с.Баня - дупките

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

с.Баня - дупките

Мнение от katri »

Колеги ,някой може ли да ми даде актуално инфо за дупките около с. Баня - тръгна ли щуката там, някой да се похвали с добър скорошен улов на щука на този водоем,защото смятам да го посетя в скоро време и това ми посещение ще бъде за сефте (т.е за първи път),така че всяка информация по въпроса би ми била от полза, а именно места , начин на ловене,монтажи за щука за този водоем(на леко или на тежко) и всичко друго.....
Благодаря предварително на всички ,които ми дадат такава ценна за мен информация,а аз обещавам да пиша във форума какво съм направил при първия ми излет в "развъдника на щуките", така както ми го описва един мой приятел, с който често ходим за щука и който ще ме води там.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

трагедия :evil: почти цяло лято я посещавам имам една щука около кило.половината от голямата дупка е зарита от р.Стряма която в момента минава през сепарацията.излизат малки писалки които за съжаление много рибари прибират :smt021 голямата щука я няма.или е избягала в реката или просто не обажда заради променената обстановка(водата от стояща стана бавно течаща)това е от мен :wink: дано съм бил полезен :D
Аватар
batrumba
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от batrumba »

колега кеде се намират тези дупки село Бяла(варненско ли)
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
Аватар
batrumba
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от batrumba »

опс село баня
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

То вече е град Баня :lol: На царя селото :wink: община Карлово.
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Колега "dekata" мерси за инфото.Значи така и там положението е плачевно, щото на мен много ми го хвалят този водоем и моя приятел миналата есен ходи там и се върна с 9 щуки за един ден,което на мен лично досега никога не ми се е случвало,макар да ходя за щука редовно от почти 10 години вече.Вярно ,че всички щуки бяха някъде около 700-800 гр. до кило,ама аз си мисля ,че щом има малки ,то значи и големи щуки трябва да има
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Re: с.Баня - дупките

Мнение от pano64 »

A,как е в момента на Домлян като стана въпрос за гр.Баня -благодаря. :drinkers:
Изображение
xaxaa
новобранец
новобранец

Re: с.Баня - дупките

Мнение от xaxaa »

Здравейте колеги , някаква информация има ли за дупките , излиза ли нещо.Ходих преди 2 седмици за щука ама нищо.Благодаря предварително живи и здрави :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”