Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
аз съм един от 3-мата колеги и мога да потвърдя че риба там нямаше този ден,и аз така като него скоро няма да повторя там.поздрави!!
-
- вече хвърля и на тежко
kalmat написа:аз съм един от 3-мата колеги и мога да потвърдя че риба там нямаше този ден,и аз така като него скоро няма да повторя там.поздрави!!
Здравей колега kalmat след като си пробвал там ,къде смяташ да пробваш следващият път,защото на 50-60 км от Варна няма къде да се отиде зимата освен да мислим за други вариант .Аз бях в неделя на вировете около с.Билка и беше доста слабо поне до обед само дребни костури и някой друг уклеи и е на 100 км от града то ако е така да се съберем повече хора и да отидем на р.Тунджа или р.Янтра се ще е по добър вариант от колкото да правим капота тук ,поне това е моето мнение де ,а ако някой реши да пише се ще измислим нещо .Наслука
На р. Тунджа нямаш никакви гаранции че ще е по-добре един приятел ходи миналата седмица и за какво 5 рибки ....
Аз мисля тази неделя да отида на язовир, тези реки нещо .... Да бие 240 км. за няколко рибки не е работа. На Тунджа е готино ама да останеш поне една вечер иначе не си заслужава, поне аз така мисля.

Аз мисля тази неделя да отида на язовир, тези реки нещо .... Да бие 240 км. за няколко рибки не е работа. На Тунджа е готино ама да останеш поне една вечер иначе не си заслужава, поне аз така мисля.
-
- вече хвърля и на тежко
abozhinov написа:На р. Тунджа нямаш никакви гаранции че ще е по-добре един приятел ходи миналата седмица и за какво 5 рибки ....![]()
Да колега прав си по принцип не си струва за един ден да се бие толкова километри ,но ако се знаят местата ще има по голям резултат поне така мисля аз .Миналата година батко ми ходеха за 2 дни и много са доволни смисъл направили са си хубав излет ,а за твоя приятел не знам къде е ходил на мен лично много ми се ходи защото не съм ходил до сега,а и има за спане стай по 10-15 лева .Наслука
ПП.Ти къде смяташ да ходиш на кой язовир ?
-
- вече хвърля и на тежко
А между другото има много хора който ходят по реките за риба и вирове ,язовири но никой не споделя инфо да се обновява малко темата ,нямат компютри ли не им се занимава ли не знам ..
на река Тунджа съм ходил много пъти и капо съм оставал 1 път.таз река няма нищо общо с тия нашите реки тук.там просто има риба.но много важно е да знаеш местата защото сега рибата е групирана там, и ако идеш на сляпо капото ти е гарантирано.ина мен ми се ходи на язовир,сега го дават затопляне дано цонево се поразмрази до неделя.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега тази година на Тунджа ходил ли си и как е било ,а за Цонево според мен както се затопли днес може и да се е размразил и да има някакъв риболов около чудните скали на баби ама проби му е майката 

тази година не, но края на предната ходих и направих доста приличен риболов(както и повечето пъти)а иначе лятото там прекарах много време и мога отговорно да заявя че тази река държи огромно количество и голямо разнообразие на риби.а иначе за уикенда цонево наи вероятно наистина ще става за риболов.
Сега там ситуацията е ясна,но ме интерисува ме лятото как протича риболова там?Ти в кой район си риболовствал и какви риби се хващат тогава?kalmat написа:тази година не, но края на предната ходих и направих доста приличен риболов(както и повечето пъти)а иначе лятото там прекарах много време и мога отговорно да заявя че тази река държи огромно количество и голямо разнообразие на риби.а иначе за уикенда цонево наи вероятно наистина ще става за риболов.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- научил се да хвърля
Лятото също има риби,зависи какво търсишRAAZIEL написа:Сега там ситуацията е ясна,но ме интерисува ме лятото как протича риболова там?Ти в кой район си риболовствал и какви риби се хващат тогава?kalmat написа:тази година не, но края на предната ходих и направих доста приличен риболов(както и повечето пъти)а иначе лятото там прекарах много време и мога отговорно да заявя че тази река държи огромно количество и голямо разнообразие на риби.а иначе за уикенда цонево наи вероятно наистина ще става за риболов.

-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте отново колеги ,аз смятам края на месеца да направя един риболов на Тунджа ,но за сега това са планове в бъдещето не се знае до тогава какво може да стане живот и здраве ,искам само да питам който е ходил да ми каже дали това място което съм избрал посоченият от мен вир е добър смятам да ходя до село Срем над моста който е до селото имате ли представа за това място мерси предварително.
ПП : Колега kalmat сподели инфо след излета ти на Цонево през уикенда
ПП : Колега kalmat сподели инфо след излета ти на Цонево през уикенда

над Сремския мост е добро място за зимен риболов.друга опция наблизо е елхово .през лятото ходя там предимно за шаран.наи популярното място е след княжево кадето течението забавя.наи добра стръв сладка царевица.трябва да се пази тишина.на споменатите места се ловят още распер,кефал, таранка червеноперка,щука и на определени места сом.през лятото се ловят и морунажи но по рядко.според мен там наи добре се лови на сладка царевица,фидер и бял черав.миналата година според мен там беше годината на шарана,имах срещи с достоини риби,много от които ме побеждаваха.ПРЕЗ ЛЯТОТО НА ТАЗИ РЕКА ПОЧТИ НЕ ХОДЯТ ХОРА ДА ЛОВЯТ!!!
-
- вече хвърля и на тежко
kalmat написа:над Сремския мост е добро място за зимен риболов.друга опция наблизо е елхово .през лятото ходя там предимно за шаран.наи популярното място е след княжево кадето течението забавя.наи добра стръв сладка царевица.трябва да се пази тишина.на споменатите места се ловят още распер,кефал, таранка червеноперка,щука и на определени места сом.през лятото се ловят и морунажи но по рядко.според мен там наи добре се лови на сладка царевица,фидер и бял черав.миналата година според мен там беше годината на шарана,имах срещи с достоини риби,много от които ме побеждаваха.ПРЕЗ ЛЯТОТО НА ТАЗИ РЕКА ПОЧТИ НЕ ХОДЯТ ХОРА ДА ЛОВЯТ!!!
Благодаря ти колега за споделената информация ще е от полза значи не вече се каня края на месеца ,а съм го решил ,че ще отида там , а за лятото тогава ще го мислим

Аз се чудя дали да отида на Манастир, там ми е много любимо място, но не съм събрал дали е замръзнал.
Сега обаче почнах и аз да се замислям за Цонево, някой има ли познат в близост до язовира да сподели каква е ситуацията. Освен до чудните скали има ли и други места на които можем да направим добър риболов.
Някой се сеща ли се за друго място в близост до Варна?
Сега обаче почнах и аз да се замислям за Цонево, някой има ли познат в близост до язовира да сподели каква е ситуацията. Освен до чудните скали има ли и други места на които можем да направим добър риболов.
Някой се сеща ли се за друго място в близост до Варна?
колеги,интерсува ме дали езерец и шабла са позволени сега за риболов,и дали някои скоро е ходил на дуранкулак?