Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов край Бургас
Re: Риболов край Бургас
За желаещите и смелите!!!!Една акцийка в неделя!!!!!Среща на Флирта в осем!!!!Па давидим кой ще дойде!!!!За сега сме четерима!!!!!Желаещи да пишат на лично!!!!Чакам заявки
!!!
!!!
- anton jambol
- фен клуб-скобар
съгласен съм с теб колега аз ходя за риба от 18години и почти не съм видял цигани браконери само един манго с парашут и като мусе развиках изчезна но браконерите сме ние Българите троикоджиите токаджиите че като им се развикаш налитат и на бои и палнят ли Чували и Чували само да ги видят че са хванали толкова МММмногооооо но това не ги рави Гоолеми рибари мога да кажа Селения а колкото до яра званял съм но ефект 0 та това е поздравиdolf123 написа:Привет на колегите!По въпроса за шубето!!!!!Кой ще ми плаща адвокатите за делата!!!!!!То тука всички много смели!!!!!А за тея манговци!!!!!Той клипа пойче е за българина със срекмето,че оставяше рибата на брега!А че всички псевдо риболовци сложиха тройки и дайййййй пълни кофи за всички комшии!!!!!!А тука много сме коректни!Пълен тъшак е цялата работа!!!!
Хвани и пусни не бъди алчен
Само колегата Vladislav Gruev може да постигне нещо по този казус!Стискам палци VLA
Последно промяна от loshiq на Чет Яну 17, 2013 3:17 pm, променено общо 1 път.
Запален риболовец
Колега айде да не ми казваш на какво да се смея и на какво не!Като си голям природозащитник закарай ИАРА там и се погрижи всичко да се нареди както трябва да те видим!То от вкъщи е най лесно,хоп драскаш някои ред нареждаш хората и си велик! "ОБЪРКАЛ СИ РЕЙСА ПИЧ"Mitak написа:Типично по български.. снимаме смеем се и гледаме нарушителите и очакваме някой друг да направи нещо.... "ШЕ го прата на иарата" прати го ако искаш и на Обама ..... просто можеше да звъннеш на иарата а не да се хилиш на бракониерите.... ЕЙ това само в България го има да гледаш някой как нарушава законите и да му се радваш отстрани безучастно.
Запален риболовец
Не съм голям природозащитник и не пътувам с рейсове..... Инспекторите от ИАРА трябва ти да ги закараш не аз, щото живея в Дупница и Бургас ми е малко далече... Повярвай ми до сега не съм имал случай да срещна нередност и да не взема отношение и не приемам как повечето хора в България гледат и само се смеят на бракониерите, на тия дето се качват пияни да шофират, на тия дето изхвърлят боклуци където им падне и тн.loshiq написа:Колега айде да не ми казваш на какво да се смея и на какво не!Като си голям природозащитник закарай ИАРА там и се погрижи всичко да се нареди както трябва да те видим!То от вкъщи е най лесно,хоп драскаш някои ред нареждаш хората и си велик! "ОБЪРКАЛ СИ РЕЙСА ПИЧ"Mitak написа:Типично по български.. снимаме смеем се и гледаме нарушителите и очакваме някой друг да направи нещо.... "ШЕ го прата на иарата" прати го ако искаш и на Обама ..... просто можеше да звъннеш на иарата а не да се хилиш на бракониерите.... ЕЙ това само в България го има да гледаш някой как нарушава законите и да му се радваш отстрани безучастно.

- Поморийския
- ще става разбирач
Прав сиdolf123 написа:Привет на колегите!По въпроса за шубето!!!!!Кой ще ми плаща адвокатите за делата!!!!!!То тука всички много смели!!!!!А за тея манговци!!!!!Той клипа пойче е за българина със срекмето,че оставяше рибата на брега!А че всички псевдо риболовци сложиха тройки и дайййййй пълни кофи за всички комшии!!!!!!А тука много сме коректни!Пълен тъшак е цялата работа!!!!
Всички пред компа сме голяма работа
но действителноста е друга