Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Имаме кмет - sapuna1971
Модератор: dantho.mihov
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Честито,кмете!
Ако още един напише "бОтилка" ще започна тема за ограмотяване. Надявам се ,че и на новоизбрания кмет не му се нравят неграмотници, и ще имам пълната му подкрепа.
"БОТИЛКА"-ебахти гипса........ , че и не беше само един.....еба-а-а-а-хти гипса....
Ако още един напише "бОтилка" ще започна тема за ограмотяване. Надявам се ,че и на новоизбрания кмет не му се нравят неграмотници, и ще имам пълната му подкрепа.
"БОТИЛКА"-ебахти гипса........ , че и не беше само един.....еба-а-а-а-хти гипса....
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- doko
- ще става разбирач
Треба се изберат и хора дето ще следят за изпълнението на задълженията и налагането на санкциите - надзорен съвет ли как се казва.ribarq написа:и когато кмета не дава инфо за околноста му,и не изпълнява както трябва задълженията си , се налагат следните санкций !
1-санкция: каса бира и 10 тарелки с кюфтета
2-санкция:2каси бира + 10 тарелки кюфтета+10 тарелки кебапчета
3-санкция:4 каси бира ,ботилка твърдо гориво-печено агънце !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. санкцийте са валидни и за неговите заместници![]()
![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Драги съфорумници,
Задкулисното следене на темата и интензивното ми неучастие в предизборната кампания е един вид застраховката ми от бъдещи нападки.Не съм издигал кандидатура,не съм предлагал платформа,с една единственна цел-да дам шанс на опонентите си!Избирателната активност/по изследване на GALUP/ ще е в пъти по висока през предстоящите дни.В тази връзка Ви призовавам да изчакаме крайния срок на местните избори!
При десет кандидатури,без нито една изложена предизборна платформа,се въздържах и аз да пропагандирам моята!Призовавам конкуренцията,да направи първата стъпка.Всяка буква,дума,изречение би била стъпка към успеха Ви!Разкрийте сърцата си,отворете устите си и се борете!Победата е сладка след истинска битка!
Успех!
С Уважение: /п/
Задкулисното следене на темата и интензивното ми неучастие в предизборната кампания е един вид застраховката ми от бъдещи нападки.Не съм издигал кандидатура,не съм предлагал платформа,с една единственна цел-да дам шанс на опонентите си!Избирателната активност/по изследване на GALUP/ ще е в пъти по висока през предстоящите дни.В тази връзка Ви призовавам да изчакаме крайния срок на местните избори!
При десет кандидатури,без нито една изложена предизборна платформа,се въздържах и аз да пропагандирам моята!Призовавам конкуренцията,да направи първата стъпка.Всяка буква,дума,изречение би била стъпка към успеха Ви!Разкрийте сърцата си,отворете устите си и се борете!Победата е сладка след истинска битка!
Успех!
С Уважение: /п/
Последно промяна от sapuna на Нед Окт 21, 2007 10:02 pm, променено общо 1 път.
- Николай Неделков
- учете се от него
остава само дружно да извикаме УРАААААААААААААААА
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Тъй като Аз повдигнах темата,и след успешния И развой,реших лично за се обадя на ГОСПОДИН КМЕТА да му честитя,и той от скромност лиbkd написа:Абе кмет ли избираме или бос на подземния свят![]()
Ще ли се обади -нито е в кампания ,нито в компания
![]()

1.ГОСПОДИН КМЕТА Ви кани всичките на празнична вечеря в дома Му в Г.оряховица по случй успешния избор.
2.Поема всички разходи по превоза до Г.оряховица,като дрябва само да си предоставите билетите от автобуса или влак,а ако идвате с лични автомобили-фактура за закупеното гориво.
3.Умолява всички да си носите найлонови торбички,и то по-големи,за да можете да си вземите остатъка от храната и пиенето за да можите после да почерпите и вашите близки.
4.Усигорил е хотел за всички,в самостоятелни стаи,а който е без жена и по една компаньонка,естествено за негова сметка.Нещо от сорта на това:

5.Ако някой от съфорумниците,няма възможност да присъства на тържеството да пише на лични на ГОСПОДИН КМЕТА,и да си остави точния дом.адрез и всичко което му се полага,ще му бъде изпратено по куриерска служба.
Дано не съм забравил нещо,аааа айде и Аз да му честитя новия пост,
ЧЕКТИТО ГОСПОДИН КМЕТЕ,ВСЕ ТАКА ДА СИ ГОСТОПРИЕМЕН,И ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Кво да ги прайш?Медии!Пак лъжат!Аз пък друго разбрах
http://forum.nariba.com/viewtopic10929.html
п.п.Що ли та научих аз тебе да качваш снимки?

п.п.Що ли та научих аз тебе да качваш снимки?

ivo75 написа:Nedeltcho тази кака си я запази за теб а щом е решено SAPUNA 1971 да е кмет то би трябвало да се отнасяш с подобаващото уважение щото иначе ще те изключат от "партията" .Честито на кмета и да се грижи добре за електората си и за всички които го подкрепят

Думата "КМЕТ"не значи в буквалния И смисъл,а за човек който е допринесъл много за форума и неговото развитие,на което сега ние се наслъждаваме,общуваме,БЪЗИКАМЕ в добрия смисъл на думата,защото сме едно,защото сме приятели,защото се уважаваме във форума,защото сме едно голямо семейство което иска да има БАЩА,да ни дава но и да взема.
А що се отнася за дамата-взимам си я,тя си е мойта слабост

-
- кандидат преподавател
Nedeltcho извинявай ако съм те обидил но и моето мнение беше в кръга на майтапа .Ако ти си го разбрал погрешно се извинявам отново .Мнението е написано както твоето леко тънък майтап или поне аз така го замислих .Отново се извинявам не искам да обиждам никой от форума .Наистина съм от скоро в този форум не познавам никой лично но уважавам всяко мнение и се надявам да съм от това семейство макар и нов .
Аре наздраве за КМЕТА

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
ivo75 написа:Nedeltcho извинявай ако съм те обидил но и моето мнение беше в кръга на майтапа .Ако ти си го разбрал погрешно се извинявам отново .Мнението е написано както твоето леко тънък майтап или поне аз така го замислих .Отново се извинявам не искам да обиждам никой от форума .Наистина съм от скоро в този форум не познавам никой лично но уважавам всяко мнение и се надявам да съм от това семейство макар и нов .![]()
![]()
![]()
Аре наздраве за КМЕТА