ШАБЛЕНСКОТО ЕЗЕРО

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Ivan_Qnkov
новобранец
новобранец

ШАБЛЕНСКОТО ЕЗЕРО

Мнение от Ivan_Qnkov »

КОЛЕГИ, НЯКАКВО ИНФО ЗА ТОЗИ ВОДОЕМ. И ПО СПЕЦИАЛНО ЗА ЩУКАТА ТАМ.
Nasluka
panteleevi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от panteleevi »

щуката в шабла не е толкова активна тази година(поне при нас) като единствено при откриването на сезона хванахме няколко броя + 4-5 маломерни....но ако отидеш в момента на тапа там излиза но задължително трябва да се нагазва при вадене на риба....има много водорасли.....скоро приятел на баща ми е ходил и на тапа е хванал няколко броя около кило....стръв:от там излиза червеноперка която е перфекна ...а бреди 2-3 седмици приятел на баща ми изкара 40кг сом на езерец..на горзд червеи:)дано съм ти бил полезен
наслука
п.с. а пък и на клатушка дава много добре щуката...поне миналата година края на ноември на розова клатушка 2 щуки-1кг и 4 кг така че имаш възможности;)
Аватар
Ivan_Qnkov
новобранец
новобранец

Мнение от Ivan_Qnkov »

НЯКАКВИ МЕСТА МОЖЕШЛИ ДА МИ ОПИШЕШ
Nasluka
panteleevi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от panteleevi »

еми значи това е най големия проблем......най хубавите места са забранени...и за мен най удачното място е....има едно място"мостчето" му викат ..то е от към езерец....минава се по едно...."мостче" което е само на пръв поглед такова....има само няколко малки тръпи и се преминава покраи трастики и се излиза на ......много красиво място...около трастика и там е перфектно за шука хем на блесна хем на тапа...то е от към портата...и е 1-вото място на което може да се лови...от там като тръгнеш надясно има още 3-4 места удобни но там има повече водарасли и не са толкова хубави.... за тези места се минава преди село "езерец" има път които минава покраи едно бунище...по един черен,доста неравен път...:)
Аватар
Ivan_Qnkov
новобранец
новобранец

Мнение от Ivan_Qnkov »

благодаря колега,за информацията
Nasluka
Аватар
Ivan_Qnkov
новобранец
новобранец

Мнение от Ivan_Qnkov »

до с. езерец ли са разрешените места.и нали там е с билет.
Nasluka
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”