Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Имаме кмет - sapuna1971
Модератор: dantho.mihov
ivo75 написа:Nedeltcho тази кака си я запази за теб а щом е решено SAPUNA 1971 да е кмет то би трябвало да се отнасяш с подобаващото уважение щото иначе ще те изключат от "партията" .Честито на кмета и да се грижи добре за електората си и за всички които го подкрепят

Думата "КМЕТ"не значи в буквалния И смисъл,а за човек който е допринесъл много за форума и неговото развитие,на което сега ние се наслъждаваме,общуваме,БЪЗИКАМЕ в добрия смисъл на думата,защото сме едно,защото сме приятели,защото се уважаваме във форума,защото сме едно голямо семейство което иска да има БАЩА,да ни дава но и да взема.
А що се отнася за дамата-взимам си я,тя си е мойта слабост

-
- кандидат преподавател
Nedeltcho извинявай ако съм те обидил но и моето мнение беше в кръга на майтапа .Ако ти си го разбрал погрешно се извинявам отново .Мнението е написано както твоето леко тънък майтап или поне аз така го замислих .Отново се извинявам не искам да обиждам никой от форума .Наистина съм от скоро в този форум не познавам никой лично но уважавам всяко мнение и се надявам да съм от това семейство макар и нов .
Аре наздраве за КМЕТА

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
ivo75 написа:Nedeltcho извинявай ако съм те обидил но и моето мнение беше в кръга на майтапа .Ако ти си го разбрал погрешно се извинявам отново .Мнението е написано както твоето леко тънък майтап или поне аз така го замислих .Отново се извинявам не искам да обиждам никой от форума .Наистина съм от скоро в този форум не познавам никой лично но уважавам всяко мнение и се надявам да съм от това семейство макар и нов .![]()
![]()
![]()
Аре наздраве за КМЕТА

Marco Polo написа:Че тя направо си е твоята ПЪЛНОСТ бре, Неделчо!Nedeltcho Delev написа:А що се отнася за дамата-взимам си я,тя си е мойта слабостТъй кат гледам даже ще стигне за четирима-петима от твоя /нашия/ калибър!