Искам да попитам относно куките камасан

Модератор: sapuna

adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Искам да попитам относно куките камасан

Мнение от adidasf50 »

Здравейте колеги искам да попитам относно куките камасан.До сега аз съм си купувал само в пакетчета по 10 бройки.Искам да попитам гледах риболовни филми и винаги когато тръгват да връзват нов повод виждам едни кутиийки куки камасан В511 примерно но не са в пакети а в пластмасови кутиийки и искам да попитам ако може от колегите с по голям опит.От каде мога да закупя същите куки.Различна бройка ли са в пластмасовата кутийка или са същите.Гледах и в оборудването на Папарака и на Ивайло Янков имат такива кутиийки и искам и аз да знам нещо повече за тях от каде мога да си купя или поръчам такива куки.Малко повече обяснение ако може от по-опитните колеги!!! Поздрави и Наслука.!!!
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Re: Искам да попитам относно куките камасан

Мнение от nikolaiiliew »

Аз мисля, че не си разбрал!Според мен те си копуват кутийка и куки и слагат куките вътре!За магнитните кутийки ли говориш и ли аз бъркам?
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от adidasf50 »

Благодаря ти колега за отговора.Не е за магнитните кутийки със магнитно дъно и аз имам такива.Те са по големина като кибритена кутийка и отгоре има листче на което пише примерно камасан Б511 номер 12.Гледах ги и си мислех дали го продават в по голяма бройка.Поздрави
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Само не се лъжи да купуваш евтини камасани от форумите. От англия ги поръчвали, от не знам си къде, отвратителни ментета. Тридесетина пакета раздадох....
Кутии с по 50 куки явно се продават, но не знам дали и в България...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Както се казва "Куката е само една и тя е Камасан"
Ама,каква е няма значение-нали е само една... :lol:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от adidasf50 »

Благодаря колега Венелине.Да ясно е че са ментета но мен ме интересуваше кутийте които имат тези дали се продават с куки или отделно.Ясно е че няма такива.Моля модераторите да е заключат
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

adidasf50 написа:Благодаря колега Венелине.Да ясно е че са ментета но мен ме интересуваше кутийте които имат тези дали се продават с куки или отделно.Ясно е че няма такива.Моля модераторите да е заключат
Не ме разбра, това за ментетата беше без връзка с питането ти или кутиите, просто предупреждение от патил.
Иначе оригинални кутии по 25 броя се продават, май има и от 100, друг е въпросът, дали се внасят и у нас....

http://www.ebay.com/itm/KAMASAN-B511-WI ... 6d7b680a86

http://www.chapmansangling.co.uk/kamasa ... ~6647.html
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от adidasf50 »

да колега точно за тези от първия линк ти говоря.Знаеш ли някаде да се продават ;))
gogata7904
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gogata7904 »

http://www.ebay.co.uk/itm/KAMASAN-B511- ... 6d7b680a86
освен тези има и други на камасан ако ще купуваш е по добре да са повече за да спестиш доставката :D
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

при камасан неможеш да имаш скъсано влакно;куката се криви ,но влакното винаги издържа :lol: :lol: :lol:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Не мога да разбера колко пакета ще поръчаш от Ибей-10-20-30 и колко ще спестиш.У нас са в разфасовка по 10бр. в Пловдив цената им е 3лв.Успех с поръчката :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от adidasf50 »

Не колеги няма да купувам куки просто исках да попитам дали се продават в българия тука по някой сайт и дали мога от България да си ги поръчам.За да не спамя и да пускам нова тема искам да попитам тука искам да си сменя ластика на директния 7-метров телескоп.До сега бях с 1,45 ластик на 3-то коляно но сега мисля да си сложа по тънък за да се разпъва при напън на риба над 100 грама.Мисля да си взема този:https://megafishing.bg/product/1479/las ... latex.html
Искам да попитам дали може да използвамм върха от ластика 1,45 или трябва да си купя нов.И още нещо става ли този ластик за директен телескоп.Мисля размера да е 0,75 най-тънкия за да може да се разпъва добре.Имам един проблем който не мога да реша опитвах много начини но нестава затова искам да попитам.Проблема ми е следния тази есен тука зад пресевната на река Места лових уклей и кефалчета.Закачих и няколко скобара около 300-400 грама но след като разпънат ластика той не може да се прибере.Трябва да извадя коляното да извадя онова дето е навит ластика на него да го дръпна за да си прибера ластика.Пробвах със смазка но не става.Аз мисля че в магазина резнахме твърде малко върха и мястото отпред кадето се връща ластика е доста тясно и често ластика запъва.И затова мисля да мина на по тънък ластик вие какво мислите???
adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от adidasf50 »

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Натегни ластика бре :D и няма нужда от връх за да монтираш по-тънък.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

delio-haidutin написа:при камасан неможеш да имаш скъсано влакно;куката се криви ,но влакното винаги издържа :lol: :lol: :lol:
Какъв модел си ползвал? :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”