Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кой рибарски вестник е добър???
Модератор: dantho.mihov
- StoychevV
- разбира нещата
Re: Кой рибарски вестник е добър???
вестник Рибар -най-добрия 

-
- разбира нещата
Колкото повече го мачкаш,по мек става.StoychevV написа:вестник Рибар -най-добрия

На къса плувка,в репея...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
От него по-длибоко нема !!!Dandi01011974 написа:nesho da kajete za iskara
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Рибарски вестник ми е интересен и си го зимам чат-пат...
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- разбира нещата
Кой,кой,кой?Кой ти е интересен?Ribko написа:Рибарски вестник ми е интересен и си го зимам чат-пат...
Те такъв-,,Рибарски вестник,, не съм го и чувал даже.

На къса плувка,в репея...
- eroucma
- разбира нещата
Темата е малко стара, но само да попитам- някой знае ли какво стана с вестник Рибар, защото уж трябваше да излезе един брой през декември 2012, а от 2013 да си влезе в нормален ритам на излизане, но нещо въобще го няма.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Явно това му е "нормалният" ритъм

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- nikolaiiliew
- сериозен играч
- eroucma
- разбира нещата
Никой ли незнае какво става с вестника. Няма ли тука във форума, някой който да работи в издателство Наслука?

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- Поморийския
- ще става разбирач
Отдавна спрях да купувам рибарски весници и списания
просто няма какво ново да се научи от тях
всичко е бла бла повторение на статии от задни години и преписване на статии от чужди весници и списания
Преса се прави с пари
90 % статиите са чуждоземски и нямат нищо общо с нашата действителност
Ядосвам се че много хора се вързват на писаниците и харчат пари за нищо
Не ми се дава левче за весник или шест за списание съдържанието на които е препечатано от чужди такива.............
просто няма какво ново да се научи от тях
всичко е бла бла повторение на статии от задни години и преписване на статии от чужди весници и списания
Преса се прави с пари
90 % статиите са чуждоземски и нямат нищо общо с нашата действителност
Ядосвам се че много хора се вързват на писаниците и харчат пари за нищо
Не ми се дава левче за весник или шест за списание съдържанието на които е препечатано от чужди такива.............
Вестника си излиза съвсем нормално - вече всяка сряда. Имам и трите броя за тази година. Според мен истинския проблем не е в издателите, а в разпространителните фирми. Ама това е друга тема, а пък и май там водата е доста дълбока и мътна...eroucma написа:Темата е малко стара, но само да попитам- някой знае ли какво стана с вестник Рибар, защото уж трябваше да излезе един брой през декември 2012, а от 2013 да си влезе в нормален ритам на излизане, но нещо въобще го няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Това е добра новина ,че вече излиза ,но сряда.А главния редактор Младен Добрев е член на форума 

Всичко може,но не всеки го можe.

- Младен Добрев
- новобранец
Колеги,
вестник "Рибар" наистина излиза по график всяка сряда и така ще е занапред, но имаме проблеми с разпространителските фирми (подновяване на договори, неуредици и битка за надмощие между тях и т.н) От много места в страната се оплакват, че не достига, а в същото време ни връщат брак. Надявам се, нещата скоро да се оправят и да бъде полезен за всички, които смятат, че има какво да научат от него. Младен Добрев, гл. редактор
вестник "Рибар" наистина излиза по график всяка сряда и така ще е занапред, но имаме проблеми с разпространителските фирми (подновяване на договори, неуредици и битка за надмощие между тях и т.н) От много места в страната се оплакват, че не достига, а в същото време ни връщат брак. Надявам се, нещата скоро да се оправят и да бъде полезен за всички, които смятат, че има какво да научат от него. Младен Добрев, гл. редактор
- eroucma
- разбира нещата
Благодаря за хубавата новина г-н Добрев, но явно проблемът с разпространителите във Велико Търново е голям защото по будките дори незнаят,че вестникът излиза отново. Говоря за абсолютно целият град никъде, никой незнае за разпространението отново на вестника.Младен Добрев написа:Колеги,

- Младен Добрев
- новобранец
Изглежда разпростанението в Северна България е проблемно, понеже звъняха рибари да питат какво става с в. "Рибар" и от Плевен, Бяла Слтина, Русе, Попово, Варна и откъде ли не. Вероятно ще трябва още известно време, докато се настроят на режим "сряда" - и читатели и продавачи по сергиите, и разпространители. Може би не тук е мястото, но да спомена, че имаме договор с Български пощи за абонамент през цялата година.