Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Съботен риболов на Ангиста.Чудовищен!
Съботен риболов на Ангиста.Чудовищен!
И тъй,събота,5.30-потегляне.Сняг,сняг и снегорини.Гадост,продължила до Благоевград.От там-дъжд до Серес.След това леекинко пръскаше,като на реката беше вече спрял.Там бяхме към 9.Преди нас имаше и други българи,но си намерихме хубаво място за трима под моста.Първо изтичане-риба.Второ-риба и така всеки път.Бе много риба ви казвам.Хеле по едно време викам да вадя живарника,а то....всичко било от спомените на двамата колеги с мен.Има риба,ама не и днес.След час време без пипане,айде местене.Над моста,под боклука.6-7 българи,някои събираха да си ходят.И те пълно капо.Айде към помпената на Струма.Нищичко.Айде на вливането в Струма.Вира чудесен,ама няма баране.Та те така-едно чудовищно капо,без баране.Рибата още не се е качила в Ангиста,а Струма е височка и бърза.
Ся,някой ще пита:"Ми за кво писа тая тема?".Ми за да спестя пари и време на колеги,макар че на мен никой не ми ги спести.А броя на българските коли не беше малък.

Ся,някой ще пита:"Ми за кво писа тая тема?".Ми за да спестя пари и време на колеги,макар че на мен никой не ми ги спести.А броя на българските коли не беше малък.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Съботен риболов на Ангиста.Чудовищен!
Има и такива дни. Другия път ще ги ловите 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Споделена тема за капо е по-ценна отколкото да хвалим на някой риболовните му способности.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- новобранец
Колега не знам от къде минавате за Ангиста.....дали през Нигрита или по пътя за Драма-Кавала! Ако минавате по маршрута Драма-Кавала и се отклоните за Амфиполи след село Nea Zichni,то остава вляво от пътя,след него е отбивката за Амфиполи ,и съответно за Ангиста...Има едно село Димитра се казва след него има мост на Ангиста,който е на 4км.преди този за който говориш само,че по поречието на реката не по шосето....та ако се отбиете там със сигурност няма да сте капо...там не идват почти никакви риболовци и е хубаво за риболов! Като места ще търсите преди моста с/у течението.На 1-1.5км. пак срещу течението има много хубави места за риболов.Трябва ви единствено тишина и бял червей и успеха ще е налице.Излиза основно и само кефал,много рядко скобар и морунаж,не е като на другия мост предимно скобар и морунаж.Надявам се да съм ти бил полезен.Успех следващия път! 

- daniel defoe
- разбира нещата
Абе рибешка им работаpavyan написа:... Ся, някой ще пита:"Ми за кво писа тая тема?"...

- lif3house
- разбира нещата
+1butnik написа:Споделена тема за капо е по-ценна отколкото да хвалим на някой риболовните му способности.
А щуки ловил ли си тамvalentin.ivanov7 написа:Колега не знам от къде минавате за Ангиста.....дали през Нигрита или по пътя за Драма-Кавала! Ако минавате по маршрута Драма-Кавала и се отклоните за Амфиполи след село Nea Zichni,то остава вляво от пътя,след него е отбивката за Амфиполи ,и съответно за Ангиста...Има едно село Димитра се казва след него има мост на Ангиста,който е на 4км.преди този за който говориш само,че по поречието на реката не по шосето....та ако се отбиете там със сигурност няма да сте капо...там не идват почти никакви риболовци и е хубаво за риболов! Като места ще търсите преди моста с/у течението.На 1-1.5км. пак срещу течението има много хубави места за риболов.Трябва ви единствено тишина и бял червей и успеха ще е налице.Излиза основно и само кефал,много рядко скобар и морунаж,не е като на другия мост предимно скобар и морунаж.Надявам се да съм ти бил полезен.Успех следващия път!

- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
[quote="pavyan"]

Не е важно колко си живял.А как си живял.
-
- новобранец
mesta Да ловил съм и щука,но кефа е по голям при риболова на кефал на плувка с боло 6-ца тънка корда и така
Наслука

Става дума за новият мост под този,нали

-
- новобранец
Колега mesta не знам дали за този мост говори колегата.Може би пише за моста с жълтите парапети,по който се минава за село Дрависко,защото там най вече има много нашенци да риболовстват!А този който си снимал е малко по надолу и е един от многото мостове на Ангиста. 

Мога да потвърдя капото на Ангиста
, за дъжда да не говорим.
Сигурно сме се засекли с колегата. Ние хванахме за 100 изтичания - 1 приличен скобар и това беше. Дребните кленчоци не ги броя. След 12:00 часа се преместихме на един канал и там ги размазахме за 2 часа и бегом към БГ.

Сигурно сме се засекли с колегата. Ние хванахме за 100 изтичания - 1 приличен скобар и това беше. Дребните кленчоци не ги броя. След 12:00 часа се преместихме на един канал и там ги размазахме за 2 часа и бегом към БГ.
http://www.dma.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Каналчетооооооо......dobata07 написа: След 12:00 часа се преместихме на един канал и там ги размазахме за 2 часа и бегом към БГ.

Не е важно колко си живял.А как си живял.
-
- фен клуб-скобар
Евала за споделеното.
Още преди години призовавах да се споделят и такива излети.
Много полезна информация.
Още преди години призовавах да се споделят и такива излети.
Много полезна информация.