Въдица за тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Въдица за тролинг

Мнение от Troli Rapala »

Никой не ти играе на контра а говорим за обективност,за честност към купувачите на тролинг въдици!Въдиците на Гари Лумис са ЕТАЛОН в цял свят и нямат нужда от реклама или обсъждане-Купуваш и забравяш за проблеми с нея! :wink: Но те са взискателни риболовци,за хора с претенции,които разбират нещата в дълбочина!Та как става,че Емо сега навлиза в тролинга,пък има самочувствието да предлага точната въдица за този риболов? :shock: Когато предложиш на някой въдица,треа да се запознаеш с нейните качества и да обръщаш внимание на основните детайли,като водачите защото 99% от хората влачат с плетеняци,а не всеки водач е предвиден за тях! :idea: :idea: :idea: Пръчката на Шекспир,която предложи е прекалено баята за тролинг по язовирите във България та е грешно да я препоръчваш!Вчера разгледах Зогите и евтините им варианти не са нищо особенно,даже бяха оборудвани с неизвестни водачи! :wink: При по-скъпите варианти няма компромиси и всички са оборудвани със супер-нови и тарикатски водачи на Фуджи!Та прочети историята на Гари Лумис,която ти постнах за да видиш,как обикновен риболовец може да преобърне света на въдиците и да направи за смях фирма,като Фенуик! :idea: :idea: А щом и Шимано са опряли до него,кво да говорим=ГЕНИЙ! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И един съвет от търговецът/не на риболовни такъми/,Троли! :idea: Преди да тръгнеш да продаваш нещо е редно да се запознаеш с неговите характеристики и да се образоваш с четене на подходяща литература,а не от клипчета в ЮТубето!За 2минути разбрах на коя фирма са водачите на бялата въдица и ми се изясниха доста неща,които ТИ не знаеше по въпроса! :wink: Та така стоят нещата с въдиците за тролинг! :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Бате,нямам спомен да си бил изъд океана за да ме обучаваш за Гари Люмис....това ли е темата ми кажете да зная за какво да говоря!?
Къде намешахте Зогите и червеите в постове.....и после ми говорите,че нямало лично отношение.
А ти ме чуй добре отново.С този Бан който си сега....не съм ти го сложил отново аз.При мене няма реваншизъм и злоба,като при теб.
Обясни ми какво искаш в прав текст.Да напусна работата си с която се занимавам от 15г. за да ти угодя ли.Ми няма да стане бате,нито заради Сорцерер,нито заради тебе или който и да е било друг.С тебе спорим доста години назах,когато нямах още електронен сайт.Тогава различията с търговията ли беше навързана отново.Смешен си ми и ми падаш в очите със всеки изминат ден.
Жалко,а мислех,че можеш да направиш нещо добро за тебе,колегите от форумите и за мен.Ти имаш познания за цветовете и воблерите,но умишлено не пишеш за тях.Искаш да си значим със нещо,като се криеш и същевременно се меташ отклонявайки постоянно темите със морски риболови,ИГФА,мигфа и подобни глупости за които БГ риболовеца не го е еня.
На всичкото отгоре казваш как дори такива световни организации са объркали нещо със сома,като са го набутали в най-високия клас до 130лб.
Еми пиши си брат ми.Повече няма да ти обръщам внимание.
Вече зная,че можеш,но не искаш да споделяш.
Аре успех в продаването на печки,климатици и сокоистисквачки....щото ти не си търговец.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Не съм с бан при вас,а сам спрях да пиша! :wink: Определено има развитие при теб спрямо въдиците,защото преди да Срещнеш Троли използуваше колци с 50либри акция,а сега слезна до 300-400грама горна акция!Това е положително развитие и аз го оценявам,като израстване,но все още не си достигнал нивото да можеш да извадиш 30кила риба с пръчка,с горна акция 30грама!С такава въдичка за тролинг не всеки ще се справи с голяма риба и това ви го обяснявам от години,но ефекта още го нема! :cry: Но нищо,вече ще гледаш на водачите доста по-внимателно,защото прочете лекцията на братя Щербакови от Троли! :wink: :drinkers:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:Не съм с бан при вас,а сам спрях да пиша! :wink: Определено има развитие при теб спрямо въдиците,защото преди да Срещнеш Троли използуваше колци с 50либри акция,а сега слезна до 300-400грама горна акция!Това е положително развитие и аз го оценявам,като израстване,но все още не си достигнал нивото да можеш да извадиш 30кила риба с пръчка,с горна акция 30грама!С такава въдичка за тролинг не всеки ще се справи с голяма риба и това ви го обяснявам от години,но ефекта още го нема! :cry: Но нищо,вече ще гледаш на водачите доста по-внимателно,защото прочете лекцията на братя Щербакови от Троли! :wink: :drinkers:
Ти нищо не си ми казал или показал.....никога.Въдиците от 50лб съм ги използвал за кльонк,а не за тролинг.Това е поредната манипулация.Дайвите интерлайн са 12-25лб и това са 1-вите въдици,които съм си купил специално за тролинг.Другите бяха 12-25 Тигър,които сега ползва Твърдишкия.Продадох му ги за 50лв. по време на поста ти за гнездото на осите.А тогава още не тролех.Моля те да не си измисляш и лъжеш.Това е причината поради,която споря с теб.
За Бана,даже не съм се интересувал.Но това което ще ти кажа е как 3-ма човека са се оплакали защо не съм ти го сложил.За това си мислех,че друг ме е отменил.
Аватар
iv4o_11
новобранец
новобранец

