течението Марио на тролинг !![]()
Eмко, ти направо си си част от нашата дружинка

Марио е в преразход, върти кръчма в Испания и там лови риби, обещал е да ни води на Ебро.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- разбира нещата
Ахааа чак сега е виждам тая тема,и нема как напоследък съм редко у форума.
Та така ,щете ли да бъдем малко реалисти,за това мисля от години и съм стигнал до извода че нищо сериозно не може да се направи на Дунава.
Места могат да се намерят,снимката която показа Васко е добро място макар че като знам дъното на места какво е ...,има и места извън Видин които също могхат да поберат 20 тина души на равен и равностоен бряг.
Но!!!!
А кажете ми кво ше ловим???
Аз че ви кажем,на местат където стават за състезание има само ПОПЧЕТА.
иМа щом ви е пъ толкоз мерак при подходящи условия пролетта ,дайде да се съберем да половим на състезателен принцип и сами всички ще се убедим в това че Дунава за съжаление не става за състезания.
А относно правилата Митко нема нужда да сътворяваме такива има си международен правилник и български такъв който можем да следваме.
Та така ,щете ли да бъдем малко реалисти,за това мисля от години и съм стигнал до извода че нищо сериозно не може да се направи на Дунава.
Места могат да се намерят,снимката която показа Васко е добро място макар че като знам дъното на места какво е ...,има и места извън Видин които също могхат да поберат 20 тина души на равен и равностоен бряг.
Но!!!!
А кажете ми кво ше ловим???
Аз че ви кажем,на местат където стават за състезание има само ПОПЧЕТА.
иМа щом ви е пъ толкоз мерак при подходящи условия пролетта ,дайде да се съберем да половим на състезателен принцип и сами всички ще се убедим в това че Дунава за съжаление не става за състезания.
А относно правилата Митко нема нужда да сътворяваме такива има си международен правилник и български такъв който можем да следваме.
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Айде за много године на сите момци и девойки по форума да сте ми живи и здрави и винаги самолета на горе нали
Много усмивки щастие любов здраве, боже дай всеки му , пък другото сами ще си го постигнем !!!!
Ся по темата, Кала това е интересното, че ако спретнем едно фидер състезание, не съм много сигурен, че само попчета ще се ловят,
Това ме навежда на мисалта, оф пак почнах да мисля, ебаси !!
Мисля си , ние ще си направиме състезанието, всеки ще ползва различни храни, методи тактики тайнички, това е едно велико събитие, можеби първото състезание проведено на река Дунав с фидер ! в България !
Това са анарод, хора дето идват от някъде си, за да опънат фидера, и да покажат на какво са способни !!!
нали се сещаш че това има много положителни черти, като примерно, с образователна цел, ще разберем, дали скъпите храни които имат действие във вътрешните реки имат същотот въздействие и на РЕКАТА !!! Тактиките всичко, там ще си проличи има ли риболовци , и дали всичко е майсторлък, такъми слука или просто всичко со свежда до това, има ли риба или нема !
Кала това е събитието на годината момче, ''Feeder Team Pontona120'' Видин, ви приветства !!!!

Много усмивки щастие любов здраве, боже дай всеки му , пък другото сами ще си го постигнем !!!!
Ся по темата, Кала това е интересното, че ако спретнем едно фидер състезание, не съм много сигурен, че само попчета ще се ловят,
Това ме навежда на мисалта, оф пак почнах да мисля, ебаси !!
Мисля си , ние ще си направиме състезанието, всеки ще ползва различни храни, методи тактики тайнички, това е едно велико събитие, можеби първото състезание проведено на река Дунав с фидер ! в България !
Това са анарод, хора дето идват от някъде си, за да опънат фидера, и да покажат на какво са способни !!!
нали се сещаш че това има много положителни черти, като примерно, с образователна цел, ще разберем, дали скъпите храни които имат действие във вътрешните реки имат същотот въздействие и на РЕКАТА !!! Тактиките всичко, там ще си проличи има ли риболовци , и дали всичко е майсторлък, такъми слука или просто всичко со свежда до това, има ли риба или нема !
Кала това е събитието на годината момче, ''Feeder Team Pontona120'' Видин, ви приветства !!!!
-
- разбира нещата
Много са превъзбуди нещо.
Пак казвам,на Дунав не е като на язовир ,рибата да ти е пред краката и да ми прайш сравнение на захранки и тактики.
Рибата у дунава днес е тук, утре е 25 км надолу или нагоре,и аз просто не се сещам да има място удобно за състезание което да държи целогодишно неква риба,ако има такова е тва ни е мястото ама ако нема ,всиучко е бесмислено.
Пак казвам,на Дунав не е като на язовир ,рибата да ти е пред краката и да ми прайш сравнение на захранки и тактики.
Рибата у дунава днес е тук, утре е 25 км надолу или нагоре,и аз просто не се сещам да има място удобно за състезание което да държи целогодишно неква риба,ако има такова е тва ни е мястото ама ако нема ,всиучко е бесмислено.
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Кала не си прав мойто момче!
Рибата, според мен седи там дето има храна или се храни ! Дунава не е баричка !
Днес рибата идва утре си отива. Това да не са 200 риби у целия дунав па обикалят като линейки !риба бол така, че има потенциална възможност за състезание !
Ако искате да си спретнем едно неофициално, дори и Ти Васко Адаша и аз, да видиме какво ще стане, все си мислям че ще има някакъв ефект и според това, вече да се действа !
Васко, незнам как мисли, той е като Левски не може да се открие ! Явно момчето има работа, но си мисля че той ще подкрепи идеята ми !
Днес рибата идва утре си отива. Това да не са 200 риби у целия дунав па обикалят като линейки !риба бол така, че има потенциална възможност за състезание !
Ако искате да си спретнем едно неофициално, дори и Ти Васко Адаша и аз, да видиме какво ще стане, все си мислям че ще има някакъв ефект и според това, вече да се действа !
Васко, незнам как мисли, той е като Левски не може да се открие ! Явно момчето има работа, но си мисля че той ще подкрепи идеята ми !
- GODzillata
Аха, бол бре, прескачат се направо, я кажи за миналата години колко риби имаш хванати?Иво Вълов написа:...риба бол...!

