Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Много кал и много риба.
Re: Много кал и много риба.
Браво на вас,вие сте първите от Ямбол които виждам да си връщат рибите обратно на тази река.
Има по "вашите" реки, ние проблеми с "нашите" реки нямаме -няма риба, няма проблемиpacho109 написа:Има много риба в нашите реки,майсторите са малко

Браво за излета и темата

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- научил се да хвърля
Евала, че сте върнали рибата! Аз още на тази река не съм видял някой да връща обратно улова. Тая година е незапомнена за мен. Толкова много риба в тази река аз не съм виждал! Ама скоро няма да остане, защото никога не съм виждал и толкова много бракониери! То серкмета ли не бяха, тройки ли не бяха....... Дори и Бургаския патент "парашутките" не са на мода, поради слабата им ефективност в сравнение с другите два метода. Ако мога да перефразирам заглавието на темата - кал от риба. Стигна се до там, че циганите да връщат обратно платиката в реката щото не им харесва .........
- indalo
- фен клуб-скобар
Баси, толко риба на куп не съм виждал. Само у Метро. Евала. Поклон за отношението. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Истина е,че и аз не видях някой друг да връща риба.Не знам к'во я правят,сигурно консерви...да ги еба.Имаше и много кавали с калдърми и търмъци.До година ще ми фащат хуя... 

В тоз гьол,риба няма!
-
- Модератор
Поздрав за успешния риболов и от мен момчета ! Не се видяхме по моя вина - до като се освободя по обяд от работата и заваля.А като зная какъв е пътя до там и се отказах.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Баси излета, разковали сте я отвсякъде, няма по-голям кеф от това да се накефиш с як улов и да върнеш обратно кофите с риба, РЕСПЕКТ!!!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
milen_ilchev написа:Евала, че сте върнали рибата! Аз още на тази река не съм видял някой да връща обратно улова. Тая година е незапомнена за мен. Толкова много риба в тази река аз не съм виждал! Ама скоро няма да остане, защото никога не съм виждал и толкова много бракониери! То серкмета ли не бяха, тройки ли не бяха....... Дори и Бургаския патент "парашутките" не са на мода, поради слабата им ефективност в сравнение с другите два метода. Ако мога да перефразирам заглавието на темата - кал от риба. Стигна се до там, че циганите да връщат обратно платиката в реката щото не им харесва .........
Аве пичове вие там ИАРА нямате ли ..Няма ли по една дрянова тояга и бой май..та и циганска ,бой по кратуните..Ако вие сами не си опазите реката няма кой да ви я опази..
Тук на река Искър на един бент бяха се посабрали дребни риби и мангалите ги нападнаха със тройки парашути и тем подобни методи .Но след намесата на ИАРА 3 поредни дни правиха актове ,сега няма нито един.Изнесоха се като източноевропеец във европата,,../

Да ама на тази река си е така,от край време ловят с калдарми.А с тройките не бяха мангали.Даже по 2 тройки слагат и вадят по три риби.Имаше хора не можеха да си мъкнат багажа до колите...

В тоз гьол,риба няма!
-
- новобранец
Чудо си е от където и да го погледнеш! Онзи ден бях в града за риба от 100 човека може би,само аз имах живарник!(другите не че не хващат)сирака написа:Да ама на тази река си е така,от край време ловят с калдарми.А с тройките не бяха мангали.Даже по 2 тройки слагат и вадят по три риби.Имаше хора не можеха да си мъкнат багажа до колите...
Иначе поздравления за риболова и всичко останало.
КОТУИ, ТАКОЗ"
А защо не се замислим.... Толкова риба, натъпкана в кофа, а дори и в живарник, от 07.00 часа до след обяд, дали е останала жива. Не граничи ли с бракониерство? Какво от това, че след 7-10 часа е пусната обратно в реката?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Останала е жива и това е сигурно. Бабушките не се самонараняват в живарниците, а при тази зимни условия им няма нищо и извън водата.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Не съм напълно съгласен, но това е мое лично мнение. Иначе великолепен риболовен излет..
Хайде бре,mura,нямаше нито една умряла риба.Виждал ли си бабушка през зимата в живарник...НЕ МЪРДА,много-много.
Търсете бракониерството другаде,не в мен. ЯСНО!?
Омръзна ми от "критици".Видял ли си някой на таз река да връща риба???
Търсете бракониерството другаде,не в мен. ЯСНО!?
Омръзна ми от "критици".Видял ли си някой на таз река да връща риба???

В тоз гьол,риба няма!