Мнение от iv4o_11 »

Не искам да се меся в спора, но помислете какво ще оставите в тази тема, за хора начинаещи като мен?!

Темата е "Въдица за тролинг", а Вие си мерите п.., с извинение.

Всеки си има свое мнение и не е задължително да бъде успорвано.

Бъдете градивни :)
Go go go!!!
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Emo-83 написа:Бате,нямам спомен да си бил изъд океана за да ме обучаваш за Гари Люмис....това ли е темата ми кажете да зная за какво да говоря!?
Къде намешахте Зогите и червеите в постове.....и после ми говорите,че нямало лично отношение.
А ти ме чуй добре отново.С този Бан който си сега....не съм ти го сложил отново аз.При мене няма реваншизъм и злоба,като при теб.
Тук май не се говори за риболов а за бяла техника и банове по други форуми.. Не знам кой какво намесва, ама си правя изводи само от четеното тук.
А и аз не съм бил зад океана ама поназнайвам за GL доста повече от 97% от пишещите тук. :)
Че даже и ползвам разни такива съчки. :)
Ама в тая тема май уж за тролинг се говори та ще се извиня за спама и млъквам :)
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bobir »

Няма ли Модератор тук да почисти темата че поне този сайт да остане чист от вечните заяждания на Емо и Троли!
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Модератор има и сигурно ще почисти, но не това е важното.
Не спирам да се чудя, какви са тие хора дето се познават лично, виждат се редовно, знаят си и кътните зъби и се карат по форумите.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Преди няколко години Калоян Белополски и Наско Боянов направиха филмче за тролинг в което препоръчваха въдици с дължина 2.70м! :cry: Тогава всички си търсеха и купуваха въдици с тази неудобна за тролинг дължина!Идеята им беше,че воблерите ще са по-далеч един от друг и няма да се оплитат!На пръв поглед е логично,но в действителност не е така и при удар на по-голяма риба тази дължина е само в минус за риболовеца!Още преди този филм убеждавах всички в този форум,че 2.10 е перфектната дължина и няма нужда от повече сантиметри! :wink: Сега все по-рядко виждам някой да троли с въдици по 2.70м!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

chirusa_bg написа:Модератор има и сигурно ще почисти, но не това е важното.
Не спирам да се чудя, какви са тие хора дето се познават лично, виждат се редовно, знаят си и кътните зъби и се карат по форумите.
За себе си гарантирам,че не се карам с никой!Моята теза е,че водачът на една конкретна въдица е причината за късането на конкретния сом,а не плетеняка! :idea: И се опитах да го докажа с доводи!Може и да бъркам,та за по-сигурно ще отрежа метър използуван плетеняк и ще отида на гости на един френд с такава въдица и ще потъркам 10-тина минути във върховия водач и ще видя дали ще останат белези!След експеримента ще докладвам! :roll: Гризе ме дали водачът е калпав или не! :oops:
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Бегов »

Стига сте се драли ами дайте съвет ,коя от двете да взема http://www.bulit2000.com/zebco-cool-babordo или http://www.bulit2000.com/gold-star-viking-vario ще се използват за тролинг на бяла риба ,а ако удари и някое сомче няма да го връщам.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Не бих си купил нито една от тези,но по моите разбирания втората е по-подходяща за целта! :drinkers: Ако ще ползуваш плетеняк............................,сещай се! :mrgreen: :oops:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Миналата година Краси112 ми подари една стъклопластова пръчка от 20лева и още с влизането ми тресна бяла риба на нея! :shock: Хем е здрава,хем чувствителна,хем е евтина та огледай се за нея!Нося си я винаги с мен за късмет! :wink:
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Бегов »

Ми Зебкото го дават със сикови водачи ,би трябвало да няма проблем с плетени влакна ,само дето няма 2.10 дължина.
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”