Имаме кмет - sapuna1971

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Nedeltcho тази кака си я запази за теб а щом е решено SAPUNA 1971 да е кмет то би трябвало да се отнасяш с подобаващото уважение щото иначе ще те изключат от "партията" .Честито на кмета и да се грижи добре за електората си и за всички които го подкрепят
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

ivo75 написа:Nedeltcho тази кака си я запази за теб а щом е решено SAPUNA 1971 да е кмет то би трябвало да се отнасяш с подобаващото уважение щото иначе ще те изключат от "партията" .Честито на кмета и да се грижи добре за електората си и за всички които го подкрепят
:wink: :wink: :wink: Ивчоооо,не четеш форума мойто момче,Аз когато съм гласувал за Сапуна за да стане кмет,ти едвали си бил член на форума,но моля да ме извиниш ако си бил :oops:
Думата "КМЕТ"не значи в буквалния И смисъл,а за човек който е допринесъл много за форума и неговото развитие,на което сега ние се наслъждаваме,общуваме,БЪЗИКАМЕ в добрия смисъл на думата,защото сме едно,защото сме приятели,защото се уважаваме във форума,защото сме едно голямо семейство което иска да има БАЩА,да ни дава но и да взема.
А що се отнася за дамата-взимам си я,тя си е мойта слабост :wink:
Аватар
carbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от carbolino »

Ох баня ох кеф селската баня голям кеф.Ето го и кмета сапунисва големите маде......та :lol: :lol: :lol: :P :shock:
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Nedeltcho извинявай ако съм те обидил но и моето мнение беше в кръга на майтапа .Ако ти си го разбрал погрешно се извинявам отново .Мнението е написано както твоето леко тънък майтап или поне аз така го замислих .Отново се извинявам не искам да обиждам никой от форума .Наистина съм от скоро в този форум не познавам никой лично но уважавам всяко мнение и се надявам да съм от това семейство макар и нов . :D :) :D :) Аре наздраве за КМЕТА
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Nedeltcho Delev

ivo75 написа:Nedeltcho извинявай ако съм те обидил но и моето мнение беше в кръга на майтапа .Ако ти си го разбрал погрешно се извинявам отново .Мнението е написано както твоето леко тънък майтап или поне аз така го замислих .Отново се извинявам не искам да обиждам никой от форума .Наистина съм от скоро в този форум не познавам никой лично но уважавам всяко мнение и се надявам да съм от това семейство макар и нов . :D :) :D :) Аре наздраве за КМЕТА

:smt023 :smt023 :smt023 Нема да се плашиш Ивчо-извинен си :wink: :wink: :wink:
Nedeltcho Delev

Marco Polo написа:
Nedeltcho Delev написа:А що се отнася за дамата-взимам си я,тя си е мойта слабост :wink:
Че тя направо си е твоята ПЪЛНОСТ бре, Неделчо! :lol: Тъй кат гледам даже ще стигне за четирима-петима от твоя /нашия/ калибър! :lol:

:roll: :roll: Не виждаш добре Марко,не виждаш :roll: мнооо си е арна,я си представи че е риба,тогава няма ли да ми завидиш на калибъра :wink: Ма той май Сапуна иска да ни прекара целия форум с една кака :D :D :D
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Радвам се,че Сапуна спечели.Поздравления! :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”