Риболов край Бургас

Модератори: bobopeli, sapuna

galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов край Бургас

Мнение от galin_fcb »

Абе колеги как ви даде сърце да стоите и да ги гледате тия помиари да хващат толкова риба а вие си стоите и си ги снимате,че сте и трима.............Някой от областта да сигнализира на ИАРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :axe: :axe: :axe:
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Шупето е голям страх,да знаете.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
pechat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pechat »

И като им звънна те случайно дойдоха,така е от 2 седмици.Това е единственното място където става за риболов зимата,не вярвам да са чували ИААРА та за него из Бургас.Макар че на клипа не се вижда добре циганина с калдармата взе рибата която му трябваше и върна останалата,а човека с мрежата взе рибата която хареса и другата я остави на брега да мре.
Изображение
milen_ilchev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen_ilchev »

То това бракониерство в района дето са го снимали е целогодишно! Аз ходя там от средата на декември и картинката е все една и съща! От няколко години не съм видял представител на ИАРА. Като направиш забележка те гледат като извънземно.
Аватар
coldy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от coldy »

Подкрепям идеята да се публикуват фото и видео материали с бракониерите!
Аватар
venci_
новобранец
новобранец

Мнение от venci_ »

Просто са за растрел........
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

:axe:
Изображение
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

coldy написа:Подкрепям идеята да се публикуват фото и видео материали с бракониерите!

То е ясно че всеки подкрепя идеята да се публикуват,но въпроса е къде защото това и много други снимки и клипове трябва да се видят от компетентните органи и министри.Дано някой все пак знае къде и на кого да се пращат такива материали.
Няма да е никак зле който знае да сподели и да ги заринем групово с подобни материали (сигурен съм че всеки е ставал свидетел на бракониерство) било то снимки или клипове.
Според мен това обаче трябва да става възможно най-бързо за да може да се вземат мерки на време (ако все пак някой реши да вземе такива де........)
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Е как къде. ИААРА си имат пощенски кутии и в Централата и в регионалните дирекции и са публикувани в сайта им.Снимки и видеоклипове могат да се изпращат като прикачени файлове, вместо да се предъвкват тук и никой от тях да не ги вижда.Освен това електронната поща се входира, както обикновената поща. От там нататък е друга тема.
Аватар
pechat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pechat »

Надали взимат рибата за себе си,явно я изкупуват в района.Носи се слух че цената е 1 лв за кг,без значение каква е рибата.Май от изкупвача трябва да се тръгне,че при тази немотия няма да се спре с това изтребване.
Изображение
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Даа, потвърждавам го. Не е слух, а факт. Има предприемчиви, които така си осигуряват доход за насъщния, без да ги оправдавам.
loshiq
новобранец
новобранец

Мнение от loshiq »

Колеги сигурен съм че поне повечето от вас където сте коментирали клиповете сте станали тази година свидетели на тази гледка,и какво направихте?не сам чул веднъж поне някои да е набил мангал на реката или да го хвърли вътре,а от вкъщи всеки е много силен,начетох се на смелчаги и биячи дето само лаят пред компа а хората си дърпат мрежите и ги боли х... за вашето мнение!Когато някои от вас набие мангала на реката и го документира ще му кажа евала лично аз,но ми се струва че след побоя ще олекне със солидна сума пари и дело на главата си,понеже нашите КОРМОРАНИ- 'РОМИ' имат много повече права от нас!Случващото се на реката се наблюдава от години и никои не ги е спрял до сега и няма да ги спре това са фактите!А който е голям смелчага знае къде е мястото да се обади аз ще го заснема лично как пребива БРАКОНИЕРИТЕ и ще пусна репортажа тук във форума за да докажа че има колеги при които "ШУБЕТО НЕ Е ГОЛЯМ СТРАХ" както се изказа колегата по горе,който съм сигурен че не е обелвал и дума при такива ситуации!Ние поне се карахме с тях,викахме да връщат рибата обратно и лично пускахме все още живата оставена риба на брега!!!
Запален риболовец
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

е кво искате . . . джанго измъкна една десетолевка от реката ;) такава е . . поговорката ден година храни . . тва е положението. Дайте му 10 кинта за рибата и я пуснете . . .
късмет работа . .
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Типично по български.. снимаме смеем се и гледаме нарушителите и очакваме някой друг да направи нещо.... "ШЕ го прата на иарата" прати го ако искаш и на Обама ..... просто можеше да звъннеш на иарата а не да се хилиш на бракониерите.... ЕЙ това само в България го има да гледаш някой как нарушава законите и да му се радваш отстрани безучастно.
Изображение
dolf123
новобранец
новобранец

Мнение от dolf123 »

Привет на колегите!По въпроса за шубето!!!!!Кой ще ми плаща адвокатите за делата!!!!!!То тука всички много смели!!!!!А за тея манговци!!!!!Той клипа пойче е за българина със срекмето,че оставяше рибата на брега!А че всички псевдо риболовци сложиха тройки и дайййййй пълни кофи за всички комшии!!!!!!А тука много сме коректни!Пълен тъшак е цялата работа!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”