Че мойте са само две!

-
- разбира нещата
Немам нищо против ще си половиме некъде и ще се убедиш сам ,че в най добрия случай ще хванеш...Иво Вълов написа:Кала не си прав мойто момче!
Аре да не казвам кво...

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Калоянчо, това призов към сексуални желания, или само аз така го разбирам ?
Все пак нали за това сме приятели, щом требва, че се фанеме по един път колко му е :0
Виж, нека опитаме, пък да видим, миналта година сме били по незнаещи по неможещи, за състезания не ми се и мислило. Таз година има 3 състезания по фидер и ми се иска да идем всички заедно !!!
Прав си че на затворен е по друго отколкото на реката, ма все си мисля, че ще имаме някакъв успех, пример Откриването !!!
На мамка епизодични на фидера излизаха яките риби !!!
и все си мисля, че кълването след 4 се дъжлеже на това, че рибата се дръпваше на вътре а ние ловяхме в брега буквално, а и въдиците ни не са толкова здравуи, освен твоята, която тогава я нямаше, та да потърсим рибата с 10 дори и с 20 метра на вътре. с яката кошница можеше и да стане. Поне можеше да се опитаме, бахси !!!
Не бяхме на състеззание свободен риболов експеримента му е майката !!!
Кала, помиси позитивно моляте !!!
Все пак нали за това сме приятели, щом требва, че се фанеме по един път колко му е :0
Виж, нека опитаме, пък да видим, миналта година сме били по незнаещи по неможещи, за състезания не ми се и мислило. Таз година има 3 състезания по фидер и ми се иска да идем всички заедно !!!
Прав си че на затворен е по друго отколкото на реката, ма все си мисля, че ще имаме някакъв успех, пример Откриването !!!
На мамка епизодични на фидера излизаха яките риби !!!
и все си мисля, че кълването след 4 се дъжлеже на това, че рибата се дръпваше на вътре а ние ловяхме в брега буквално, а и въдиците ни не са толкова здравуи, освен твоята, която тогава я нямаше, та да потърсим рибата с 10 дори и с 20 метра на вътре. с яката кошница можеше и да стане. Поне можеше да се опитаме, бахси !!!
Не бяхме на състеззание свободен риболов експеримента му е майката !!!
Кала, помиси позитивно моляте !!!
Здравейте и от мен. Със закъснение виждам темата много късно и първо бързам да ВИ честитя НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ, и да ВИ пожелая много риби през новата година. Това което сте го замислили е чудесно и ви адмирирам.Но имайте на предвид че, за да се направи едно състезание изисква много умения и опит в това: Точен подбор на определеното място /равностоен бряг за всичките участници/ , почти еднаква дълбочина, количество риба,определена дисциплина /плувка,дъно,фидер,спининг/ ежедневно двудневно и времетраене, количество захранка и стръв.
Обещавам да следя темата и да помагам с каквото мога. Живот и здраве когато решите къде и кога ще го направите ако съм свободен Ме броите и мен ПОЗДРАВИ ЖОРО-ТИТАНИКА
П.П има много хубави водоеми около Видин, защо да не е на тях. Божурица , Кула, Полетковци, Дреновец.

- GODzillata
Е те баш тва няма как да се подсигури.Joro_72 написа:... количество риба...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хората които биха дошли ще го направят заради Реката.На затворен водоем има къде да си правят състезанията и едва ли ще бият толкова път.Това важи и за нас.Не ни е хич по джоба да ходим на организираните от тях състезания в централна България,за съжаление.
Въпреки че съм решил да се "напна" и да ида поне на едно!
Така че ако правим нещо трябва да е на Реката,но пък наистина толкова много равностойни места и аз не знам къде биха могли да се намерят.
Въпреки че съм решил да се "напна" и да ида поне на едно!
Така че ако правим нещо трябва да е на Реката,но пък наистина толкова много равностойни места и аз не знам къде биха могли да се намерят.

- GODzillata
Скобар на мамка на крепостта. 

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Ох другари, еба ли му майката къде !!!!
Ако е на плувка, може от фара до баба вида тама е убаво , а кое на фидер па там !!!
Ако е на плувка, може от фара до баба вида тама е убаво , а кое на фидер па там !!!